Videom patladı heyecan dorukta :)

• Kullanıcı mrtlsatan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Modeme res attım yeni kanalları açınca ama spam dedi kanalları kapattı

pc ip adresinden bahsetmiyorum. vps kullanıyorsanız ordaki ip adresi kara listede olabilir. bilgisayar ip adresini değiştirmek pek işe yaramaz çünkü bilgisayarda çerezler saklanıyor, silsende yine bir yerlere google çerez bırakıyor ;)

pc ip adresinden bahsetmiyorum. vps kullanıyorsanız ordaki ip adresi kara listede olabilir. bilgisayar ip adresini değiştirmek pek işe yaramaz çünkü bilgisayarda çerezler saklanıyor, silsende yine bir yerlere google çerez bırakıyor ;)

yok sana katılmıyorum, çerezleri güzel sildiğin zaman (çift yönlü) google eli mahkum seni yeni zannediyor, araştırın..

yok sana katılmıyorum, çerezleri güzel sildiğin zaman (çift yönlü) google eli mahkum seni yeni zannediyor, araştırın..
Fazlasıyla araştırdım yeni değilim 9 yıl oldu. Google girilen bilgisayarda kayıt bırakıyor.

vay be 11 aydır bi video patlatmadım yani bi anda çok izlenmedi sürekli izlene izlene çıkar bende ama daha risksiz daha karlı daha iyi

---------- Mesaj saat 16:25:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:23:11 civarında gönderildi. ----------

Fazlasıyla araştırdım yeni değilim 9 yıl oldu. Google girilen bilgisayarda kayıt bırakıyor.

şu şekilde olabilir çerezleri silince önemli çerezler diye google ın çerezlerini ayırır ve silmez tarayıcılar mesela ccleaner a girin ince ayarlarda googleın çerezlerinin silinmeme ayarları var yani google çerezlerini silmiyor ccleaner o ayarları kaldırırsan siliyor anca

vay be 11 aydır bi video patlatmadım yani bi anda çok izlenmedi sürekli izlene izlene çıkar bende ama daha risksiz daha karlı daha iyi

---------- Mesaj saat 16:25:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:23:11 civarında gönderildi. ----------

şu şekilde olabilir çerezleri silince önemli çerezler diye google ın çerezlerini ayırır ve silmez tarayıcılar mesela ccleaner a girin ince ayarlarda googleın çerezlerinin silinmeme ayarları var yani google çerezlerini silmiyor ccleaner o ayarları kaldırırsan siliyor anca

belki 9 sene daha araştırma yapabilirsin,

kazanç yansımadı yt'a 2 gün önceden geliyor :) 01.12.2013 yansımış 2 dolar :D allah bereket versin ;)

iki gün sonra kanal kapanmazsa yazarım kaç lira bıraktığını :D 40k oldu bu arada video :) bir yandan videoyu kaldırsam mı diyorum ama videoda logo yok youtube'a da ilk ben koydum sıkıntı olmaz herhalde..

Merhabalar kazanç yansıyınca yazarım demiştim :D

02.12.2013 tarihinin ücreti 31,22 $ olarak yansıdı allah bereket versin :D

Bu arada alıntı yaptığım mesajda 40k ya yakındı video şu an 100k ya yaklaştı kanala bir zeval gelmez ise ayın 3ü ve 4ü içinde güzel kazançlar bekliyorum :rolleyes:

Darısı hepinizin başına arkadaşlar ;) Bu bir günde gelen 31 doları bir buçuk aydır kapanan kanallar da dahil topladığımda onlar yine de 31 dolar yapmıyor değişik bir duygu :p

Bu işin gerçekten sabır olduğunu ben de söyleyebilirim ki bu kanal da kapansa para alamazsam bile geçtiğimiz ay'a göre bir adım daha ilerledim bu şekilde düşünürseniz çabuk pes etmezsiniz benden size dost tavsiyesi :cool:

Haydi selametle dostlar hepinize bol kazançlar diliyorum :)

Merhabalar kazanç yansıyınca yazarım demiştim :D

02.12.2013 tarihinin ücreti 31,22 $ olarak yansıdı allah bereket versin :D

Bu arada alıntı yaptığım mesajda 40k ya yakındı video şu an 100k ya yaklaştı kanala bir zeval gelmez ise ayın 3ü ve 4ü içinde güzel kazançlar bekliyorum :rolleyes:

Darısı hepinizin başına arkadaşlar ;) Bu bir günde gelen 31 doları bir buçuk aydır kapanan kanallar da dahil topladığımda onlar yine de 31 dolar yapmıyor değişik bir duygu :p

Bu işin gerçekten sabır olduğunu ben de söyleyebilirim ki bu kanal da kapansa para alamazsam bile geçtiğimiz ay'a göre bir adım daha ilerledim bu şekilde düşünürseniz çabuk pes etmezsiniz benden size dost tavsiyesi :cool:

Haydi selametle dostlar hepinize bol kazançlar diliyorum :)

Youtube'dan neden bekliyorsun ki kazancı, adsense'den baksana :) Partnerlik falan mı var ki?

Eğer 100K izlenmeye 60 TL verdiyse bence çok az.

Ben o parayı 6K izlenmede alıyorum.

Hocam keşke niche ekleseydin biraz.

Ama buna da şükür sevindim sizin adınıza.

Eğer 100K izlenmeye 60 TL verdiyse bence çok az.

Ben o parayı 6K izlenmede alıyorum.

Hocam keşke niche ekleseydin biraz.

Ama buna da şükür sevindim sizin adınıza.

Awe partnerlik var kazançlar geriden geliyor tahminimce 5-10 k olduğundaki ücret 31 dolar dostum niche bolca mevcut videolarda zaten :D önümüzdeki 2-3 gün yansıyacak kazançlar önemli, bakıcaz artık :) bir de video haber videosu 50 sn lik fln ;)

ayrıca hep belirtiyorum ytpara ve youtube ile tanışmam henüz yeni para alamadım hiç ve bütün bunlar bana tecrübe kazandırıyor ;) 5-10 dolar gelseydi ben yine oo iyiymiş allah bereket versin diyecektim :D

bir iki ay daha geçsin kanal kapansada sistem değişmez ise yaptığım yanlışlar ve edindiğim tecrübelerle daha sağlam adımlar atarım diye düşünüyorum.

saol güzel düşüncelerin için youtube sana ve bütün ytpara üyelerine misli mislini versin dostum :)

Edit : Bir de bu konuda yazmıştım videoyu ilk ben attım 1 günden fazla bir zaman sonra bbc yayınladı videoyu diye sallamamıştım biraz zaman geçtikten sonra dedim atayım dursun nolcak diye attım aynı haber 4k olmuş o da :D

evet arkadaşlar 03.12.2013 kazancıda yansıdı 54,15$ :D ayın 4 ünde de bir şeyler gelirse ilk paramızı çekmeye yaklaşırız artık ;)

birazdan foruma konu açarım günlük 54$ kazandıran kanal satılık diye :D :D eklerim yanınada sabit kazanç diye alıştınız nasıl olsa böyle mesajlara :D

şaka bir yana allah bereket versin bol kazançlar hepinize :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri