kesinlikle yedekliyorum, çok faydasını gördüm, şu etiketleri ctrl+A ile seçip alabilsek bi' de kapanan kanalı geri açmam 20dk mı alır ama işte
vds kullandığım için cloud a gerek duymadım şahsen, zaten devasa harddisk kapasitesi var
..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kesinlikle yedekliyorum, çok faydasını gördüm, şu etiketleri ctrl+A ile seçip alabilsek bi' de kapanan kanalı geri açmam 20dk mı alır ama iştevds kullandığım için cloud a gerek duymadım şahsen, zaten devasa harddisk kapasitesi var
..
nasıl yedeklıyorsun dostum
amazon kullanıyorum bende yıllık 60$ ilk 3 ay bedava. telif konusuna gelince benim sıkıntım olmadı bu zamana kadar sıkıntı olacağınıda pek sanmıyorum. hem basit hem ucuz hem limitsiz daha ne olsun![]()
Beyler buraya gelin hele, bu amazonu çok sevdim, bir sorum olucak
ben diyelimki 10 15 tb dosya depoladım, ilerde bir prüz çıkmasın, hani fiyatları çok fazla yukarı çekebilirler çok dosya depolamış kişilerin hesaplarınkini
yada ne biliyim başka bişeyde olabilir, sizce ilerde sorun yaşarmıyız, sonuçta zamanla 20 30 tb dosyalarım olucak yine 60 dolar olacak hali yok ya
dusunmedım degıl kısmet artık,gercı okadar arsıvı napıcan
Amazona bir defa ücret ödedikten sonra hiç bir ücret ödemiyoruz değil mi herhangi bir alan kısıtlamasıda gelmiyor ?
MEGAhangı sunucuya yedeklıyorsun
---------- Spam Engelliyici 15:26 ---------- Önceki Mesaj 15:25 ----------
yıllık veya aylık degılmı?
Amazona bir defa ücret ödedikten sonra hiç bir ücret ödemiyoruz değil mi herhangi bir alan kısıtlamasıda gelmiyor ?
hangı paketı kullanıyorsun dostum kota ve ucret nedir?
yıllık veya aylık degılmı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.