Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 3 gün önce toplu video yükledim ama 3 gündür sistemde aşırı bir yavaşlık var bilmiyorum başka arkadaşlardada varmı bu sorun turbo modunuda çalıştırdığım halde videolar haledır bitmedi,bu soruna bir el atarsanız memnun olurum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam bu gece mi biniyorsunuz uçağa?

[MENTION=9393]Delta[/MENTION] havaalanında karşılamayı planlıyorsun heralde hocam :D

[MENTION=23427]Doctor[/MENTION] [MENTION=9393]Delta[/MENTION]

hocam gece bot aldım bi hevesle sabah oldu daha aktif değil acaba ne kadar sürede aktif ediyorlar ?

hocam gece bot aldım bi hevesle sabah oldu daha aktif değil acaba ne kadar sürede aktif ediyorlar ?

Yönetici yurt dışında paypal ile alırsan otomatik aktifleşir havale ile yönetici onaylayınca aktif olur

Merhabalar [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam;

Seçtiğimiz kanalı (istediğimizde başka kanal seçebilme imkanı) sizin belirlediğiniz scripte yada bizde mevcut olan wp tabanlı bir sisteme otomatik olarak konu açmasını sağlayabilirmisiniz.

5-6 ayı deviren kanallara ozel domain alıp web sitelere aktarmak istiyorum.fakat yt deki linkleri çogunun fazla fazla.Bunları tek tek eklemeye çalışırsak bayağı uzun zaman alacaktır.
Yada yt kanal linkini wp tabanlı sitelere ekleme için bir öneriniz veya yazılım desteğiniz olablirmi ücretli olarak videoyap bünyesinde.

Bugün yolculugu var hocamın en geç akşam 7 gibi aktif eder hesabını :) Uçaktada aktif edebilir belli olmaz :)

hocam torrent upload aktifmi bur dan sonra ne yapacaz yükleme emrini nerden verecez

Son düzenleme:
arkadaşlar ben başladığımdan beri tek client tek api kullanıyorum fakat ortak client kullanmalımıyım ? bu konularda hiç bilgim yok hiç kurcalamadım çünkü tek client api kullanmaktansa şuan ortak client yapmalımıyım ?

2 gündürsürekli açtığım kanallar kapanıyor, biri fikir versin ortak client mi kullanayım ?

Son düzenleme:
hocam torrent upload aktifmi bur dan sonra ne yapacaz yükleme emrini nerden verecez

resmi editle torrent link ile kategorini bulabilirler

sorunada cevap torrent %100 inince görünür %ler görünmüyor hocam ilk %0 olarak çıkıcak o listede sonra bitince %100 olcak

Son düzenleme:
arkadaşlar ben başladığımdan beri tek client tek api kullanıyorum fakat ortak client kullanmalımıyım ? bu konularda hiç bilgim yok hiç kurcalamadım çünkü tek client api kullanmaktansa şuan ortak client yapmalımıyım ?

2 gündürsürekli açtığım kanallar kapanıyor, biri fikir versin ortak client mi kullanayım ?

Aynen kullanmalisin istersen pm gel oradan konusalim :)

Telefondan gönderildi...

resmi editle torrent link ile kategorini bulabilirler

sorunada cevap torrent %100 inince görünür %ler görünmüyor hocam ilk %0 olarak çıkıcak o listede sonra bitince %100 olcak

zaten aklıma geldi de bulamazlar bence hocam bi 10 15 karekter daha mevcut belide olmaz pardon birde resimde yeşil link varmış gormedim sende editlersin

toplu videoda kanal çek diyorum hiç bir tepki vermiyor kanal verileri gelmiyor sizde de bu sorun var mı arkadaşlar?

Video Ortası Reklam Ayarlama da problem var sanırım şuan.

Kanaldaki videoları görmüyor, "Kanalda Toplam 1 Video Bulnuuyor" diyor, kodları vermiyor.

Sizde de öyle mi beyler

toplu videoda kanal çek diyorum hiç bir tepki vermiyor kanal verileri gelmiyor sizde de bu sorun var mı arkadaşlar?

Kanal ismini doğru yazdığınıza emin misiniz hocam. Genelde yanlış yazınca ya da sayfa sayısını yanlış seçince gelmiyor videolar.

Kanaldaki videoları görmüyor, "Kanalda Toplam 1 Video Bulnuuyor" diyor, kodları vermiyor.

Sizde de öyle mi beyler

Video ortası olanları tekrar ayarla deyin hocam.

Sizde de öyle mi beyler

hocam ben onu hiç kullanamadım bu güne kadar :D Videoyu quize ekleyene kadar zaten bottan çıkarmış oluyorum tekrardan eklemesi de bana riskli geliyor tek tek uğraşıyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri