Videolarınızı yedeklıyormusunuz?

daha o kadar yok benim de :D yani yukarda arkadaşlarda yazmış sizin için çok önemliyse birden kapanabiliyo gizlideyken de aynen dımdızlak kalırsınız en azından çok önemlileri yandisk birden çok hesap açıp yedekleyebilirsiniz böyle yapıyorum abc1-abc9 kadar var şuan mesela bnm hesap yani tabi para verip sınırsız disk sunan ucuz hızlı cloud bulup alırsanız kafanız rahat eder..

gerek yok bence tamamen gereksiz yer kaplama zaten ne attığını biliyorsun tutarsa bir şeyler kazanırsan kapandığı zaman tekrar atarsın o içeriği :)

sadece dailymotion a günde 1200 video atıyorum gerisini sen düşün :)

hacım dünya engeli gizlidede geliyor :)

hemen yedek yapman gerekmezki :) 1 kanal 1 ayda rengini belli eder zaten :) 1 ay sonra izlenim alan videoları diğer kanala kopyalayabilirsiniz

Hocam benim bunda başka bi iş var, izlenme 50k bandına gelince gidiyor 3 seferdir, atarken sıkıntı yok, başlarda sıkıntı yok, tam kanal oturuyor, izlenme 50k civarı oluyor video gidiyor. İşin garibi kanal uyarıda almıyor, sadece video siliniyor paran kazanma gidiyor.

kesinlikle hubic.com tavsiye ederim, 10 tb alan aylık 5 euro
bu arada hubic sağlam şirkettir OVH'ye aittir.

O fiyata o alan harikaymis yarin bi arastiriym onu bide yorumlarda amazon yillik 60 dolar sinirsiz alan veriyomus oda alinablr gbi duruyo tam olarak hangisini alsam karar veremedm aslnda .d

Hocam benim bunda başka bi iş var, izlenme 50k bandına gelince gidiyor 3 seferdir, atarken sıkıntı yok, başlarda sıkıntı yok, tam kanal oturuyor, izlenme 50k civarı oluyor video gidiyor. İşin garibi kanal uyarıda almıyor, sadece video siliniyor paran kazanma gidiyor.

cogu videoda o sorum var,kımse yanlıs anlamasın ama neden guzelım kanalları satıyolar sanıyorsun

---------- Spam Engelliyici 01:16 ---------- Önceki Mesaj 01:16 ----------

O fiyata o alan harikaymis yarin bi arastiriym onu bide yorumlarda amazon yillik 60 dolar sinirsiz alan veriyomus oda alinablr gbi duruyo tam olarak hangisini alsam karar veremedm aslnda .d

sınırsız yıllık 60$ ıse bedava

Ben satmayı düşünmem zaten, çünkü 2 gün sonra gidicek eminim, kimseye garanti veremem hocam, vebal meselesi. Şu uyarı almamasına takılıyorum, neden almıyor acaba, maillerim hep 2007 2008 onla alakası var mıdır. [MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION]

anlık patlama riskli :(:(

Bro teldeym tam bakamadkm ama anasayfada free yaziyo .d free se bi çapan oğlu vardir bunda .d.d suanlik amazon yillik 60 dolari sinirsiz alan varmis onu almaya karar verdim

aynen yarına kapanır :D amazon ben bile düşündüm :)

burda bişeyler yazmışlar ama ingilizce pek yok translate anlamaya çalışıyoz :)

Fufox.net

Bro teldeym tam bakamadkm ama anasayfada free yaziyo .d free se bi çapan oğlu vardir bunda .d.d suanlik amazon yillik 60 dolari sinirsiz alan varmis onu almaya karar verdim
İlk 3 ay free
Sonra ücretli
Sanal kartınız varsa üye olun
Ben şimdi üye oldu
Yarın sunucuda dener up down hızı hakkında bilgi veririm

Edit:
Up down hızı yandex disk ile aynı
Hatta idm ile 50 mb/sn indirdi bir videoyu

Son düzenleme:
filehostlara da güvenmiyorum artık dedicated serverda tutuyorum çoğu içeriği 4TB den fazla yer var her türlü yetiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri