Videoyap 3 Yaşında

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

Videoyap Tam 3 yaşında. Zaman ne kadar hızlı ilerlemiş. 14 yıldır hala devam ettirdiğim sitem mevcut. Kısmetse videoyap da her zaman devam edicektir.

1) Bugün videoyapda kim ne alırsa gece 12 de aldığı paketin üstüne aldığının %25 i kadarını ben hesabına ekleyeceğim.

2) Süresi aktif olan tüm üyelerimede gece 23:59 da +3 gün(3 yıl) hediye edeceğim.
Not: Süresi donmuşlara hediye edilmeyecektir. Süreniz donmuşsa hediye süreyi alabilmek adına donmadan çıkarınız.

Dün gece 11. Videoyap Tanıtım videomu çektim. Bugün geceye kısmetse yeni videoyu site üzerinden ilan edeceğim. Tanıtım videosu hem youtube hem dailymotion sistemi içindir.

Videoyap'ı bu hale getiren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Sizlerin fikirleriyle bu hale geldik. Sizlerin fikirleriylede her zaman yolumuza devam edeceğiz.

Videoyap' dan 3 yıllık istatistikler:
Şuana kadar 39.000 farklı kişi ücretli sistemi kullandı.
Son 3 ayda aktif olan üye sayınız 32.150 kişidir.

923.000 kanal yapıldı.

Şuana kadar 684.000 adet destek talebine cevap verildi.

Online ziyaretçi rekorumuz 6 Mart 2015 21:37 (27.350 aktif)

Php dosya sayısı 813 adet.

Herkese sonsuz teşekkürler. Nice yıllarla birlikte daha da büyümeye.

Hayırlı olsun hocam.Uzun süre kullandım bazen sorunlar yaşadım ancak büyük sorunlar değildi.Bir çok kişinin para kazanmasını sağladınız sizi tebrik ediyorum hocam bir kez daha.

Son düzenleme:
herzaman işime yaramıştır. videoyap elim ayagım gibi oldu :) birde yönetici desteğine daha çok bakabilseniz keşkee:)

3. yıl şerefine 300 kişiye 3 ay ücretsiz hizmet kısmını yazmayı unutmuşsunuz hocam o kısımıda ekleyin

hocam başarılar dilerim.
yanlız bi konuda şikayetçiyim.
verdiğiniz hediye % 25 bizim gibi yıllık alan müşterileribiraz kıskandırdı.

Hayırlı olsun Mehmet Hocam İnşallah uzun zamanlar devam ederiz.

Hemen Türk mantığı ile 30.000 üye 50 tl den hesaplasak hobaaa bir de vds aldıklarını düşünürsek iyi para varmış :D

herzaman işime yaramıştır. videoyap elim ayagım gibi oldu :) birde yönetici desteğine daha çok bakabilseniz keşkee:)

Aslında yönetici desteğine yetişebilirim fakat hiç duramıyorum ki hep yazılım yapıyorum:)

3. Yılın şerefine limitleri kaldırın hocam :)

Kaldırmam hüsranlara sebep açar:) Serverlar limitin kalktığı gün boyunca kilitlenir:) 3. Yaş gününü acılarla geçirmesini istemeyiz değil mi:)

3. yıl şerefine 300 kişiye 3 ay ücretsiz hizmet kısmını yazmayı unutmuşsunuz hocam o kısımıda ekleyin

3 yıl için 3 ay mı 3 gün mü vereyim bende bilemedim :)

hocam başarılar dilerim.
yanlız bi konuda şikayetçiyim.
verdiğiniz hediye % 25 bizim gibi yıllık alan müşterileribiraz kıskandırdı.

Üstad, zam öncesi 1 yıl almıştın. 199 tl ye aldın şuanda 330 tl. Yani senin karın %60 a yakın. Son 4 ayda yeni fiyatla almışlar için bu %25 kötü birşey. Fakat yılda 1 defa hediye veriyorum bunu maruz görün. Kimse kırılmasın.

Hocam tam 23.59 da mı vereceksiniz :D

:) 23:30 gibi veririm büyük ihtimalle. Yeniden mi donduracaksın yoksa gün sayın 1 mi:)

Hayırlı olsun Mehmet Hocam İnşallah uzun zamanlar devam ederiz.

Allah razı olsun kardeşim. Hep birlikte nice 3 yıllara inş.

Aslında yönetici desteğine yetişebilirim fakat hiç duramıyorum ki hep yazılım yapıyorum:)

Kaldırmam hüsranlara sebep açar:) Serverlar limitin kalktığı gün boyunca kilitlenir:) 3. Yaş gününü acılarla geçirmesini istemeyiz değil mi:)

3 yıl için 3 ay mı 3 gün mü vereyim bende bilemedim :)

Üstad, zam öncesi 1 yıl almıştın. 199 tl ye aldın şuanda 330 tl. Yani senin karın %60 a yakın. Son 4 ayda yeni fiyatla almışlar için bu %25 kötü birşey. Fakat yılda 1 defa hediye veriyorum bunu maruz görün. Kimse kırılmasın.

:) 23:30 gibi veririm büyük ihtimalle. Yeniden mi donduracaksın yoksa gün sayın 1 mi:)

Allah razı olsun kardeşim. Hep birlikte nice 3 yıllara inş.

aman memet sende bişeyi görme :D

işin şakası bi yana videoyap benim çok işime yarıyor
özellikle gün içinde çalışırken tüm işimi cepten yapıyorum
sağol varol kazancın daim olsun

Son düzenleme:
ünlem gelmeden önce iyi paralar kazandıgım bot sonrası malum :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri