★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

2,0 kullanıyorum Ses Efekti 17'nin Cep Telefonlarındaki Sorunun Giderilmesi Çok işimize Yarayacak. Sesten Dünya Engelini Geçen Tek Efekt...

2,0 kullanıyorum Ses Efekti 17'nin Cep Telefonlarındaki Sorunun Giderilmesi Çok işimize Yarayacak. Sesten Dünya Engelini Geçen Tek Efekt...

O sorun değil efektin özelliği zaten youtube o yüzden yakalayamıyor. Mobilde kulaklık ile dinleyenlerde sorun yok normal dinleyenlerde sorun oluyor.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocamın telefon numarası olan var mı . Videonti süresi bitti mesaj attım halen dönmedi . İşlerim yarım kaldı . Yada numarası olan bi mesaj atabilir mi forma baksın ?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocamın telefon numarası olan var mı . Videonti süresi bitti mesaj attım halen dönmedi . İşlerim yarım kaldı . Yada numarası olan bi mesaj atabilir mi forma baksın ?

Sürenizi güncelledim hocam. Çocuk hasta iki gündür onunla uğraşıyoruz. Geri dönüşlere yeni başladım.

Hocam bir günlük deneme alabilir miyim?

Edit: Deneme sürümü alındı gerçekten çok hızlı ve kolay bir program. Yapımcısının eline sağlık, deneme süresi bitince aylık lisans alacağım.

Son düzenleme:
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam bana acil bir dönüş yapabilirsen sevineceğim..

Merhaba, yeni bir vds aldım. Onda denemek istiyorum. Mümkünse 1 günlük deneme sürümünü rica edebilir miyim?

Arkadaşlar ödemeyi yaptım lisans kodunu nasıl alıyoruz ?
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] bende sesleri yok etmeye başladı program. Video kaç dakika olursa olsun, hangi kalitede olursa olsun, herhangi bir çerçeveli veya filtreli olsun veya olmasın videoların sesini kesiyor nedense. Baktım hiçbir ayar açık da değil (Sesi sil gibi). 2.0.0'ı kullanıyorum. Birkaç gündür bu sorundan dolayı işlerimi halledemiyorum.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri