Videolarınızı yedeklıyormusunuz?

İlk 3 ay free
Sonra ücretli
Sanal kartınız varsa üye olun
Ben şimdi üye oldu
Yarın sunucuda dener up down hızı hakkında bilgi veririm

Edit:
Up down hızı yandex disk ile aynı
Hatta idm ile 50 mb/sn indirdi bir videoyu
Bu hız amazonun could hizimi ?

onun yerine her kanalın yedeğini al. özelde durabilir videolar yada genele alırsın :)

tutan kanalım olursa aynı kanaldan 5 tane yapıyorum..bir kapansa diğeri kalıyor..
bu yöntemle gelirleri azaltmış olur muyum?
1 kanaldan 100$ gelecekse
5 kanaldan ne kadar gelir acaba :D daha mı az daha mı fazla

tutan kanalım olursa aynı kanaldan 5 tane yapıyorum..bir kapansa diğeri kalıyor..
bu yöntemle gelirleri azaltmış olur muyum?
1 kanaldan 100$ gelecekse
5 kanaldan ne kadar gelir acaba :D daha mı az daha mı fazla

1 kanaldan 100$ geliyorsa onu 5 kanala böldüğünde kazancta pek düşüş göstermez bence zaten 1. kanalın videoları yerine oturmuş olur ha 1.kanal kapandı hop 2,3,4,5 kanal devreye girer kazanmaya devam edersn :) yani her türlü kardasın :)

amazon cloud sanal kartla denedim download hızı 50 mb saniye kadar çıkıyor çok iyi bence 3 ay deneme yazıyor para almadı bakalım :)

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:35 ----------

İlk 3 ay free
Sonra ücretli
Ben şimdi üye oldu

Edit:

aynılarını yazmışım :D hocam snn yorumu görmemişim aynen dediğin gibi denenir filmleri vs telif vs sıkıntı çıkartmazlar sanırım ..

İlk 3 ay free
Sonra ücretli
Ben şimdi üye oldu

Edit:

upload hızı nasıl hocam amazonun

Kardesim herhangi bir siteye upload edecegine youtube gizli sekilde upload edip diger kanal gümlediginde hemen genele almak daha mantıklı fakat yinede sen bilirsin :)

Kardesim herhangi bir siteye upload edecegine youtube gizli sekilde upload edip diger kanal gümlediginde hemen genele almak daha mantıklı fakat yinede sen bilirsin :)

bu şekildeki gizli kanalların kapanmayacağının garantisi varmı hocam, ben şahsen dosyalarımın emin ellerde olmasını istiyorum

gerek mi var biri spamlar kesin senden ondan ındırı yuklersın boşa masraf ftp :D
84

upload hızı nasıl hocam amazonun
Upload ortalama 10 - 15 mb/sn hocam
Download idm ile 50 mb ye kadar çıktı.

Yüklerken kolaylık olması açısından amazon could drive aracını indirip kullanabiliyorsun, indirmeleride tarayıcıdan yapıyorsun.
Tam incelemedim ama sanırım bunda yandex disk gibi bilgisayara klasör oluşturup eşitleme yapılmıyor.

Upload ortalama 10 - 15 mb/sn hocam
Download idm ile 50 mb ye kadar çıktı.

Yüklerken kolaylık olması açısından amazon could drive aracını indirip kullanabiliyorsun, indirmeleride tarayıcıdan yapıyorsun.
Tam incelemedim ama sanırım bunda yandex disk gibi bilgisayara klasör oluşturup eşitleme yapılmıyor.

süper hocam, ben en kısa zamanda deniyeceğim inş

1 kanalı en az 10 defa cektigim için yedekleme geregi duymuyorum :)

süper hocam, ben en kısa zamanda deniyeceğim inş
İlk üç ay ücretsiz hocam, sanal kartın varsa hemen bir üyelik oluşturabilirsin...
Sanırım amazon bunu müşterilerinin kişisel fotoğraf ve videolarını depolaması için oluşturmuş.
Spamcıların eline geceçeceğini düşünmemiş
Belli bir kotayı aştıktan sonra inşallah problem çıkartmazlar
Yinede denemekte fayda var...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri