Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam 3-4 gün önce token verdiğim kanalların hepsi kapanmış. Hiç birine video atmadım. Bu sefer kanalları başka bir satıcıdan aldım ondanda olabilir. Hemen bakmanızı istiyorum hocam 1-2 haftadır kapanmalardan dolayı video atamıyorum. Destektende cevap alamadım 2 gün bende kendim çözdüm'e tıkladım ki çözemedim.

Üyelik Id : 13894

Hocam 3-4 gün önce token verdiğim kanalların hepsi kapanmış. Hiç birine video atmadım. Bu sefer kanalları başka bir satıcıdan aldım ondanda olabilir. Hemen bakmanızı istiyorum hocam 1-2 haftadır kapanmalardan dolayı video atamıyorum. Destektende cevap alamadım 2 gün bende kendim çözdüm'e tıkladım ki çözemedim.

Çok geçmiş olsun.
Kullandığınız tarayıcı nedir acaba? kanallara giriş yaptığınız cihaz nedir? Cihaz windows kaç? Aslında aldığınız bu kanallardan 1 ine hiç girmediyseniz, birine girdiniz ama bota bağlamadan bekletip şimdi linklerle baksaydınız keşke. Aynı pcden giriş yaptıgınız ve 4. ayda açılmış 2 kanal maili ve şifresini destekden verirseniz kanalların içerisindeki durumlara bakmak istiyorum. Kanal ayarlarında bir durum olabilir. Olmaz ise accounts loglarına içeriden bakmam da çok şey değiştirecektir.

Buarada 2.000 konunun mesajı senin olmuş. Uğursuz bir mesaj

Çok geçmiş olsun.
Kullandığınız tarayıcı nedir acaba? kanallara giriş yaptığınız cihaz nedir? Cihaz windows kaç? Aslında aldığınız bu kanallardan 1 ine hiç girmediyseniz, birine girdiniz ama bota bağlamadan bekletip şimdi linklerle baksaydınız keşke. Aynı pcden giriş yaptıgınız ve 4. ayda açılmış 2 kanal maili ve şifresini destekden verirseniz kanalların içerisindeki durumlara bakmak istiyorum. Kanal ayarlarında bir durum olabilir. Olmaz ise accounts loglarına içeriden bakmam da çok şey değiştirecektir.

Buarada 2.000 konunun mesajı senin olmuş. Uğursuz bir mesaj

Kullandığım tarayıcı Opera ve İE. Pc'den windows 7 ile giriş yapıyorum. Bir arkadaştan 50 kanal aldım yeni. 5 tane client ekledim. Her cliente 5 kanal toplam 25 tane kanal bağladım videoyapa. Bir kaç gün beklemeye aldım kanalları ondan sonra video yükleyecektim ama bu akşam kontrol ettim url'lerinden hepsi kapanmış. Hadi bu yeni aldığım kanalların kapanmasını anlayabiliyorum. Bu kanallar android'ten açılmış. O arkadaştanda daha öncede androidle açılmış kanal almıştım gene video atmadan token verdikten 1-2 gün sonra bütün kanallar kapanmıştı. Benim asıl merak ettiğim önceki sağlam kanallarımın patlamasıydı. Onlar andorid değildi. Hocam genede bir bakmanızı istiyorum. Desteğe kapanan kanalların şifresini yazdım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sormak istediğim. Bir kanala video çekerken aynı kanalın clientini kullanıyorum. Farklı bir kanalın clientini kullanma ile bunun arasında herhangi bir fark varmı kapanmalarda? Sanki kanala video çekerken aynı kanalın clientini kullanınca kanal daha çabuk kapanıyor gibi geldi bana. Yanılıyorsam aydınlatırsanız sevinirim. Önemli bir durum çünkü benim için..

Botta sorun mu var şuanda ? Toplu video çekmelerde ve video ortası reklamlar sayfa gelmiyor

Arkadaşlar ünlemi nasıl geçiyorsunuz ünlem geçler işe yaramıyor?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] botta bir sorun var ilgilenebilir misiniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam vds aldığım günden beri sorun var, vds yokkken hiç sorun yoktu. Videoları atmıyo günlerdir, artık vds sekmesi bile açılmıyo vds yokmuş gibi sanki. Video atmak isteyince "Bağlantı zaman aşımına uğradı, 185.xx.xx.xx sunucusu çok geç cevap veriyor. Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir. Biraz bekleyip yeniden deneyin" yazıyor. Destektende yazdım ama dönüş yok hala. Üyelik Id:14857http://www.ytpara.com/7797/web_scripti.html

---------- Spam Engelliyici 14.04.2015 00:05 ---------- Önceki Mesaj 13.04.2015 23:03 ----------

Pro vds kullananlarda tek bendemi sorun var? 10 gündür 10 video atamadım. Başka sorun yaşayan varmı?

selam hocam dün akşam 3 aylık uye oldum girişi kanalımı unutum sade icindeki vidyo yapdım kanalı hatırlıyorum benim giriş kanalımı bildirmisiniz tşkl hocam ödememi paypal uzerinden yaptım

@Web_Scripti hocam vds aldığım günden beri sorun var, vds yokkken hiç sorun yoktu. Videoları atmıyo günlerdir, artık vds sekmesi bile açılmıyo vds yokmuş gibi sanki. Video atmak isteyince "Bağlantı zaman aşımına uğradı, 185.xx.xx.xx sunucusu çok geç cevap veriyor. Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir. Biraz bekleyip yeniden deneyin" yazıyor. Destektende yazdım ama dönüş yok hala. Üyelik Id:14857

---------- Spam Engelliyici 14.04.2015 00:05 ---------- Önceki Mesaj 13.04.2015 23:03 ----------

Pro vds kullananlarda tek bendemi sorun var? 10 gündür 10 video atamadım. Başka sorun yaşayan varmı?

aynısı ben de iade ilettim, yerine ücreti mukabile başka bir öneride bulundurm, dönüş olursa inşallah mehmet hocam çözer ilgisiz bırakmaz.

@Web_Scripti hocam vds aldığım günden beri sorun var, vds yokkken hiç sorun yoktu. Videoları atmıyo günlerdir, artık vds sekmesi bile açılmıyo vds yokmuş gibi sanki. Video atmak isteyince "Bağlantı zaman aşımına uğradı, 185.xx.xx.xx sunucusu çok geç cevap veriyor. Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir. Biraz bekleyip yeniden deneyin" yazıyor. Destektende yazdım ama dönüş yok hala. Üyelik Id:14857

Aynı durum bende de vardı sanırım bugün çözmüş durumu destekten öyle yazmış.. @Web_Scripti eğer çözüldüyse ek 10 gün hem videoyapa hem vds ye isterim yok olmadıysa full iade alacam bende :)

Screenshot by Lightshot abi şuna bir çözüm bulun ya 4 gündür bununla ugraşıyorum 40dk 1 saatlik videoları 5-10dk arası olarak yüklüyor toplu yükleme hakkım kanallar ve bot günü boşa gidiyor her seferinde 4 gündür kanal yapamadım 2 gündür destekten mesaj alamadım ....

Screenshot by Lightshot abi şuna bir çözüm bulun ya 4 gündür bununla ugraşıyorum 40dk 1 saatlik videoları 5-10dk arası olarak yüklüyor toplu yükleme hakkım kanallar ve bot günü boşa gidiyor her seferinde 4 gündür kanal yapamadım 2 gündür destekten mesaj alamadım ....
İyi siz yine 5-10dk atıyosunuz, bende onuda atmıyo:(

Dün de benim tüm kanallar birden patladı :/ 2 ayrı cihazdan 2 ayrı bota bağlandı. Biri vdsli diğeri normal bottu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri