Videoyap.com 01.01.2015 Fiyat Değişikliği

Yeni yılda fiyatlar artsın mı?

• Sınırlar arttırılsın + Büyük yenilikler devam etsin (Evet fiyat artsın)

Oy: 72 54,1%
  • Sınırlar aynı kalsın + Küçük yenilikler bana yeterli (Hayır fiyat aynı kalsın)

Oy: 61 45,9%

• Kullanılan toplam oy
    133
Bakalım artık alternatif paketli yapabilirim. karıncanın dediği gibi sadece video yöneticisi için bile kullanan var. Ama minumum paket 25 tl olucaktır 1 aylığı. 3-4 paket çıkarıp her yeniliği paletlere göre bölemem. 1 yazılım yaparken çünkü herkesi aynı olarak görüp yapıyordum. 2 ye bölmek aynı şeyi 2 defa kopyalayıp bu bukadar yapabilir şu şukadar yapabilir olaylarıyla zamanımı alır. En fazla 2 paket olucak. Baklım işte eğer paket olursa sistemin 5-6 gün kapalı kalmasına nedenir. Bunuda düşünmem gerek. Hayırlısı anket bu şekilde devam etsin. Oylara göre kararı çıkarırız

Üstadım dediği gibidir. Alt yapı 25 kanal üstüne kuruludur. Bunu 50 kanal yaparsam herkesden 35 yerine 70 tl almam gerekir. Biliyoruzli herkes kanala at, kanalı sil yeni kanal ekle kullanıyor. 25 kanallık yerinde ortalama 18 kanal üyelerim barındırıyor. Ama nedense ortalama 1 üyem 18 değil 65 kanal çalışıyor. Sil kanalı işi bitinxe yenisini ekle olayı:)

Bakalım artık alternatif paketli yapabilirim. karıncanın dediği gibi sadece video yöneticisi için bile kullanan var. Ama minumum paket 25 tl olucaktır 1 aylığı. 3-4 paket çıkarıp her yeniliği paletlere göre bölemem. 1 yazılım yaparken çünkü herkesi aynı olarak görüp yapıyordum. 2 ye bölmek aynı şeyi 2 defa kopyalayıp bu bukadar yapabilir şu şukadar yapabilir olaylarıyla zamanımı alır. En fazla 2 paket olucak. Baklım işte eğer paket olursa sistemin 5-6 gün kapalı kalmasına nedenir. Bunuda düşünmem gerek. Hayırlısı anket bu şekilde devam etsin. Oylara göre kararı çıkarırız

Üstadım dediği gibidir. Alt yapı 25 kanal üstüne kuruludur. Bunu 50 kanal yaparsam herkesden 35 yerine 70 tl almam gerekir. Biliyoruzli herkes kanala at, kanalı sil yeni kanal ekle kullanıyor. 25 kanallık yerinde ortalama 18 kanal üyelerim barındırıyor. Ama nedense ortalama 1 üyem 18 değil 65 kanal çalışıyor. Sil kanalı işi bitinxe yenisini ekle olayı:)

Video yoneticisi kullananlar yanında video ortası reklam imacros şeyinide kullanıyor :D yanı 2si olsun :D

Üstadım günlük yükleme sınırı olsun .50 isteyen 50, 20 isteyen 20 yüklesin.100 isteyen 100 yüklesin.Kanallarım ayarlarında bu seçenek olursa iyi olur.Birde 20 dakika ara ile yükle diye bir seçenek olursa güzel olur.Dün bu yüzden kanalım kapandı :) Kanalda 60 video vardı yüklemeye başladım gitti kanal.Gerçi sorun değil yine yüklerim de ama sınır olursa emri verir kenarda bekleriz.

Üstadım senin şu yazılarına hayranım valla :)
Sizinle bütün gelişmelere evet diyorum bende :)

25 tl aylık makul bir fiyat yenilikler güzel ancak 10 tl artış çok fazla yıllık %40 artış oluyor fiyatta evet olarak kullanan arkadaşlar neyin peşindesiniz :) hocam tefe tüfeye endeksleyin şu artışları :D

Merhaba hocam
Anasayfa da kanalsız indirme kullananlar için bir paket çıkarmanız mümkün mü?
Ben sadece bu özelliği kullanıyorum.

Paket 1 :
Sadece 1 aylık için örnek:
1 Aylık : 25 TL (150mb üstü video editleyemez, toplu videodada tek editleme tipi seçebilir, 500mb üstü ünlem geçemez, 250 toplu günlük video hakkı)

Paket 2 :
Sadece 1 aylık için örnek:
1 Aylık : 35 TL(örneğin 300mb üstü video editleyemez, toplu videodada çoklu editleme seçebilir, her türlü videoda ünlem geçebilir, 350 toplu günlük video hakkı)

gibisinden mi. olabilir hocam. bunu alt yapım için düşüneceğim. Fakat 2 paket seçenekli olursa videoyap.com ortalama 5-6 gün kapanıp, bakıma girmesi gerekir.

Bu paket olayı hoşuma gitti üstad

Ben kafa karışıklığını sevmem Fiyat 50 tl olsun vds, fln uğraşmayayım herşeyi videoyap toplu yüklemeden yapabileyim isterim.:)

Sınırlar arttırılsın + Büyük yenilikler devam etsin (Evet fiyat artsın)

Hocam yoğun çalışmayanlar için bence daha küçük paketler yapmalısınız mesela toplu yükleme hakkı vermediğiniz veya daha az verdiğiniz mini bir paket bekliyoruz sizden

Benzin bile düşmüşken sen ne diye zam yaparsın? :)
Ben oyumu evet diye kullandım isterimki 5 bin lira olsun ; spam spam spam spam bu işin sonu pek iyi değil. :(

2014 baslarında YouTube'nin getirmiş oduğu sayısız yeniliğin altından kısa sürede kolayca gectiniz.
Bu yılda 2015 te sayısız özellik YouTube tarafından getirilecektir. Sizin performanstan dusmenizi hayatta istemem. Sizin içinde bizim içinde para çok önemli.
Varsın 35 olsun, helalı hoş olsun.
Allah sizin ve bizim emeklerimizi boşa cıkarmasın.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri