Vallahi ustad ban sebebi diyen haklida olabilir,ama bende hakliyim.Nedenmi,Herseyin bi ayari bi adabi bi uslubu var.Asiriya kacarsan Direk ban tabiki,ayarinda yaparsan hem karli hemde guzel is.Ben herseyi oraninda ,orantisinda ayarinda yaptigim icin su an elimde olan 600 uzeri kanalin hepsinde olmasada 100/75 inde niche destekli kelimeler var gerek etiket gerek aciklamalarda ve kapanan kanal olursada ya uyaridan ya telifden gidiyor.Spamdan yanlis yonlendirilen icerik vs den gideni gormedim.
Bu R10'daki yazan arkadasimizda hakli,dedigim gibi orani ayari kacirisan tabiki,gerek girdigin etiket sayisinda,gerek sectigin niche kelime isminde vs bunlar onemli.
Kisa bir ornek vereyim hemen.
Video basligimiz ve icerigimiz bir haber videosu olsun.
Ankara'da Havalar 40 Derece Olacak
Aciklamaya yazarsin bu basliginla ilgili seyler
Etiketlerinede yazarsin ilgili 7-8-9 artik kac tane yazarsan.Arasinada istiyorsan 2-3 adet niche olmasada niche yakin yada niche dedigimiz kelimelerden girersin.Bu ankara ile ilgili haber disinda kaliteli yuksek getiris olan kelimeler varsa onlari atarsin,yoksada hic alakasi olmayan ,tutupda 200-300 dolarlik tbm si olan kelimeleri doldursan buda tabiki spam ve ban olabilir.Herseyi ayarinda ve sekline semaline uygun olarak yapin.
Ben bir kanalimdan ornek verim daha iyi anlarsiniz sanirim.
1 Kanalim var Full finans videolari var ingilizce tabiki.
Aciklamalr bazen var bazen yok,Etiketlerde hep o kanal icin ayarlanmis her video eklemede otamatik eklenen etiketler olur.Ve bu finans kanalinda 8-9 tane finans ile ilgili etiketlerim olur ve finans ile ilgili farkli dallarda,birde finans deyince akla gelen iste para banka vs gibi turden niche kelimeler bulur serpistirim..iste ayarli ,oranli duzgun niche calismasi diyebilirz buna.Ama ben tutupda bu finans videosu icine bu yazdigim etiketleri degilde saglikla ilgili 200-300 dolarlik etiketleri girersem tabiki bu sacma ve orantisiz guc olur
sanirim anlatabildim saygilarimla.