toplu video yöneticisinden kanalınızı seçin ünlem 2 geç i seçin düzelicektir hocam
Tamamdır hocam çok sağolun uzun zamandır kullanmıyordum sistem değişmiş biraz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
toplu video yöneticisinden kanalınızı seçin ünlem 2 geç i seçin düzelicektir hocam
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Günaydın Efe hocam, normal videoyap üyeliğim var. Toplu linkte engel ve eşleşen çerçevesini bastırak istedim sisteme, bazen basıyor bazen basmıyor. Videonun boyutu 500mb den az. Test etmek için 2 tane aynı uzunluktaki aynı tür videoyu kanala attım. 1 tanesine çerçeve basabilirken, diğerine basmadı. Düşük çözünürlük seçiniyorum. Farklı herhangi bir render işlemi uygulatmıyorum. ( ünlem geç hariç ).
Botun bi videoya basıp diğerine basmamasının sebebi nedir hocam?
+Pro vds almak istiyorum, sırayla ise sıraya benide yazar mısın abi, tahmini ne zaman hazırlanır pro vds?
Bende eko vds var yine de editlerde sorun oluyor o yüzden pro almak lazım sanırım.Çok video yükleyenlerde - ben gibi - yetersiz kalıyor VDS gücü.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION], ses eşleşeni geçme olayını hızlandırma sesi silme bozma dışında geçmeyi başardım ama testleri henüz bitirmedim bitirdiğimde detaylı görüşelim hocam kolay gelsin![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstadım.Pro vds stoklara eklenecek mi ?
Merhaba furkan hocam,[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Günaydın Efe hocam, normal videoyap üyeliğim var. Toplu linkte engel ve eşleşen çerçevesini bastırak istedim sisteme, bazen basıyor bazen basmıyor. Videonun boyutu 500mb den az. Test etmek için 2 tane aynı uzunluktaki aynı tür videoyu kanala attım. 1 tanesine çerçeve basabilirken, diğerine basmadı. Düşük çözünürlük seçiniyorum. Farklı herhangi bir render işlemi uygulatmıyorum. ( ünlem geç hariç ).
Botun bi videoya basıp diğerine basmamasının sebebi nedir hocam?
+Pro vds almak istiyorum, sırayla ise sıraya benide yazar mısın abi, tahmini ne zaman hazırlanır pro vds?
Merhaba murat kardeşim,
Çok teşekkür ederim. Ne kadar güzel haber. Bu tür şeyler beni çok heyacanlandırıyor. 4 gözle test sonuçları ve görüşmeyi bekliyorum. bol kazançlar
Merhaba Üstad, Eko vdsleri yayına oturtturup düzgün çalıştırana kadar baya zaman geçti. Tabi pro vdsler aynı yapıyla çalışsada bu pro vdslerin kerbek kurulumları farklı olduğu için render peogramlarının kurulumlarıda farklı oluyor. Şimdilik pro vds sayısı 12 dir. Eğer 1 hafta hep olumlu geçerse o zaman yüksek stoklar açacağım.
Merhaba furkan hocam,
Toplu linkde yükleme yaptığında size yüklenmiş videonun linkini gösterir acaba onun üstünde kırmızı yazıyla bu videoya çerçeve eklenemedi yazısıyla hiç not görüyormusunuz? Bir serverım basarken anladığım bir server basamıyor. Bana eşleşen çerçevesi yapılmamış bir videonuzun linkini verirseniz daha net loglardan sebep bulup durumu giderme yapabilirim. Tahminen videolar 1 saat üstü değil mi hocam? Gece bu konuda testleri yapacağım hocam. Teşekkürler
Merhaba murat kardeşim,
Çok teşekkür ederim. Ne kadar güzel haber. Bu tür şeyler beni çok heyacanlandırıyor. 4 gözle test sonuçları ve görüşmeyi bekliyorum. bol kazançlar
Merhaba Üstad, Eko vdsleri yayına oturtturup düzgün çalıştırana kadar baya zaman geçti. Tabi pro vdsler aynı yapıyla çalışsada bu pro vdslerin kerbek kurulumları farklı olduğu için render peogramlarının kurulumlarıda farklı oluyor. Şimdilik pro vds sayısı 12 dir. Eğer 1 hafta hep olumlu geçerse o zaman yüksek stoklar açacağım.
Merhaba furkan hocam,
Toplu linkde yükleme yaptığında size yüklenmiş videonun linkini gösterir acaba onun üstünde kırmızı yazıyla bu videoya çerçeve eklenemedi yazısıyla hiç not görüyormusunuz? Bir serverım basarken anladığım bir server basamıyor. Bana eşleşen çerçevesi yapılmamış bir videonuzun linkini verirseniz daha net loglardan sebep bulup durumu giderme yapabilirim. Tahminen videolar 1 saat üstü değil mi hocam? Gece bu konuda testleri yapacağım hocam. Teşekkürler
hocam yoğunsun ama bir de bize cevap verirsen sevinirim.
Ne yaptıysam kalite hep kötü oluyor. Bunun beklemekle filan alakası yok. Bekledim yani... Süre kesme olsun, ufak bir edit olsun videonun tam anlamıyla kalitesini mahfediyor. Ne yapmam gerek? Vds al dersen onu da alacağım
Hocam artık partner kanalarda da 2. dünya engelinde +15 kapanıyor. kanala bi giriyorum videoların çoğu yüklenmemiş Reddedildi (videonun uzunluğu çok fazla) . kanal 2. dünya engeli geldiğinde bot yüklemeyi kesemez mi acaba? böyle bişeye talep var mı bilmiyorum ama ben çalışamaz oldum şahsen.
edit: aslında şöyle bir bug var ama botla yapılır mı bilmiyorum. video işlenirken dünya engeli olan videoyu silince kanala işlemiyor. istediği kadar dünya engeli gelsin. zaten dünya engeli %90 işleniyordayken geliyor .
Hocam bota aşağıdaki özellikleride getirebilirseniz çok güzel olucak.
* Sadece açıklama özgünleştirerek yükleme
* Sadece açıklama özgünleştirip etiketsiz yükleme
* Etiket ve açıklama olmadan yükleme
hocam bu özellikler toplu video kısmına gelirse çok güzel olur çünkü genelde bot alakasız etiket giriyor ve kanala topluluk geliyor.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ''toplu video'' kısmında da biz normal videoyap üyeliği kullanan kullanıcılar için engel geçme çerçvelerini basabilmemize imkan tanıyabilir misin? Bu gerçekleşirse süper olur( sövme bana abi, biliyorum ağır işlem, ama oluru varsa olduralım )
Toplu linkten yapabiliyorum bu işlemi ama, bugün 480p, ortalama 1 saatlik videolar üzerinde denemeler yaptım, yaptırdığım işlem , %10 hızlandırma, dünya engeli çerçevesi eklettim, ve süre uzatma (ünlem geç) yaptırdım. yaklaşık 2 saatte 6 video renderledi. bu oran normal mi? Yoksa sunucularda herhangi bir problem söz konusu mu?
Ov uçmuşum bi 50 kanal kapanmistirilginc hic beklemiyordum en sevdigim kanal kapanmis neyse devam
kanallari silmiyorum hocam incelersen sevinirim 16002 id
Edit: sadece video attiklarim gitmis video atmadiklarim saglam
Telefondan gönderildi.
Merhaba hocam,
vds alınca renderdan alınan video kalitesi artmayacaktır. Fakat video kalitesi render alınca düşme olayı çok olmuyor. Yani tabiki pırıl pırıl bir ekran olmuyor ama çok net ekran olmaya devam ediyor. Lütfen hocam destekden bir video linki atarmısınız yüklediğiniz ve kalitesi düşmüş video olsun onun üstünden loglara bakıp inceleme yapayım. birde aldıgınız render tipinide yazarsanız o ticketa sevinirim.
Merhaba hocam,
+15 dk özelliği olmayan bir kanala +15 dk yüklenmesini engelleme oldukça zor bir iş. Açıkcası api ile bir kanalın +15 dk olup olmadığını bilme var mı bilmiyorum. Bu konuyu bugün yarın araştıracağım. Eğer varsa kanala yükleme sırasında oluşturulan videonun süresine baktırırım 15dk yı geçiyorsa ve kanalın +15 dk sı açık değilse yüklettirmem, acil uyarı olarak yüklenmediğine dair bilgi gönderirim.
Api ile bir videonun işlenip işlenmediğini % kaç işlendiğini bilme olayı var. Fakat o videoyu sürekli sorgulatmak kanalın çok sorgu yapması demektir. Sorgulatılsa bile api ile dünya engeli olduğunu bilmek imkansıza yakın. Galiba youtube api v3 ile bu özellik çok zor. Bir düşünelim, artık.
1) Sadece açıklama özgünleştir planladığım fakat artık onu tasarımda yer veremeyeceğim bir özellik diyebilirim. Her sayfada her yeri doldurdum artık yer kalmadı(Bakacağım)
2) Evet buna uygun yapı yok. Sadece etiketleri otomatik silme diye. yapacağım inş.
3) Etiket ve açıklamaları toplu video, toplu link, otmatik kanal çekme bölümlerinde özelleştirde tek tuşla etiket ve açıklamaları silebilirsiniz.
Not: Bir kanalın etiketlerin çok olması ve açıklamanın cok büyük olması bencede flag oranını arttırıyor. Fakat bizde çok fazla yok etiket ve açıklama yapmaz. Sadece en iyi hit getirecekleri ayarlar. Yinede tabiki herkes istediği şekilde kullanır. Ben bir takım değişiklikler yapıp ayarlama yaptırmayı sağlatacağım.
Merhaba furkan hocam,
Çok uzun zaman önce çok istendi. Bende çok defa denedim. Fakat toplu video bölümünde renderları açmam imkansız. O zaman o kadar çok videoyu renderlayamadığı için hiç yükleme yapamıyor sistem. O nedenle toplu link veya anasayfadan vdssizler render çalışıyorsa atmalı. Eğer toplu videoda render çalışacaksa vds bu nedenle şart oluyor.
Yavaşlık olayına gelince şöyle anlatayım hocam.
1 saatlik bir videoya eşleşen ve dünya engeli geçer çerçevesini kullanmak o video için 10 dk render demek.
Aynı videoya renk aç gibi bir render daha attırırsanız 10 dk daha eklenir. Böylelikle 1 video için 2 render varsa 20dk, 1 render varsa 10 dk sürer. Bu videonun büyüklüğüne bağlı bir durumdur. Yoksa hiç kimsenin vdsi 1 saatlik videoya 2 tane renderı 10 dakikada aldıracağını sanmıyorum. O pencereyi açık bırakıp farklı pencerelerde işlemlere devam etmek gerekiyor.
Hiç bir kanalında video atma göremedim hocam. Fakat video atılmış olsa da son dönemlerde yt birşeyi çok iyi takip ediyor. Oda bir videonun daha önce yt'de olup olmadığıdır. Kişi partner çalışsa da kanallarım kısmından ünlem geç 1 en az %50 olarak aktif etmelidir. Aksi taktirde indirip düz youtube hesabınıza yüklenen video partner kanalda ünlem çıkarmıyor fakat spam olarak youtube biliyor. Ve kanaldaki spam videolar nedeniyle tarama yapınca kapatıp gidiyor. Çok geçmiş olsun hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.