Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 günlük üyelik derseniz bu özel grup işine girer ki insanlar burda reklam kokusu da alır,yanlış da anlar.forum kurallarında der ki '' Grup kurma vs, yardımcı olacak iseniz, bilgilerinizi forumda yazarak genele yardım edin herkes faydalansın.'' bir anlatımınız varsa genele yapın ,yanlış anlaşılmayın derim. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
2 günlük üyelik derseniz bu özel grup işine girer ki insanlar burda reklam kokusu da alır,yanlış da anlar.forum kurallarında der ki '' Grup kurma vs, yardımcı olacak iseniz, bilgilerinizi forumda yazarak genele yardım edin herkes faydalansın.'' bir anlatımınız varsa genele yapın ,yanlış anlaşılmayın derim. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Videoyap Kategorisi benim kategorim. Üyelerime forum üzerinden bilgi veriyorum. Çünkü ben ytparayı sitemin formu olarak düşünüp kullanıyorum. Reklam kokan hareket demene gerek. Ben 10 tane üyeliği fazladan satmışım veya satmamışım umrumda değil. Amacım üyelerime bilgi paylaşmak ve üyelerimle konular üzerinde sorularını cevaplamaktır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.