Videolara Niche kelime girmek ban sebebimi?

• Kullanıcı Akıncı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Akıncı

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar videolara niche kelime girmek ban sebebimi?
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam nolur şu konuya bir açıklık getir. r10dan baktım ban sebebi diyor herkes.

Bir cok kanalımda video ile alakası olmayan sadece niche kelimeler girdim şuana kadar birşey olmadı

Vallahi ustad ban sebebi diyen haklida olabilir,ama bende hakliyim.Nedenmi,Herseyin bi ayari bi adabi bi uslubu var.Asiriya kacarsan Direk ban tabiki,ayarinda yaparsan hem karli hemde guzel is.Ben herseyi oraninda ,orantisinda ayarinda yaptigim icin su an elimde olan 600 uzeri kanalin hepsinde olmasada 100/75 inde niche destekli kelimeler var gerek etiket gerek aciklamalarda ve kapanan kanal olursada ya uyaridan ya telifden gidiyor.Spamdan yanlis yonlendirilen icerik vs den gideni gormedim.

Bu R10'daki yazan arkadasimizda hakli,dedigim gibi orani ayari kacirisan tabiki,gerek girdigin etiket sayisinda,gerek sectigin niche kelime isminde vs bunlar onemli.

Kisa bir ornek vereyim hemen.

Video basligimiz ve icerigimiz bir haber videosu olsun.

Ankara'da Havalar 40 Derece Olacak
Aciklamaya yazarsin bu basliginla ilgili seyler
Etiketlerinede yazarsin ilgili 7-8-9 artik kac tane yazarsan.Arasinada istiyorsan 2-3 adet niche olmasada niche yakin yada niche dedigimiz kelimelerden girersin.Bu ankara ile ilgili haber disinda kaliteli yuksek getiris olan kelimeler varsa onlari atarsin,yoksada hic alakasi olmayan ,tutupda 200-300 dolarlik tbm si olan kelimeleri doldursan buda tabiki spam ve ban olabilir.Herseyi ayarinda ve sekline semaline uygun olarak yapin.

Ben bir kanalimdan ornek verim daha iyi anlarsiniz sanirim.

1 Kanalim var Full finans videolari var ingilizce tabiki.
Aciklamalr bazen var bazen yok,Etiketlerde hep o kanal icin ayarlanmis her video eklemede otamatik eklenen etiketler olur.Ve bu finans kanalinda 8-9 tane finans ile ilgili etiketlerim olur ve finans ile ilgili farkli dallarda,birde finans deyince akla gelen iste para banka vs gibi turden niche kelimeler bulur serpistirim..iste ayarli ,oranli duzgun niche calismasi diyebilirz buna.Ama ben tutupda bu finans videosu icine bu yazdigim etiketleri degilde saglikla ilgili 200-300 dolarlik etiketleri girersem tabiki bu sacma ve orantisiz guc olur :)

sanirim anlatabildim saygilarimla.

hemde ne güzel anlatmışsınız teşekkürler :)

Vallahi ustad ban sebebi diyen haklida olabilir,ama bende hakliyim.Nedenmi,Herseyin bi ayari bi adabi bi uslubu var.Asiriya kacarsan Direk ban tabiki,ayarinda yaparsan hem karli hemde guzel is.Ben herseyi oraninda ,orantisinda ayarinda yaptigim icin su an elimde olan 600 uzeri kanalin hepsinde olmasada 100/75 inde niche destekli kelimeler var gerek etiket gerek aciklamalarda ve kapanan kanal olursada ya uyaridan ya telifden gidiyor.Spamdan yanlis yonlendirilen icerik vs den gideni gormedim.

Bu R10'daki yazan arkadasimizda hakli,dedigim gibi orani ayari kacirisan tabiki,gerek girdigin etiket sayisinda,gerek sectigin niche kelime isminde vs bunlar onemli.

Etiketlerinede yazarsin ilgili 7-8-9 artik kac tane yazarsan.Arasinada istiyorsan 2-3 adet niche olmasada niche yakin yada niche dedigimiz kelimelerden girersin.Bu ankara ile ilgili haber disinda kaliteli yuksek getiris olan kelimeler varsa onlari atarsin,yoksada hic alakasi olmayan ,tutupda 200-300 dolarlik tbm si olan kelimeleri doldursan buda tabiki spam ve ban olabilir.Herseyi ayarinda ve sekline semaline uygun olarak yapin.

Aciklamalr bazen var bazen yok,Etiketlerde hep o kanal icin ayarlanmis her video eklemede otamatik eklenen etiketler olur.Ve bu finans kanalinda 8-9 tane finans ile ilgili etiketlerim olur ve finans ile ilgili farkli dallarda,birde finans deyince akla gelen iste para banka vs gibi turden niche kelimeler bulur serpistirim..iste ayarli ,oranli duzgun niche calismasi diyebilirz buna.Ama ben tutupda bu finans videosu icine bu yazdigim etiketleri degilde saglikla ilgili 200-300 dolarlik etiketleri girersem tabiki bu sacma ve orantisiz guc olur :)

abi anlatım için teşekkürler. Otomatik eklenen etiketler derken açar mısın ?

Sağolasın kardeş. Ytkazanda bi özellik var. Yükleyeceğin hesaba ana etiketler giriyorsun. Yüklediğin her videoya o etiketleri giriyor. ben Tbmsi 30-40 dolarlık 2-3 kelime bulayım. gireyim o bölüme. Olurmu ?

Youtube kanalizda ayarlar kisminda VARSAYILANLAR bolumunde eklediginiz her videonuzda,otamatik olarak cikmasini istediginiz etiketleri,aciklama kisminda sabit bir yazi istiyorsaniz vs onu kategoriyi ayarliyorsunuz.Her videonuz otamatik olarak istediginiz kategoirde istediginiz aciklama yada etiketle yukleniyor yuklediginizde.

kanal ayarlarından sabit olarak kendi hazırladığı etiketleri diyor..yani videoları etiketsiz indiriyor kanalına ..

Youtube kanalizda ayarlar kisminda VARSAYILANLAR bolumunde eklediginiz her videonuzda,otamatik olarak cikmasini istediginiz etiketleri,aciklama kisminda sabit bir yazi istiyorsaniz vs onu kategoriyi ayarliyorsunuz.Her videonuz otamatik olarak istediginiz kategoirde istediginiz aciklama yada etiketle yukleniyor yuklediginizde.

ama her video da etiket ve açıklama farklı olmalı ?

Video la alakasız açıklama ve etiket girme ban sebepi, bundan dolayı alakasız niche lerde ban sebebidir ancak bu alakasız açıklama ve etiketi youtubenin takip ediğini düşünmüyorum kişiler ihbar ederse banlanırsın, ondan dolayı alakalı niche girmek daha mantıklı.

Niche kelime seçiminde önerilen aranma hacmi min kaç olmalı ? Rekabette düşük ve orta olmalı ?

Ayrıca tbm bakıyoruz(TAM seçili olarak) anahtar kelime aracından atıyorum 9.60$ yazıyor. Her tıkta

biz %70 yani 6.72$ almıyor muyuz ? O kelimenin reklamlarından ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri