Youtube'dan video çekmek için free yt downloader gibi dandik programları kullanırsanız hiç bir işiniz düzen tutmaz hocam.Farklı şeylere yönelin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Youtube'dan video çekmek için free yt downloader gibi dandik programları kullanırsanız hiç bir işiniz düzen tutmaz hocam.Farklı şeylere yönelin.
koray hocam ref olabilirmisin konuya resimli ?
Arkadaşımız belirlediği kategorideki belirlediği sayıda videoyu 1 kanala yükleyip teslim ederse tarafıma tabı ki resimli yorumumu yaparım.
Arkadaşlar merhaba Referanslardan 3kişinin videolarını tamamladım yalnız 1kişinin kanal 1marttan once açılmıştı sanırım 450 videodan 370 i ünleme düştü kusura bakmasın 1marttan sonra açılan kanal demiştim diğer referanslarda hiçbir sorun yok
+Yoneticilerden [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] istediği kategoride videolar yuklenmiştir skypden bılgıler yollanmıştır
İyi günler
Arkadaşlar merhaba Referanslardan 3kişinin videolarını tamamladım yalnız 1kişinin kanal 1marttan once açılmıştı sanırım 450 videodan 370 i ünleme düştü kusura bakmasın 1marttan sonra açılan kanal demiştim diğer referanslarda hiçbir sorun yok
+Yoneticilerden [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] istediği kategoride videolar yuklenmiştir skypden bılgıler yollanmıştır
İyi günler
Aşagıdaki verdiğim kategorilerde ünlem ve eşleşen derdi olmadan videoları kendiniz bulmak kaydı ile (Youtube'dan yada farklı siteden) iş alımınız varsa görüşmek isterim.Kategori ve kaynak konusunda bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
İstediğim kategoriler:
Android
Dental Care
Muscle Building
İphone
Finance
Stress
Travel
Home Business
Fitness
Quit Smoking
İpad
Wine
Massage
Bu kategorilerden videolarıda siz bulabilirseniz 5.000 videoya kadar yükletme yapabilirim.Farklı kategorilerde var onlarıda anlaşma olursa özelden veririm.
çizgi filmde spamla %20den fazlası yakılmıyor...ARkadaşın bahsettiği bir kişi ben isem reflerden biri benden böle bir şeyi asla kabul etmiyorum ona verdiğim Kanalı koray hocamdan 2-3 gün önce aldım çizgi film kanalı kopyalamasını istedim ki büyük ihtimalle hepsi ünleme düştü uzun videolardı yapamayınca japonca içerikli 100e yakın çöp kanala bile koymayacagım şekilde videolar atmıs ben Kimsenin çalışmasını uygun bulmuyorum
çizgi filmde spamla %20den fazlası yakılmıyor...
yakanlar dandik kategorileri yakıyor genelde zaten..
bu arada [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] yemi de salmış meydana![]()
Arkadaşlar "yemi salmak" da ne demekdir bilmiyorum artıkda bırakalım bu tür uygun olmayan mesajları lütfen.çizgi filmde spamla %20den fazlası yakılmıyor...
yakanlar dandik kategorileri yakıyor genelde zaten..
bu arada @Serk@nYT yemi de salmış meydana![]()
Arkadaşlar "yemi salmak" da ne demekdir bilmiyorum artıkda bırakalım bu tür uygun olmayan mesajları lütfen.
İnanin istediğim bir işi yada alışverişi bile yaparken araya aracı koyuyorum yani o durumdayım.Çünki ismimiz geçse millet bir şey var sanıyor bu kadarda yapmayın.Herkesin çalıştığı ilgilendiği farklı alanlar var bende biraz cpa ürün satış ortaklığı gibi işlerle desteklemek istiyorum youtubeyi artık.Bir çok site filan açtım birazda bu tür işlere bakacağım uygun zamanlarımda olay bu.
Lafımda sana değil darall yanlış analama sakında yani durum bu.Bundan sonra alışverşlerim olsun yaptığım işler olsun açık açık yazacam.
Geçen bir adsense alacak oluyorum başka birine yazdırıyorum konuya gir al şu hesabı diye,Partner kanal alacak oluyorum başkasına yazdırıyorum olmuyor artık :
Ben kötü birşey dedin yada dediniz demedim zaten rahat ol.abi ordaki yemi salmıs mevzusu kategorileri yazmıssınya o yani bence yoksa konuyu açan adamla ilgili bişey değil Sonucda senin çalışmak istedigin kategori herkesin ilgileneceği kategori hemen hemen herkes senin çalışma şeklini örnek alıp benimsemeye çalışıyor kötü bişi demedim yani ben![]()
Ben kötü birşey dedin yada dediniz demedim zaten rahat ol.![]()
Kanal 1marttan sonra açılmış ve hiç video yüklenmemişse evet açabilriz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.