Videoları silersem para kazanma kapanırmı ?

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
Tecrubesi olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim.

para kazanması açık bir kanalın içerisindeki videoları silersek kanal tekrar 4000 saat koşulunu sağlamadığı için para kazanma kapanıyormu ?

daha önceden deneyen ve tecrubesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ? teşekkürler

3 aşamalı almıştım içinde hiç video yoktu para kazanması açıktı

Evet bir kanalımda videoları sildiğimde yeniden onaya düşmüştü, alakası varmı bilmiyorum ama ondan olduğunu sanıyorum..

çok teşekkürler hocam gitmiyor büyük ihtimalle ozaman . bir kaç arkadaş daha gitmiyor dedi. bazı arkadaşlarda ne olur ne olmaz demişlerdi

dün bende 4 bin saat aştı abone videoları sildim sorun yok suanda inceleniyor diyor ama

Benim de milyonun üzerinde izlenme vardı, kanal red yedi, videoları sildim, slayt atmaya başladım. Videoları silmeme rağmen 4000 saat şartını hala sağlıyordu.

Edit yanlış anlama

Son düzenleme:
Benim de milyonun üzerinde izlenme vardı, kanal red yedi, videoları sildim, slayt atmaya başladım. Videoları silmeme rağmen 4000 saat şartını hala sağlıyordu.

siz le beraber 3 kişi oldu hocam. demekki gitmiyor. yine tecrubesi olanlar yazarsa daha da kesinleşmiş olur . teşekkürler

dün bende 4 bin saat aştı abone videoları sildim sorun yok suanda inceleniyor diyor ama

kardeş incelenmesini daha çok beklersin. Açık açık YouTube yetkilisinin bir iletisini okudum. Söylediği şey : " Manuel olarak inceleniyor ve izlenim getiren videolar silindiği sürece hangi videonun özgün olup olmadığını tespit edemeyiz. Bu yüzden izlenim koşulunu sağlayan videoların silinmemesi gerekli" diyorlar. Bu yüzden üzgünüm ama geçmiş olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri