Merhaba YTPARA
Videolarınızı Google'da indeksleyeceğim. ücret karşılığında.
Kendim manuel olarak ekliyorum index'e. İlk kez online bir ek iş yapacağım o yüzden tecrübesizlik, ve destek konusunda sıkıntı çıkartabilirim (en azından alışıncaya kadar)
Olayımız şu;
Adult, Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına aykırı her şeyi, Terörist ve Yandaşlarının Propagandalarını yapan web site, video gibi aptal şeyleri asla indekslemiyorum.
Şu anlık
1 Video: 5 TL
1 URL: 5 TL
olarak belirledim.
Video ve linkin çokluğuna göre fiyat artış gösterecektir.
Videonun indekslenmesi için gereken şeyler şunlardır;
- Güzel bir başlık
- Güzel video açıklaması
- Video ile alakalı güzel etiketler.
Gerisi bana kalıyor arkadaşlar.
Peki sana nasıl güveneyim? (derseniz)
Görsellerde bazı kısımları karalamak zorunda kaldım. Çünkü videolar bana ait özgün içeriğime çalınmasını istemiyorum
İndex yapmayacağım bir konu ise clickbank tarzı kısatılmış linklerdir arkadaşlar.
Ödeme Nasıl Gerçekleşecek?
Ödeme Enpara, Garanti, Paypal
olacaktır şu anlık.
Peki senin ile nasıl iletişime geçeceğiz?
Bu konuya x miktarında siparişim var müsait zamanınızda ilgilenebilir misiniz?
Tarzında mesaj atacaksınız.
Ardından isterseniz satış konuşmaları Skype üzerinden devam edecektir.
1 ay önce attığım ve pinlediğim kendi videom aramama rağmen 1.ci sayfa 1.ci sırada bu benim çalıştığım kategoriye de bağlı olabilir.
Videom veya URL Adresim indeks Almadı O Zaman Ne Olacak?
Ben indeks alması için elimden geleni yapacağım eğer ki videonuz ve url adresiniz index almadığı takdirde geri ödeme yapmayı düşünüyorum. (Bu düşünceyi suistimal ederseniz bu özelliği kaldıracağım)
Videolarınızı Google'da indeksleyeceğim. ücret karşılığında.
Kendim manuel olarak ekliyorum index'e. İlk kez online bir ek iş yapacağım o yüzden tecrübesizlik, ve destek konusunda sıkıntı çıkartabilirim (en azından alışıncaya kadar)
Olayımız şu;
Adult, Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına aykırı her şeyi, Terörist ve Yandaşlarının Propagandalarını yapan web site, video gibi aptal şeyleri asla indekslemiyorum.
Şu anlık
1 Video: 5 TL
1 URL: 5 TL
olarak belirledim.
Video ve linkin çokluğuna göre fiyat artış gösterecektir.
Videonun indekslenmesi için gereken şeyler şunlardır;
- Güzel bir başlık
- Güzel video açıklaması
- Video ile alakalı güzel etiketler.
Gerisi bana kalıyor arkadaşlar.
Peki sana nasıl güveneyim? (derseniz)
Görsellerde bazı kısımları karalamak zorunda kaldım. Çünkü videolar bana ait özgün içeriğime çalınmasını istemiyorum
İndex yapmayacağım bir konu ise clickbank tarzı kısatılmış linklerdir arkadaşlar.
Ödeme Nasıl Gerçekleşecek?
Ödeme Enpara, Garanti, Paypal
olacaktır şu anlık.
Peki senin ile nasıl iletişime geçeceğiz?
Bu konuya x miktarında siparişim var müsait zamanınızda ilgilenebilir misiniz?
Tarzında mesaj atacaksınız.
Ardından isterseniz satış konuşmaları Skype üzerinden devam edecektir.
1 ay önce attığım ve pinlediğim kendi videom aramama rağmen 1.ci sayfa 1.ci sırada bu benim çalıştığım kategoriye de bağlı olabilir.
Videom veya URL Adresim indeks Almadı O Zaman Ne Olacak?
Ben indeks alması için elimden geleni yapacağım eğer ki videonuz ve url adresiniz index almadığı takdirde geri ödeme yapmayı düşünüyorum. (Bu düşünceyi suistimal ederseniz bu özelliği kaldıracağım)
Son düzenleme: