Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

abi benim desteğe bakar mısın müsaitsen [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

bende hala bir bilgisayarımda girmiyor sorun nedir arkadaşlar ya
biri giriyor biri girmiyor deli olcam

abi benim desteğe bakar mısın müsaitsen [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

çok teşekkürler alperen üstad, çok işime yarayacak.

bende hala bir bilgisayarımda girmiyor sorun nedir arkadaşlar ya
biri giriyor biri girmiyor deli olcam

Hocam bir kontrol edermisin tüm ip banlarını kaldırdım. Saldırı gelen blokdan olmuş olabilir ip adresiniz. eğer girmiyorsa lütfen ip adresinizi yazarmısınız bir bakayım. giriyorsada bilgi amaçlı yazarsan sevinirim.

çok teşekkürler alperen üstad, çok işime yarayacak.

Hocam bir kontrol edermisin tüm ip banlarını kaldırdım. Saldırı gelen blokdan olmuş olabilir ip adresiniz. eğer girmiyorsa lütfen ip adresinizi yazarmısınız bir bakayım. giriyorsada bilgi amaçlı yazarsan sevinirim.
girmiyor hocam girsede yarım yamalak açılıyor sayfalar
ip değiştirdim yine aynı oldu :( girmiyor yani şuanda ip 212.252.98.212 [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam desteğe sorduğum soru iptal. sorun genel değil galiba benim kanalda sıkıntı var. sorun tekrarlansa bile quiz video ortası reklamları açıyormuş artık. id 11957 zaman kaybetmeyin boşuna.

Son düzenleme:
bekle bekle sıkıldım. çalışamıyorum ne zaman bu sorun çözülecek

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ve diğer arkadaşlara genel bi sorum olacak.
Arkadaşlar videoyapın kendi dünya engeli geçme çerçevelerini kullanarak yükleme yapıyorum %50-60-70 kafama göre seçiyorum.
Attığım videolar 20-30-40 dakika vs.. Yani videoyapın bana tanıdığı mb sınırını aştığım için çerçevelerin basılamadığını düşünmüyorum. %50-60 dünya engeli çerçeve ve %10 hızlandırma seçiyordum. Kanala hızlı şekilde yükleme yapıyordum. Dakika aralıksız, hızlıca basıyordum videoları. Kanalları kontrol edeyim dediğimde bi çok kanalımda dünya engelleri ve eşleşenler havada uçuşuyordu orandan hayli bir yüksek ( %70-80 ) ve aldığım videolarda zaten hd değil yani spam kanallardan çekiyordum. Bi kere rendere girmişlerdir en azından. Bu halde çervelerde geçemedim aldığım videoları. Acaba aynı anda 2 render seçeneği ( dünya engeli çerçevesi ve hızlandırma ) seçtiğimden dolayı mı bot basmadı videolara çerçeveleri? Veya hızlı yükleme yaptığım için ( dakika aralıkları kullanmadan ) videoları bastığım için mi çerveleri basamadı bot ?

Toplu yüklemede sıkıntı mı var videoları yüklemiyor

---------- Spam Engelliyici 23:42 ---------- Önceki Mesaj 23:41 ----------

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ve diğer arkadaşlara genel bi sorum olacak.
Arkadaşlar videoyapın kendi dünya engeli geçme çerçevelerini kullanarak yükleme yapıyorum %50-60-70 kafama göre seçiyorum.
Attığım videolar 20-30-40 dakika vs.. Yani videoyapın bana tanıdığı mb sınırını aştığım için çerçevelerin basılamadığını düşünmüyorum. %50-60 dünya engeli çerçeve ve %10 hızlandırma seçiyordum. Kanala hızlı şekilde yükleme yapıyordum. Dakika aralıksız, hızlıca basıyordum videoları. Kanalları kontrol edeyim dediğimde bi çok kanalımda dünya engelleri ve eşleşenler havada uçuşuyordu orandan hayli bir yüksek ( %70-80 ) ve aldığım videolarda zaten hd değil yani spam kanallardan çekiyordum. Bi kere rendere girmişlerdir en azından. Bu halde çervelerde geçemedim aldığım videoları. Acaba aynı anda 2 render seçeneği ( dünya engeli çerçevesi ve hızlandırma ) seçtiğimden dolayı mı bot basmadı videolara çerçeveleri? Veya hızlı yükleme yaptığım için ( dakika aralıkları kullanmadan ) videoları bastığım için mi çerveleri basamadı bot ?

Büyük ihtimalle video boyutu 500mbdan yüksek olduğu içindir

@Web_Scripti Mehmet hocam imacrosta bir sıkıntımı var defalarca denedim bir çok kanalda ama birçok videonun kodunu üretmiyor sanırım imacros bölümü.. Yine 50 videodan 10 tanesinin para kazanmasını bile açmamış.. Mecburen elle giriyorum. Her video ortası girdiğim kanalda bu sıkıntıyı yaşıyorum.

toplu video yükleme sıkıntılı şuan.bi bekleyen video 700 küsür diyo tekrar bakıyorum 300 küsür diyor.acayip saçmalamış durumda

@Web_Scripti Mehmet hocam imacrosta bir sıkıntımı var defalarca denedim bir çok kanalda ama birçok videonun kodunu üretmiyor sanırım imacros bölümü.. Yine 50 videodan 10 tanesinin para kazanmasını bile açmamış.. Mecburen elle giriyorum. Her video ortası girdiğim kanalda bu sıkıntıyı yaşıyorum.

Hocam konunun en aktifisin maşallah hiç sorun bitmiyo senin vds de ya ne zaman konuya girsen direk sen :D

Demek ki bi ben çalışıyorum gerisi yalan :) Bu makro hatası bir iki haftadır var zaten söyledim de düzeltilmemiş

Hacı eski benden bile dertli çıktın :) Sorunlar içinde çok boğuluyorsun, işini aksatmayacak şeyleri çok takma, başlığı da up lama la :D

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=9020]Alex[/MENTION]

Arkadaş beni kamçılıyır. Birazda dert yanarak satış düşürüyor:) 2 side benim için olumlu.
[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] Pro vdslerde tekrar kurulum yapıyorum. Bugğn bitecek inş. Bazı derdi varmış, hallediyorum kısmetse gerekli hediyeleride pro vdslilere yapıcam. Imacros ise dert birşey. Reklamları play tuşuna basıyon bazılarında tamamını açıyor bazılarında eksik açıyor. Eksik açanlar tekrar playa basınca ise tamamı açılıyor yani girilmeyenlerinde üstünden tekrar geçiyor. Yani aslında görülüyor ki macros kodunda değil macros yazılımında bir hata var:) Bu konuda araştırmalarım var farklı türden macrosa bugecede geçircem inş. 1 yıl çalışan macros niye durduk yere bazı videoları yapmaz oldu orası ise anlamsız tarafı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri