Videolarınızı Google'da Üst Sıralara Çıkartmak İster Misiniz?

Skrillex

Kayıtlı Üye
Merhaba YTPARA
Videolarınızı Google'da indeksleyeceğim. ücret karşılığında.
Kendim manuel olarak ekliyorum index'e. İlk kez online bir ek iş yapacağım o yüzden tecrübesizlik, ve destek konusunda sıkıntı çıkartabilirim (en azından alışıncaya kadar)
Olayımız şu;

Adult, Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına aykırı her şeyi, Terörist ve Yandaşlarının Propagandalarını yapan web site, video gibi aptal şeyleri asla indekslemiyorum.

Şu anlık

1 Video: 5 TL
1 URL: 5 TL

olarak belirledim.

Video ve linkin çokluğuna göre fiyat artış gösterecektir.

Videonun indekslenmesi için gereken şeyler şunlardır;

- Güzel bir başlık
- Güzel video açıklaması
- Video ile alakalı güzel etiketler.

Gerisi bana kalıyor arkadaşlar.

Peki sana nasıl güveneyim? (derseniz)

lWBbyB.jpg

9dvD5o.jpg

Görsellerde bazı kısımları karalamak zorunda kaldım. Çünkü videolar bana ait özgün içeriğime çalınmasını istemiyorum :p

İndex yapmayacağım bir konu ise clickbank tarzı kısatılmış linklerdir arkadaşlar.

Ödeme Nasıl Gerçekleşecek?

Ödeme Enpara, Garanti, Paypal

olacaktır şu anlık.

Peki senin ile nasıl iletişime geçeceğiz?

Bu konuya x miktarında siparişim var müsait zamanınızda ilgilenebilir misiniz?
Tarzında mesaj atacaksınız.
Ardından isterseniz satış konuşmaları Skype üzerinden devam edecektir.

1 ay önce attığım ve pinlediğim kendi videom aramama rağmen 1.ci sayfa 1.ci sırada bu benim çalıştığım kategoriye de bağlı olabilir.

Videom veya URL Adresim indeks Almadı O Zaman Ne Olacak?

Ben indeks alması için elimden geleni yapacağım eğer ki videonuz ve url adresiniz index almadığı takdirde geri ödeme yapmayı düşünüyorum. (Bu düşünceyi suistimal ederseniz bu özelliği kaldıracağım)​

Son düzenleme:
Cookie yüzünden birinci sırada gözükmesin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam video baslıgını falan karalamıssın ama url açık, gözüküyor yani.

Orayı unuttuk :D #fix

---------- Spam Engelliyici 02:33 ---------- Önceki Mesaj 02:31 ----------

Cookie yüzünden birinci sırada gözükmesin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alakası yok operedan da kontrol ettim bır sıkıntı yok görsellerdeki gibi üst sırada :)

Son düzenleme:
Orayı unuttuk :D #fix

---------- Spam Engelliyici 02:33 ---------- Önceki Mesaj 02:31 ----------

Alakası yok operedan da kontrol ettim bır sıkıntı yok görsellerdeki gibi üst sırada :)

HAcım sen gizli sekmeden ss at bence çünkü bunlar girilmiş url olarak gözüküyor.

Yanlış anlama konunu baltalamıyorum.
Videoyu kanalın google+ sında paylaşırsan birkaç saatliğine ilk sıraya çıkıyorsun. Önemli olan oraya çıkıp hiç düşürmeden bırakabiliyormusunuz? Eğer bunu yapabiliyorsanız çalışılabilir.
En azından 1 ay orada kalabiliyormu?

HAcım sen gizli sekmeden ss at bence çünkü bunlar girilmiş url olarak gözüküyor.

Buyurun;

1-
29vEPq.png

2-
7N2y1Y.png

---------- Spam Engelliyici 03:04 ---------- Önceki Mesaj 03:02 ----------

Yanlış anlama konunu baltalamıyorum.
Videoyu kanalın google+ sında paylaşırsan birkaç saatliğine ilk sıraya çıkıyorsun. Önemli olan oraya çıkıp hiç düşürmeden bırakabiliyormusunuz? Eğer bunu yapabiliyorsanız çalışılabilir.
En azından 1 ay orada kalabiliyormu?

1 ay önce attığım ve pinlediğim kendi videom size mesaj atmak için aramama rağmen 1.ci sayfa 1.ci sırada :)

Buyurun;

1-
29vEPq.png

2-
7N2y1Y.png

---------- Spam Engelliyici 03:04 ---------- Önceki Mesaj 03:02 ----------

1 ay önce attığım ve pinlediğim kendi videom size mesaj atmak için aramama rağmen 1.ci sayfa 1.ci sırada :)

Güzel bu bilgiyi konuya eklemenizi tavsiye ederim. :)
Sizin şartlarınıza uygun bütün videolar ilk sıraya çıkıp orada kalıyorsa bu konu olmuştur

internet sitesi icin de ayni garanti varmi.?

İnternet siteleri ile çok uğraşmadım fakat kendi özgün kanalımdaki videoları tanıtmak amaçlı forumlarda konu açıyorum onlar aramalarda rahat 1.ci sayfa çıkıyor. Kesin ve emin konuşmak için test amaçlı url gönderimi yaparsanız test ederiz.

Baltalama olarak algılamayın ama bu olay önceden çok kez başıma geldi videoyu yüklediğimde ilk sıralarda oluyor ertesi gün düşüyordu google ın index araçları hariç veya index siteleri hariç bir çalışmaylamı yapıyorsunuz ?

Merhaba YTPARA
Videolarınızı Google'da indeksleyeceğim. ücret karşılığında.
Kendim manuel olarak ekliyorum index'e. İlk kez online bir ek iş yapacağım o yüzden tecrübesizlik, ve destek konusunda sıkıntı çıkartabilirim (en azından alışıncaya kadar)
Olayımız şu;

Adult, Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına aykırı her şeyi, Terörist ve Yandaşlarının Propagandalarını yapan web site, video gibi aptal şeyleri asla indekslemiyorum.

Şu anlık

1 Video: 5 TL
1 URL: 5 TL

olarak belirledim.

Video ve linkin çokluğuna göre fiyat artış gösterecektir.

Videonun indekslenmesi için gereken şeyler şunlardır;

- Güzel bir başlık
- Güzel video açıklaması
- Video ile alakalı güzel etiketler.

Gerisi bana kalıyor arkadaşlar.

Peki sana nasıl güveneyim? (derseniz)

lWBbyB.jpg

9dvD5o.jpg

Görsellerde bazı kısımları karalamak zorunda kaldım. Çünkü videolar bana ait özgün içeriğime çalınmasını istemiyorum :p

İndex yapmayacağım bir konu ise clickbank tarzı kısatılmış linklerdir arkadaşlar.

Ödeme Nasıl Gerçekleşecek?

Ödeme Enpara, Garanti, Paypal

olacaktır şu anlık.

Peki senin ile nasıl iletişime geçeceğiz?

Bu konuya x miktarında siparişim var müsait zamanınızda ilgilenebilir misiniz?
Tarzında mesaj atacaksınız.
Ardından isterseniz satış konuşmaları Skype üzerinden devam edecektir.

1 ay önce attığım ve pinlediğim kendi videom aramama rağmen 1.ci sayfa 1.ci sırada bu benim çalıştığım kategoriye de bağlı olabilir.

Videom veya URL Adresim indeks Almadı O Zaman Ne Olacak?

Ben indeks alması için elimden geleni yapacağım eğer ki videonuz ve url adresiniz index almadığı takdirde geri ödeme yapmayı düşünüyorum. (Bu düşünceyi suistimal ederseniz bu özelliği kaldıracağım)​

sadece videomu?

Baltalama olarak algılamayın ama bu olay önceden çok kez başıma geldi videoyu yüklediğimde ilk sıralarda oluyor ertesi gün düşüyordu google ın index araçları hariç veya index siteleri hariç bir çalışmaylamı yapıyorsunuz ?

Peki pingletiyor musunuz videoyu?

1 sene önceki pinglediğim videom şu an 1. sayfada hala durmakta.
Video şubat 2016'ya ait.

Google'ye ait bir index aracı ile yapmıyorum bir pingleme sitesi üzerinden gerçekleştiriyorum.

---------- Spam Engelliyici 04:53 ---------- Önceki Mesaj 04:51 ----------

Genellikle video pingliyorum. Urlyi de denemek isterim, örnek için bir url atın özelden. Geri dönüş yapayım.

cpa çalışıyorum, bu iş tam bana göre skype verirmisin, test etmemiz gerekiyor

Hocam konunu baltalamak istemiyorum yanlış anlama ama indexletmeyle her video ilk sayfaya çıkmaz insanları yanlış yönlendirme, senin çalıştığın kategori rekabetsizdir o yüzden geliyordur hadi "irem derici" kelimesinde videonu 1.e getir görelim o zaman işin ustasıymışsın derim. Unutmayın ki videoyu 1.e getiren en önemli etken izlenim,likeleri sayfada kalma süresi vs diye uzar gider bu liste.

Hocam konunu baltalamak istemiyorum yanlış anlama ama indexletmeyle her video ilk sayfaya çıkmaz insanları yanlış yönlendirme, senin çalıştığın kategori rekabetsizdir o yüzden geliyordur hadi "irem derici" kelimesinde videonu 1.e getir görelim o zaman işin ustasıymışsın derim. Unutmayın ki videoyu 1.e getiren en önemli etken izlenim,likeleri sayfada kalma süresi vs diye uzar gider bu liste.

Güzel insan ben bana verilen her videoyu 1.ci sayfa yapacağım demiyorum.
Konuda da belirttim zaten elimden geleni yapacağım eğer çıkartmazsam para iadesi yapacağımı söyledim.

Sen like izlenimden bahsediyorsun ama daha 10 dakika önce yüklenmiş videoyu 1.ci sayfaya çektim.

vpY6j4.jpg

Ben bu işin ustasıyım demiyorum sadece pinglettiğim yer sağlam geceden beri deneme yapıyorum aşırı yoğun kategoride çıkartamadım mesela, iphone 7'ydi bu.

Güzel insan ben bana verilen her videoyu 1.ci sayfa yapacağım demiyorum.
Konuda da belirttim zaten elimden geleni yapacağım eğer çıkartmazsam para iadesi yapacağımı söyledim.

Sen like izlenimden bahsediyorsun ama daha 10 dakika önce yüklenmiş videoyu 1.ci sayfaya çektim.

vpY6j4.jpg

Ben bu işin ustasıyım demiyorum sadece pinglettiğim yer sağlam geceden beri deneme yapıyorum aşırı yoğun kategoride çıkartamadım mesela, iphone 7'ydi bu.

orta rekabetteki kelimelerin üstesinde gelebiliyor arkadaş, tavsiye ederim
iyi plan yapıldığında gerçekten güzel paralar kazanılabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri