Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
60 dk videoyuda %90 izletiyormusunuz ?
Mobil olarak gönderildi.
%95 üzeri, aslında %100 de hocam. Videoyu izlenimler dışında izleyenler olunca o %100 99 98 lere düşebiliyor.
Yalnız arkadaşlar panel sahibine ulaşamıyorum. Kredim bitti. Biliyorsunuz paypal Türkiyeye kapandı. O yüzden otomatik kredi alamıyorum. panel sahibine ulaşmaya çalışıyorum.
Alacak arkadaşlar ne kadar izlenim alacağını skypten yazarsa ona göre kredi alacağım.
hocam skype adresinizi yazar mısınız
isterseniz konuya da yazın teker teker vermesseniz hemde onaysız arkadaşlarda ulaşabilir
Ücreti yatırır yatırmaz sorunsuz bir şekilde izlemin geldi .Teşekkür ederim.
2k izlenim satin alindi.Gayet hizli bi sekilde izlenimler geldi.Hayirli satislar tekrar.
İzlenimin gelecegi ulkeleri secme sansimiz var mi?
İşini ehli ile yapan Güvenilir bir arkadaş. Her konuda yardımcı oluyor sağolsun.
Ben videolarımla ilgilenemediğim halde şunu şöyle yap bunu böyle yap gibi önerilerde bulunmuştu![]()
selamlar izlenmede ref varmi hocam eger sonuclari begenirsem alicagim
[MENTION=7855]capari_83[/MENTION] skype ekledim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.