Videoyap botumu iptal etmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yeşilgözlük28

Kayıtlı Üye
videoyapa destekten mesaj attım memnun değilim diye geri dönüş yapmıyorlar iptalini istiyorum 3 gündür mesaj atıyorum cevap yok

edit: dizi çalışıyorum manuel video yüklemesi çok yavaş 70mb lik videoyu çok yavaş indirip yüklüyor

Ürün ilk 7 gün ve son gün iptal edilir eğer 7 gün kullanıp sonra beğenmedim diye mesaj atarsanız keyfi duruma girer ve iptal etmezler

biraz daha durumu açıklayan kelimeler yazarsanız iyi olur...
süre satın aldıgınız tarih
memnun olmadığınız yönler

dizi çalışıyorum manuel video yüklemesi çok yavaş 70mb lik videoyu çok yavaş indirip yüklüyor

kardesım orda manuel yuklemeyı sectıgınde farkındaysan kendı pc baglantı hızınıza gore yukler dıyor okudun mu o kısmı .. spma yuklersen vıdeoyap kendı serverınden yukler ama manuelı secersen kendı ınternet hızına gore yukler

dizi çalışıyorum manuel video yüklemesi çok yavaş 70mb lik videoyu çok yavaş indirip yüklüyor

---------- Mesaj saat 13:13:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:10:50 civarında gönderildi. ----------

manuel video yüklemesi çok yavaş

2 saat önce 1.2gb lik video attım hiçbir sorun yoktu

Öncelikle konuyu nereye hangi kategoriye açman gerektiğine dikkat edeceksin arkadaşım.

Telif Şikayet bölümünde bu konunun yeri ne.

Ayrıca Destekden mesaj atmış iseniz yine destekden cevap alırsınız Mutlaka.3-5 kişi kullanmıyor bu botu.Kullanan binlerce kişi var.Ve bu kadar kişinin destek talebine dönüş yapmak ilgilebilmek kolay iş değildir.Size illaki bi dönüş yapacaklardır Videoyap panelinizden.Ayrıca Destek talebi hafta sonu aılnış sanırım.1-2 gün kafa dinlemek adına bakmaışda olabilir.Herkesin olduğu gibi bu tür konularda çalışan arkadaşlarında hakkı var dinlenmeye.24 saat başımızda sorunu olan varsa yazsın hemem çözeyim diye kimse beklemez.
Sakın yanlış anlamayın ama sadece sabırlı olun biraz ve size yapılacak dönüşü bekleyin.

2.Kez yanlış kategoride konu açmanız halinde uzaklaştırma alırsınız.Bu konuyada dikkat edin.

mauel yükleme bota getirilen ufak bir özellik sadece.
siz bu yolu deneyecekseniz neden vds almadınız da bot aldınız...
kış günü açık ayakkabı alıp bunu giyince yağmurlu havada ayağım ıslanıyor gibi bir şey olmuş

kardesım orda manuel yuklemeyı sectıgınde farkındaysan kendı pc baglantı hızınıza gore yukler dıyor okudun mu o kısmı .. spma yuklersen vıdeoyap kendı serverınden yukler ama manuelı secersen kendı ınternet hızına gore yukler

Aynen dediği gibi manuel yüklemelerde kendi internet hızını kullanırsın.

Öncelikle konuyu nereye hangi kategoriye açman gerektiğine dikkat edeceksin arkadaşım.

Telif Şikayet bölümünde bu konunun yeri ne.

Ayrıca Destekden mesaj atmış iseniz yine destekden cevap alırsınız Mutlaka.3-5 kişi kullanmıyor bu botu.Kullanan binlerce kişi var.Ve bu kadar kişinin destek talebine dönüş yapmak ilgilebilmek kolay iş değildir.Size illaki bi dönüş yapacaklardır Videoyap panelinizden.Ayrıca Destek talebi hafta sonu aılnış sanırım.1-2 gün kafa dinlemek adına bakmaışda olabilir.Herkesin olduğu gibi bu tür konularda çalışan arkadaşlarında hakkı var dinlenmeye.24 saat başımızda sorunu olan varsa yazsın hemem çözeyim diye kimse beklemez.
Sakın yanlış anlamayın ama sadece sabırlı olun biraz ve size yapılacak dönüşü bekleyin.

2.Kez yanlış kategoride konu açmanız halinde uzaklaştırma alırsınız.Bu konuyada dikkat edin.

abi kusura bakma forumda yeniyim tekrar özür dikkat edicem

abi kusura bakma forumda yeniyim tekrar özür dikkat edicem
Bak güzel kardeşim.Konu başlığında iptal etmiyor yazmıssın ancak henüz bir cevap almamıssın ki karşı tarafdan iptal edemeyiz diye bu başlığı kullanmıssın.

Ayrıca Manuel yüklemelerde kendi internet hızını kullanırsın vds filan kullanmıyorsan.Bu sebebden yavaşlık olur.

Benim forumdaki satış yapanları tutmam taraf olmam gibi bir durum yok yanlış anlaşılmasın.Sadece bildiğimiz bu işi uzun süredir düzgün bir şekilde yapan herkesin bildiği arkadaşlar olduğunda fikirlerimizi düşüncelerimizi paylaşıyoruz.

Sizinle irtibata geçip gerekeni yapacakdır egerki notdan kaynaklı bir hat varsa bundan süphen olmasın.

KqoBB5.jpg

orda herhangi bir uyarı göremedim afedersiniz

kardesım gormemıs olabılırsın hepımız ınsanız yanılırız ama orda manuelı sectıgınde not bolumu dusulmus ve orda dıyor kı kendı hızınıza gore yukler.. sadece kucuk bı ozellık o vıdeoyap ıcın... ayrıca [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocamdan kucuk bı deneme hesabı ıstesen onuda alırdın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri