Videolarınız için Websitesi ister misiniz?

deathicious

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.cenkonsoy.com
Merhaba,

Özellikle çizgi film çalışan arkadaşlara başlangıç olarak sunabileceğim bir teklifim var.

YTpara kitlesi Youtube hesaplarından para kazanıyor. Aynı zamanda neden bir websitesi olmasın?

Youtube hesabınız ne üzerine ise, size ait bir websitesinde eş zamanlı olarak videolarınızı yayınlayarak eş zamanlı reklam geliri elde edebilir, aynı zamanda videolarınız için backlink oluşturabilirsiniz. Bu sıralamanıza da katkı sağlayacaktır.

Örnek olarak veriyorum: Mesela bir çok arkadaş çizgi film üzerine yoğunlaşmış durumda.
Ben size bir platform oluşturacağım. Tüm videolarınızı barındırabileceğiniz bir site kuracağım ve ismi de tamamen örnek veriyorum cizgifilmturkce.com olacak.

Yani kanalınızdaki videoları sitenizde de yayınlayacaksınız.
İsterseniz bir çok kanaldan otomatik veri çekip dev bir arşiv oluşturabilirsiniz.

Dilediğiniz Youtube hesabından videolarınız otomatik çekilecek ve aynı zamanda reklam koyarak site üzerinden de gelir elde edebileceksiniz.

Lütfen benzer ürünler ve talepleriniz için mesaj atmaktan çekinmeyiniz.

Fiyat belirtmiyorum, ancak tekliflerinizle geri dönüş yapabilirsiniz.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Herkesin videolarının bir yerde olma durumunu kimse kabul etmez.

Anladığım kadarıyla cizgifilmturkce.com sitesi sizin,millet sizin sitenize youtube kanal linklerini kopyalıyacak sizde onlara para vericeksiniz bu nasıl oluyor allah aşkına :D?

valla videolarımı koymam için 1000 tl versende ben vermem.Verecek adam varsada ben hemen senin sitenin takipçiisi olurum :D

Anladığım kadarıyla cizgifilmturkce.com sitesi sizin,millet sizin sitenize youtube kanal linklerini kopyalıyacak sizde onlara para vericeksiniz bu nasıl oluyor allah aşkına :D?

Arkadaş bir nevi sitesinin içini içerik anlamında doldurmak için editör vari insnalar arıyor. Ne var ki bunda? Makale yerine video sunulacak sitesinde.

Dostum sana tavsiye vereyim, bu işi ücretiyle yaptır. İş bitince de çalışmayı yapan kişiler ile site konusunda ilişiğini kes. Devamlı kimseye bağlı olma

Merhaba,

Özellikle çizgi film çalışan arkadaşlara başlangıç olarak sunabileceğim bir teklifim var.

Tüm videolarınızı barındırabileceğiniz bir site kuracağım ve ismi de cizgifilmturkce.com olacak.

Bir örnek olarak kendime ait olan domain üzerinden açılış yapıyorum.

Dilediğiniz Youtube hesabından videolarınız otomatik çekilecek ve aynı zamanda reklam koyarak site üzerinden de gelir elde edebileceksiniz.

Teşekkürler.

dostum sana tavsıye youtube degılde bu işi dailymotından yap,baskalarının vıdeosu uzerınden kendın para kazan

Yazıyı düzgünce okumadan gırgır yapmak adına yorum yapmayınız.

Size tamamen size ve içeriğin size ait olduğu bir tasarım ve sistem kurup teslim edeceğim.

Domain adresi olarak da örnek verdim, isteyen dostumuza satabilirim diye.

Ben domaini alıp, sistemi kurup, sizin videolarınızın bulunduğu bir websitesini Wordpress tabanlı uygun bir tasarım ile birlikte size teslim edeceğim.

Anlamayan lütfen yorum yapmasın, herkes fırsatçılık peşinde değildir. Şu yargıdan lütfen artık kurtulun.

Teşekkürler.

heh siteyi sizin adınıza kuracam de.öyle bi demişsinki anlam şu çıkıyor.ben site kuracam.sizde videolarınızı sitemde paylaşın.hemde sitedeki izlenimlerden gelir edinin.

Elimdeki mevcut siteye bahsettiğiniz şekilde tema yapabilir misiniz?

heh siteyi sizin adınıza kuracam de.öyle bi demişsinki anlam şu çıkıyor.ben site kuracam.sizde videolarınızı sitemde paylaşın.hemde sitedeki izlenimlerden gelir edinin.
Olur.
Elimdeki mevcut siteye bahsettiğiniz şekilde tema yapabilir misiniz?

Wordpress tabanlı bir siteniz var ise temanızı tamamen videoya odaklı bir şekilde çevirip dilediğiniz youtube video kanallarından embed şeklinde bideo çekebilecek bir sisteme dönüştürebilirim.

Dilerseniz baştan bir site kurabilirim, dilerseniz var olan sitenizi adapte edebilirim. Dilerseniz uygun SEO istatistiklerini değerlendirip uygun domain satın alarak tamamen baştan yola koyulabilirim.

Wordpress, Youtube ve Domain ile ilgili tüm işlemlerinizi ortaklaşa yürütebilirim :)

Hocam niye uğraşıyorsun ki
Bir bot yazdır
Yeni eklenen bütün çizgifilmleri otomatik sitene çeksin
Hemde dil dil ve kategori kategori...

Hocam niye uğraşıyorsun ki
Bir bot yazdır
Yeni eklenen bütün çizgifilmleri otomatik sitene çeksin
Hemde dil dil ve kategori kategori...

Bakın,

Ben dilediğiniz kanaldan dilediğiniz videoları otomatik olarak websitenize çekebilecek ve her güncellemede kendini güncelleyecek bir websiteniz olabilir diyorum.

Yani hazır bir bot sistemi zaten mevcut.
Konuyu özellikle YTpara platformuna açtım ki özerk çalışan arkadaşlar aynı zamanda youtube kanallarından para kazanırken websitelerinden de gelir elde edebilir.

Teşekkürler.

aslında arkadaşın dediği mantıklı bişey eğer dizi takip ediyorsanız hem index alması bakımdan bi site yapılabilr böylece kolay index almış olursunz

Bunu paket halinde satışa sunabilirsiniz konu baştan yanlış anlaşıldı zaten.

mobil mesaj

Merhaba,

YTpara kitlesi Youtube hesaplarından para kazanıyor. Aynı zamanda neden bir websitesi olmasın?

Youtube hesabınız ne üzerine ise, size ait bir websitesinde eş zamanlı olarak videolarınızı yayınlayarak eş zamanlı reklam geliri elde edebilir, aynı zamanda videolarınız için backlink oluşturabilirsiniz. Bu sıralamanıza da katkı sağlayacaktır.

Örnek olarak veriyorum: Mesela bir çok arkadaş çizgi film üzerine yoğunlaşmış durumda.
Ben size bir platform oluşturacağım. Tüm videolarınızı barındırabileceğiniz bir site kuracağım ve ismi de tamamen örnek veriyorum cizgifilmturkce.com olacak.

Yani kanalınızdaki videoları sitenizde de yayınlayacaksınız.
İsterseniz bir çok kanaldan otomatik veri çekip dev bir arşiv oluşturabilirsiniz.

Teşekkürler.

Konuyu güncelledim, umarım katkısı olur.

Bakın,

Ben dilediğiniz kanaldan dilediğiniz videoları otomatik olarak websitenize çekebilecek ve her güncellemede kendini güncelleyecek bir websiteniz olabilir diyorum.

Yani hazır bir bot sistemi zaten mevcut.
Konuyu özellikle YTpara platformuna açtım ki özerk çalışan arkadaşlar aynı zamanda youtube kanallarından para kazanırken websitelerinden de gelir elde edebilir.

Teşekkürler.

Anladım hocam
Bir nevi videoyap taki site kur seçeneği gibi

Ama şu şekilde olursa daha mantıkı olur gibi geliyor bana..

Web sitesi değilde kanal oluşturduğumuz gmail hesapları ile her kanalın kendine ait blogger hesabını oluşturacak ve bloglarada videoları embedle gömecek bir yazılım olsa daha güzel olur...

Şayet böyle bir yazılım geliştirseniz ilk müşteriniz ben olurdum herhalde

böyle bir site düşüncesi daha önce bu siteden biri tarafından yapılmıştı. adresi bulabilirsem yazarım buraya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri