Video Yapma Kaynakları BOTLARA para vermeyin.

• Kullanıcı t4dream
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
bilgilendirme için teşekkürler,

30 saniye altında müzik paylaşımında telif veya 3.eşleşen video uyarısı alırsak ne yapabiliriz peki ?

VE GELDİK BOMBAYA !!!!!

Ve sadece kendi çıkarlarını düşünüp insanları sadece parayı alıp kandıranlara inat bombayı patlatıyorum! Dünya genelinde 30 saniye geçmeyen hiç bir video telif talebinde bulunamıyor.

İDDAYA GİREN VARMI ( You only use 30 seconds of a song or video clip )

böyle bahsetmişsiniz konuda emin misiniz? fragmanlar telife takılıyor bazen

VE GELDİK BOMBAYA !!!!!

Ve sadece kendi çıkarlarını düşünüp insanları sadece parayı alıp kandıranlara inat bombayı patlatıyorum! Dünya genelinde 30 saniye geçmeyen hiç bir video telif talebinde bulunamıyor.

İDDAYA GİREN VARMI ( You only use 30 seconds of a song or video clip )

böyle bahsetmişsiniz konuda emin misiniz? fragmanlar telife takılıyor bazen

7sn lik videoma telif geldi bu gün :d

Dvolver Moviemaker. Make digital movies online. Formerly Dfilm
Suan bu tarz videolar yabancı ülkelerde, yabancı facebook sayfalarında troll caps'ler , komik diyaloglar, eğlence sunumlu videolar yapılıyorlar ve inanılmaz hit alıyorlar. kendi fikirlerini kullanip birde yabanci dilin varsa hayırlı olsun şimdiden )

Yemek Tarifi - Tatlı Tarifi hazırlaya bilirsiniz veya biraz beyin gücü ile harikalar yaratabilirsiniz.
-------------------------------------------------------
Sitelerden bazılarında siz yazıyı yazıyorsunuz site otomatik olarak sizin için seslendirme yapıyor. hello yazdıysan videodaki adam hello diyor

Seslendirmeli Make a Video. Amazing Animated Video Maker - GoAnimate. siz yazın site seslendirsin. yalnız sadece ingilizce algılıyor.

bunları pc ye nasıl dowloand edebiliriz

gerçekten çok güzel bilgiler Allah razı olsun

Dünya genelinde 30 saniye geçmeyen hiç bir video telif talebinde bulunamıyor.
birde böylemi gerçekten o zaman 30 saniyeden kısa tüm popüler videoları alıyım ben

Teşekkürler yararlı paylaşımın için, abone oldum bu konuya.

animasyon işine pek sıcak bakmıyorum fakat, Hit arttırmak için güzel öneriler var.İmleme vb.

Hocam 20 saniyelik video attım telif yedi ben iddaya giriyorum :)

mesajım bulunsun.güzel paylaşım cidden :) biraz eski ama dha yeni görüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri