Videolu anlatımlar

KUMANLI

Kayıtlı Üye
Youtube hakkında videolu anlatımlar yapıyorum ve bu videoları çoğu webmaster forumunda paylaşıyorum.

Açtığım bütün konuları takip ederek, herhangi bir soru varmı diye takip ediyorum, eğer soru olursa cevaplamaya çalışıyorum.

Ancak ikidir reklam yapıyorsun bahanesiyle konularım kilitleniyor.Eğer reklam yapıyor olsaydım ve bundan bir şey elde etmeye çalışsaydım bu şekilde insanların sorunları hakkında yardımcı olmazdım.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] bu arada size özel mesaj atılmıyor, özel mesaj ile aktaracağım bir çok konu var.

Youtube hakkında videolu anlatımlar yapıyorum ve bu videoları çoğu webmaster forumunda paylaşıyorum.

Açtığım bütün konuları takip ederek, herhangi bir soru varmı diye takip ediyorum, eğer soru olursa cevaplamaya çalışıyorum.

Ancak ikidir reklam yapıyorsun bahanesiyle konularım kilitleniyor.Eğer reklam yapıyor olsaydım ve bundan bir şey elde etmeye çalışsaydım bu şekilde insanların sorunları hakkında yardımcı olmazdım.

@Muslera06 bu arada size özel mesaj atılmıyor, özel mesaj ile aktaracağım bir çok konu var.

Bak ustad benim seninle yada yaptigin bu guzel calismalarla hic bir isim yok.Yaptigin calismalarada verdigin emeklerede saygiliyim,sonuna kadarda bu emeklerin icin tesekkur ediyorum.

Ancak sizin bu ise baslangiciniz biraz benim karekterime yapima ters gelen sekilde oldugu icin yani en cok nefret ettigim arkadan is cevirme durumu oldugu icin,sizin bu tur paylasimli konulariniz kaldiriliyor.Bunun sizlede alakasi yok aslinda.Gurkan'a kizdigimdan seninde onla birlikde ayni ortamda yetkili olmandan izin vermiyorum vermemde ve aslada vermeyecegim.

Cunki bir insan benimle sohbet etmisse,benimle dostsa arkadassa ve sevdigim kisilerden biriyse,samimi oldugum kisilerden biriyse ve bu kisi arkamdan yada burdaki emek veren herkesin arkasindan is ceviriyorsa ben o insanla herseyimi keserim bitiririm.Bu yuzden Bu tur konulari burda acmamanizi rica ediyorum sizden.

Sizin platformunuzada geldim,uye olup sizin amacinizla ilgili konuyada yazcakdim amacinizla karekteriniz birbirini tutmuyor diye dedim bosver islerine baksinlar sende isine bak dedim ciktim.

Bir insan bana gelsin,sitesinin reklamini istesin yapayim,sitesi icin destek istesin yapayim,ne isterse istesin elimden gelecek birseyse en krali ile yapayim.Heleki Gurkan gelip bana deseydiki abi benim boyle bir fikrim var destek olurmusun vs deseydi her sekilde destegili veriridim kendiside iyi tanir beni,niyetimi icimi iyi bilir.Ama bunu yapmak yerine onune gelene siralamis PM leri burdayiz buraya gelin vsvs..Bunlar bana ters canim kardesim,heleki bu yakin sevdigim saydigim birinden yapildiysa bunu asla bir kenara atip varsin olsun demem.

Uzun lafin kisasi,emeklerine,paylasimlarina sana sonsuz saygim var ustad.Ancak kesinlikle izin vermem bu reklam olayina.

Saygilarimla.

Ozel Mesaj icin Arkadasim olmaniz gerekiyor Profilde.istek yollarsaniz kabul ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri