- Web sitesi
- www.videoyap.com
Bakalım artık alternatif paketli yapabilirim. karıncanın dediği gibi sadece video yöneticisi için bile kullanan var. Ama minumum paket 25 tl olucaktır 1 aylığı. 3-4 paket çıkarıp her yeniliği paletlere göre bölemem. 1 yazılım yaparken çünkü herkesi aynı olarak görüp yapıyordum. 2 ye bölmek aynı şeyi 2 defa kopyalayıp bu bukadar yapabilir şu şukadar yapabilir olaylarıyla zamanımı alır. En fazla 2 paket olucak. Baklım işte eğer paket olursa sistemin 5-6 gün kapalı kalmasına nedenir. Bunuda düşünmem gerek. Hayırlısı anket bu şekilde devam etsin. Oylara göre kararı çıkarırız
Üstadım dediği gibidir. Alt yapı 25 kanal üstüne kuruludur. Bunu 50 kanal yaparsam herkesden 35 yerine 70 tl almam gerekir. Biliyoruzli herkes kanala at, kanalı sil yeni kanal ekle kullanıyor. 25 kanallık yerinde ortalama 18 kanal üyelerim barındırıyor. Ama nedense ortalama 1 üyem 18 değil 65 kanal çalışıyor. Sil kanalı işi bitinxe yenisini ekle olayı
Üstadım dediği gibidir. Alt yapı 25 kanal üstüne kuruludur. Bunu 50 kanal yaparsam herkesden 35 yerine 70 tl almam gerekir. Biliyoruzli herkes kanala at, kanalı sil yeni kanal ekle kullanıyor. 25 kanallık yerinde ortalama 18 kanal üyelerim barındırıyor. Ama nedense ortalama 1 üyem 18 değil 65 kanal çalışıyor. Sil kanalı işi bitinxe yenisini ekle olayı