Hocm bu işinizi görür sanırım
http://www.ytpara.com/konu-disi/68563-1-yillik-5-tb-ucretsiz-cloud.html
http://www.ytpara.com/konu-disi/68563-1-yillik-5-tb-ucretsiz-cloud.html
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
daha o kadar yok benim deyani yukarda arkadaşlarda yazmış sizin için çok önemliyse birden kapanabiliyo gizlideyken de aynen dımdızlak kalırsınız en azından çok önemlileri yandisk birden çok hesap açıp yedekleyebilirsiniz böyle yapıyorum abc1-abc9 kadar var şuan mesela bnm hesap yani tabi para verip sınırsız disk sunan ucuz hızlı cloud bulup alırsanız kafanız rahat eder..
https://www.amazon.com/clouddrive/home/177-9464232-7219032?_encoding=UTF8&*Version*=1&*entries*=0
fiyat uygun aslında amazonda sınırsız hesap.. 60 dolar
yıllık mı
hacım dünya engeli gizlidede geliyor
hemen yedek yapman gerekmezki1 kanal 1 ayda rengini belli eder zaten
1 ay sonra izlenim alan videoları diğer kanala kopyalayabilirsiniz
kesinlikle hubic.com tavsiye ederim, 10 tb alan aylık 5 euro
bu arada hubic sağlam şirkettir OVH'ye aittir.
Hocam benim bunda başka bi iş var, izlenme 50k bandına gelince gidiyor 3 seferdir, atarken sıkıntı yok, başlarda sıkıntı yok, tam kanal oturuyor, izlenme 50k civarı oluyor video gidiyor. İşin garibi kanal uyarıda almıyor, sadece video siliniyor paran kazanma gidiyor.
O fiyata o alan harikaymis yarin bi arastiriym onu bide yorumlarda amazon yillik 60 dolar sinirsiz alan veriyomus oda alinablr gbi duruyo tam olarak hangisini alsam karar veremedm aslnda .d
cogu videoda o sorum var,kımse yanlıs anlamasın ama neden guzelım kanalları satıyolar sanıyorsun
---------- Spam Engelliyici 01:16 ---------- Önceki Mesaj 01:16 ----------
sınırsız yıllık 60$ ıse bedava
Hocam benim bunda başka bi iş var, izlenme 50k bandına gelince gidiyor 3 seferdir, atarken sıkıntı yok, başlarda sıkıntı yok, tam kanal oturuyor, izlenme 50k civarı oluyor video gidiyor. İşin garibi kanal uyarıda almıyor, sadece video siliniyor paran kazanma gidiyor.
anlık patlama riskli![]()
O fiyata o alan harikaymis yarin bi arastiriym onu bide yorumlarda amazon yillik 60 dolar sinirsiz alan veriyomus oda alinablr gbi duruyo tam olarak hangisini alsam karar veremedm aslnda .d
Bro teldeym tam bakamadkm ama anasayfada free yaziyo .d free se bi çapan oğlu vardir bunda .d.d suanlik amazon yillik 60 dolari sinirsiz alan varmis onu almaya karar verdim
İlk 3 ay freeBro teldeym tam bakamadkm ama anasayfada free yaziyo .d free se bi çapan oğlu vardir bunda .d.d suanlik amazon yillik 60 dolari sinirsiz alan varmis onu almaya karar verdim
Bro teldeym tam bakamadkm ama anasayfada free yaziyo .d free se bi çapan oğlu vardir bunda .d.d suanlik amazon yillik 60 dolari sinirsiz alan varmis onu almaya karar verdim
filehostlara da güvenmiyorum artık dedicated serverda tutuyorum çoğu içeriği 4TB den fazla yer var her türlü yetiyor
dedicated server ne oduyorsun dostum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.