Videolu Kanal Hizmeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exolange

Yasaklanmış
bu forumda iş yapan insanlara iş yapmayan 2-3 boşbeleş takılan insanlar tarafından dolandırıcı veya insanları kandıran bir tip gözüyle bakılacaksa bu işi iptal ediyorum BU ARKADAŞLARDAN FORUMDA YARAR SAGLAYACAK HİZMETLER BEKLİYORUM

Konuyu yeni görenler icin not : Konu amacı para kazanması acık videolu kanal satısı boş kanala belli sayıda video yüklemek vs bazı sahıslar insanlara para kazanmayı vaad ettigimi iddaa ettigi icin satıs iptal edilmiştir..

Son düzenleme:
ref varsa alayim yazdim, internet kesildi ya, bendeki talihe bak :)

Ref 3 kişiye iletilecek arkadşlar bütün foruma ref vermek isterdim ama malesef :) Vakit nakittir

Size vereceği kanallar kazandırsa zaten satmaz kendine yapar :) illa denemek mi istiyorsunuz paket 3'ü ben 10 tlye yaparım hatta kanalda benden

Size vereceği kanallar kazandırsa zaten satmaz kendine yapar :) illa denemek mi istiyorsunuz paket 3'ü ben 10 tlye yaparım hatta kanalda benden

Bu gereksiz önyargı nerden geliyor ? sadece videolu kanal satısı yapıyorum videoların cok izlencegini para kazanacagınızı iddaa etmedim konuyada yazmadım

Son düzenleme:
Bu gereksiz önyargı nerden geliyor ?

Bilmeyen kardeşlerimizi kandırmayı bırak madem kazandırıyor kendin yap ? '' Benim 24 saat boş olan vaktimi değerlendirmeleri için fırsat'' kendi ağzınla diyosun sen işi bilen biri olsan 24 saatin boş mu olur ? Aynı videoyu 5 kişiye de atarsın madem adsenseden kazanamadın miletten kazanayım bu forum böyle şeyleri çok gördü :) vdsyle 2 saatimi almaz 50 kanal 10 tlden satsam 500 tl ne güzel dünya be kardeşim :)

bilmeyen kardeşlerimizi kandırmayı bırak madem kazandırıyor kendin yap ? '' benim 24 saat boş olan vaktimi değerlendirmeleri için fırsat'' kendi ağzınla diyosun sen işi bilen biri olsan 24 saatin boş mu olur ? Aynı videoyu 5 kişiye de atarsın madem adsenseden kazanamadın miletten kazanayım bu forum böyle şeyleri çok gördü :) vdsyle 2 saatimi almaz 50 kanal 10 tlden satsam 500 tl ne güzel dünya be kardeşim :)

1. Kazandıracagımı idddaa etmedim
2. Konuyu okumamıssın videolu kanal satısı yaptıgım halde çamur atmayı bırak
3- forumda bosbos gezeceginize bir iş yapın faydalanalım
4- her konuya salca olmayın insanın hevesini kacırmayın

Son düzenleme:
Madem bu yapıcağın şeyler kazandırıyor, sen niye yapmıyorsun? Madem kazanabiliyosun 24 saatin nasıl boş olabiliyor?

[MENTION=18840]exolange[/MENTION] lafı üstüme almıyorum tabikide sizden daha dolu olduğumu gayet iyi biliyorum o ayrı :D Fakat adamın yorumu gayet mantıklı sizde doğru düzgün savunun açıklamanızı yapın size inanalım. Böyle bianda konuyu kapatmanız yukardaki arkadaşın dediklerini haklı çıkartır.

[MENTION=18840]exolange[/MENTION] lafı üstüme almıyorum tabikide sizden daha dolu olduğumu gayet iyi biliyorum o ayrı :D Fakat adamın yorumu gayet mantıklı sizde doğru düzgün savunun açıklamanızı yapın size inanalım. Böyle bianda konuyu kapatmanız yukardaki arkadaşın dediklerini haklı çıkartır.

VİDEO YÜKLEME HİZMETİ konu amacı video yüklemek bunu kazanmaya nerden cevirdiniz nerden geçtiniz insanları kandırma olayına nerden geçtiniz ben 3 paketi 10 tl ye yaparıma madem bu kadar yapıcısınız yapın alalım

Son düzenleme:
Çok uzun zamandır forumda değilim ancak gözün gördüğü birşey var ki, bağzıları milyar milyar yatırım alırken, bu arkadaşın 10TL ile yaptığı hizmet oldukça göze batmış. Çok garip. haksızlık oldu arkadaşa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri