Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu E...

Kanal kapanmalarına bir türlü engel olamıyorum yine topluca gitmiş . tamamı quizdi artık bu işi bırakıyorum ..
970671ac99cbe5f16667cfa4ac75b93a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam hesap aldım mail adresini kaybettim yardımcı olacak mısın ??
siteden destek bölümünden yazdım. 2 gündür destek bekliyorum 3 aylık paketten aldım

@Web_Scripti selamlar hocam uyelik id lerim 13244 16676 aldıgım 2 vdsli botuda iptal ettirip sure ekletmek istiyorum ilgilenirseniz sevinirim ayrıca bugun 50 tane kanalım gitti komple daha once boyle toplu kapanma yasamamıstım ayrıca kanallara token verirken her tokende reset atıp ip degistirip cerez temizliyorum.

---------- Spam Engelliyici 11:51 ---------- Önceki Mesaj 11:42 ----------

ism_6810

wolbane

hocam sizdemi vdsli videoyap botu aldınız ?
http://www.ytpara.com/12740/wolbane.html

Arkadaşlar,

dün gece yt nin 1 ayda bir 1 yıldır yaptığı klasik taraması oldu. Bu tarama her zaman belirttiğim gibi bir çok sebebe dayanıyor. Yinede kanalları silmeden desteğe yazınız, ve size özel nedenleriyle neden kapandığını öğreniniz. Başlıca sebepleri şöyledir:

1) Ortak client kullanmıyorsanız tek client ile 5-6 taneden fazla kanal çalışmayın. Client havuzunu kullanın. Çünkü 3-4 kanal yüksek riskli spam nedeniyle kapanırsa clientiniz kara listeye düşer ve o client ile token verdiğiniz kanalların %90 ve daha fazlası kapanır.

2) partner çalışıyorum kanallarım kısmındaki ünlem geç 1 e gerek yok demeyin en az %50 yi seçin. Yoksa inen video orjinal haliyle yt yüklemiş olursunuz bu tip taramalarda kanallarınızda spam video var diye kapatılır.

3) Ardarda kanallara çok fazla gizli veya liste dışı video atmayınız. Yoksa yt neden bu kadargizli video var, her atılan neden gizli atıyor diye kapatır.

4) 1 kanala günde 50 den fazla video atmayınız. Atacaksanızda diğer kanalları riske etmemek adına bu 50 den fazla video attığınız kanallar farklı clientlar ile tokenlanmış olsun.

5) Ücretsiz proxy kullanmayınız, aynı proxyden yüzlerce kişi kullanır.

6) Mobil hatlarla kanallara gidiş yapıyırsanız neredeyse nokta atışı yeriniz belli olur kanallarda ortak bir yer bırakmayınız. Mesala kanal şifreleri kesinlikle farklı olsun.

7) kanallarınıza bakınız, spamden mi kapanmış, toplulukdan mı. Toplulukdan toplu kapanma yaşadıysanız derdiniz çok büyük demektir. Çözümü ancak formattır veya kanal aldığınız kişi varsa kişiyi değiştiriniz.

8) Chrome kullanıyorsanız kullanmayınız.

9) Aynı ip veya çerez temizlemeden girme yapıyorsanız yapmayınız.

10) Aynı günlerde açılmış kanallar kapanıyor, eski kanallara viddo atıyor ve açıksa kanal açışınızda sıkıntı başlamış demektir. Bilgisyarınızdan kanala giriş yaptığınız yerde bir kanal oluşturma deneyin telefon doğrulama isterse o pc yakalanmış demektir format atınız.

11) kanalyap kullanıyorsanız ücretsiz proxylerle kullanmayın veya server ip adresiyle.

Kapanan arkadaşlara geçmiş olsun, genel sebepler bunlardır fakat sebebinizi öğrenmek için kanalları silmeden desteğe yazınız.

Hocam kaç gündür ..Video ortası reklam ayarlamad akısmıdna sıkıntı var kanalı seçıyorum part vs dıyorum donuyor kalıyor f5yapıyorum aynı tekrar gırıyorum anca oyle yapıyorum

Kanal kapanma sikayetlerini lütfen sabit kanal kapanma konusuna yapalım.
En azından orada kimin nasıl gittigini inceleyerek kendinize bir yol cizersiniz.

Web_Scripti selam hocam uyelik id 13244 vdsl botu iptal edip sure olarak eklermisiniz destekten yazdım size cevap alamadım kac gundurde yazıyorum :)

TR sunucuların bazıları videoları orjinal dakikalarıyla degil 3 5 dk olarak yüklüyor. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sunucuları kontrol etme gibi bir sansınız var mı ?

24 marttan beri video yüklemedim, geçen 20 günde 5k üzeri video hakkı birikmesi gerekirdi ama 2.7 k hak var acaba bi sorun mu var üyelikte bi bakar mısın. destekten yazdım ama herhalde yoğun biraz orası buraya da bırakayım mesajı. Üyelik Id : 11134

TR sunucuların bazıları videoları orjinal dakikalarıyla degil 3 5 dk olarak yüklüyor. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sunucuları kontrol etme gibi bir sansınız var mı ?

Önemli konu hocam bu eğer böyle birşey mevcutsa. Tabiki olabilirliği var incelemek isterim. Acaba destekden oejinal süre ile yüklenmiş ünlem geçme yapılmamış 1 videonuzun linki atarmısın loglardan hangi serverım yapmış bakar bulurum ve gereğini yaparım.

Not: Arkadaşlar belki bileniniz vardır cumartesi günü yazmıştım. Ciddi bir diş ağrım oluştu cumartesi günü. Pazar sabahı doktora gittim kanal yaptı ama büyük bir dişimin altında diş eti kist i çıktı. pazar gününü yatakda geçirdim ve destekde sadece pazar günü 300 soru cevaplıyabildim. Neden buki zaten yetişemiyordum açık büyüdü. herkese sırayla bakıyorum. Lütfen destekden videoyap konusu haricinde soru sormamaya özen gösterelim. Ytpara formu cevher gibi yt ile alakalı zaten herşey forumda var. ÖrneğinGünde 40 kişiye para kazanması kapanmış kanaldan dolayı tüm kanallarının para kazanmasını tekrar açmak adına yazmakdan artık yetişemez oldun.

Önemli konu hocam bu eğer böyle birşey mevcutsa. Tabiki olabilirliği var incelemek isterim. Acaba destekden oejinal süre ile yüklenmiş ünlem geçme yapılmamış 1 videonuzun linki atarmısın loglardan hangi serverım yapmış bakar bulurum ve gereğini yaparım.

Not: Arkadaşlar belki bileniniz vardır cumartesi günü yazmıştım. Ciddi bir diş ağrım oluştu cumartesi günü. Pazar sabahı doktora gittim kanal yaptı ama büyük bir dişimin altında diş eti kist i çıktı. pazar gününü yatakda geçirdim ve destekde sadece pazar günü 300 soru cevaplıyabildim. Neden buki zaten yetişemiyordum açık büyüdü. herkese sırayla bakıyorum. Lütfen destekden videoyap konusu haricinde soru sormamaya özen gösterelim. Ytpara formu cevher gibi yt ile alakalı zaten herşey forumda var. ÖrneğinGünde 40 kişiye para kazanması kapanmış kanaldan dolayı tüm kanallarının para kazanmasını tekrar açmak adına yazmakdan artık yetişemez oldun.

Öncelikle geçmiş olsun hocam , hocam videoyap günden güne büyüyor siz buna yetişemez oluyorsunuz özelliklede destek konusunda güvendiğiniz bir kişiyi yönetici desteğine almak sizin için daha iyi olur diye düşünüuyorum hocam sisteme hakim ve güvendiğiniz birisi hem bu şekilde sizde rahatlamış olursunuz.Çünkü sizde biliyorsunuzdur ki eminim bu iş tek kişi ile böyle gitmeyecek , eğer böyle birşey olursa hem bizim için hemde sizin için daha güzel olur düşüncesindeyim ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz.

önemli konu hocam bu eğer böyle birşey mevcutsa. Tabiki olabilirliği var incelemek isterim. Acaba destekden oejinal süre ile yüklenmiş ünlem geçme yapılmamış 1 videonuzun linki atarmısın loglardan hangi serverım yapmış bakar bulurum ve gereğini yaparım.

Not: Arkadaşlar belki bileniniz vardır cumartesi günü yazmıştım. Ciddi bir diş ağrım oluştu cumartesi günü. Pazar sabahı doktora gittim kanal yaptı ama büyük bir dişimin altında diş eti kist i çıktı. Pazar gününü yatakda geçirdim ve destekde sadece pazar günü 300 soru cevaplıyabildim. Neden buki zaten yetişemiyordum açık büyüdü. Herkese sırayla bakıyorum. Lütfen destekden videoyap konusu haricinde soru sormamaya özen gösterelim. Ytpara formu cevher gibi yt ile alakalı zaten herşey forumda var. örneğingünde 40 kişiye para kazanması kapanmış kanaldan dolayı tüm kanallarının para kazanmasını tekrar açmak adına yazmakdan artık yetişemez oldun.

hocam bir hesap aldım üye olum mail adresini kaybettim paypaldan ödeme yaptım 2 gün önce diger hesabımdan da mesaj attım hala dönüş yapmadın hesabın ödemesi yapıldı 3 aylık paketten aldım yardımcı olursanız sevinirim

(geçmiş olsun)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam rica etsem desteği kontrol eder misiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri