- Web sitesi
- www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,
Videoyap Tam 3 yaşında. Zaman ne kadar hızlı ilerlemiş. 14 yıldır hala devam ettirdiğim sitem mevcut. Kısmetse videoyap da her zaman devam edicektir.
1) Bugün videoyapda kim ne alırsa gece 12 de aldığı paketin üstüne aldığının %25 i kadarını ben hesabına ekleyeceğim.
2) Süresi aktif olan tüm üyelerimede gece 23:59 da +3 gün(3 yıl) hediye edeceğim.
Not: Süresi donmuşlara hediye edilmeyecektir. Süreniz donmuşsa hediye süreyi alabilmek adına donmadan çıkarınız.
Dün gece 11. Videoyap Tanıtım videomu çektim. Bugün geceye kısmetse yeni videoyu site üzerinden ilan edeceğim. Tanıtım videosu hem youtube hem dailymotion sistemi içindir.
Videoyap'ı bu hale getiren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Sizlerin fikirleriyle bu hale geldik. Sizlerin fikirleriylede her zaman yolumuza devam edeceğiz.
Videoyap' dan 3 yıllık istatistikler:
Şuana kadar 39.000 farklı kişi ücretli sistemi kullandı.
Son 3 ayda aktif olan üye sayınız 32.150 kişidir.
923.000 kanal yapıldı.
Şuana kadar 684.000 adet destek talebine cevap verildi.
Online ziyaretçi rekorumuz 6 Mart 2015 21:37 (27.350 aktif)
Php dosya sayısı 813 adet.
Herkese sonsuz teşekkürler. Nice yıllarla birlikte daha da büyümeye.
Videoyap Tam 3 yaşında. Zaman ne kadar hızlı ilerlemiş. 14 yıldır hala devam ettirdiğim sitem mevcut. Kısmetse videoyap da her zaman devam edicektir.
1) Bugün videoyapda kim ne alırsa gece 12 de aldığı paketin üstüne aldığının %25 i kadarını ben hesabına ekleyeceğim.
2) Süresi aktif olan tüm üyelerimede gece 23:59 da +3 gün(3 yıl) hediye edeceğim.
Not: Süresi donmuşlara hediye edilmeyecektir. Süreniz donmuşsa hediye süreyi alabilmek adına donmadan çıkarınız.
Dün gece 11. Videoyap Tanıtım videomu çektim. Bugün geceye kısmetse yeni videoyu site üzerinden ilan edeceğim. Tanıtım videosu hem youtube hem dailymotion sistemi içindir.
Videoyap'ı bu hale getiren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Sizlerin fikirleriyle bu hale geldik. Sizlerin fikirleriylede her zaman yolumuza devam edeceğiz.
Videoyap' dan 3 yıllık istatistikler:
Şuana kadar 39.000 farklı kişi ücretli sistemi kullandı.
Son 3 ayda aktif olan üye sayınız 32.150 kişidir.
923.000 kanal yapıldı.
Şuana kadar 684.000 adet destek talebine cevap verildi.
Online ziyaretçi rekorumuz 6 Mart 2015 21:37 (27.350 aktif)
Php dosya sayısı 813 adet.
Herkese sonsuz teşekkürler. Nice yıllarla birlikte daha da büyümeye.