Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaşlar,Konuya uzak kaldım bayadır kullanmıyorum videoyap hesabım donuk şuan haftasonu açıp yükleme yapacağım fakat bişeyler değişti galiba yeni apı vs mi alıcaz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam anlatabilirseniz çok sevinirim eski mesajlardan birşey anlamadım

Arkadaşlar,Konuya uzak kaldım bayadır kullanmıyorum videoyap hesabım donuk şuan haftasonu açıp yükleme yapacağım fakat bişeyler değişti galiba yeni apı vs mi alıcaz @Web_Scripti Hocam anlatabilirseniz çok sevinirim eski mesajlardan birşey anlamadım

Evet yeni bir API almanız gerekli, bundan 1 ay öncesine kadar olanlar v2 olduğu için artık işlem görmüyor. V3 ile yola devam ediyoruz.

ben botun sadece otomatik upload/kanal takip özelligini kullanıyorum ve kanallara video yükleniyor yani bi sorun görmedim.yinede ben bi degişiklik yapıcakmıyım anlamadım bu degişiklik muhabbetini.sadece sorun yaşayanlar mı yapıcak,herkes mi :)

butonları kim çaldıysa geri koysun :D hocam bazen bu sorun çıkıyor. özgünleştir butonu çıkmıyor

BMDkLv.png

Son düzenleme:
şimdi bende api hatası aldım

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi özgün video ürettte aynı videoları üretiyor , sacma sapan resimler bularak youtube nin uygunsuz olarak isaretlemesine sebep oluyor , eğer resimleri yandex ten ariyorsa senden ricam onu google yapabilirmisin abi , birde o bu bölüme biraz ayar vermeni rica edecem abicim , saygılar kolay gelsin

Hocam ben clicent havuzu kullanıyordum yeni apiye gerek var mı? Birde kanal takipde kazanca bağlanmamış gözüküyor kanallar

kanal takipte bütün kanallarım kazanca bağlanmamış gözüküyor...

Merhaba Arkadaşlar,

Videoyap destek'de bugüne ait mesajlara kadar tüm mesajları cevaplayıp bitirdim. Yani geçmişe dair bekleyen mesaj bulunmuyor. Galiba sıkıntısı kalan arkadaşda bulunmuyor.

2 tane sıkıntı görüyorum şuanda.

1) Kanal takip'de kanalın kazanç durumu çıkmıyor. Ara sıra video sayısını bulamıyor. Bugün çözeceğim durumunu.

2) I-macros ile yapıldığında video ortası tüm videoları açmıyor atladığı videolar oluyor. Bunuda dün denedim sıkıntısız yaptı birde internetten download yaparken yavaş internetle gün içinde deneyeceğim internet hızıylamı alakalı diye.

Herkese bol kazançlar, herşey çok şükür yayına oturdu.

Merhaba Arkadaşlar,

Videoyap destek'de bugüne ait mesajlara kadar tüm mesajları cevaplayıp bitirdim. Yani geçmişe dair bekleyen mesaj bulunmuyor. Galiba sıkıntısı kalan arkadaşda bulunmuyor.

2 tane sıkıntı görüyorum şuanda.

1) Kanal takip'de kanalın kazanç durumu çıkmıyor. Ara sıra video sayısını bulamıyor. Bugün çözeceğim durumunu.

2) I-macros ile yapıldığında video ortası tüm videoları açmıyor atladığı videolar oluyor. Bunuda dün denedim sıkıntısız yaptı birde internetten download yaparken yavaş internetle gün içinde deneyeceğim internet hızıylamı alakalı diye.

Herkese bol kazançlar, herşey çok şükür yayına oturdu.

Daha Önce konuda 2 kere yazdım alıntı yaparak ve nickinizle. ancak cevap vermediniz yada gözden kaçtı. Anasayfadan yükleme yaptıktan sonra yt de işleme alması uzun sürüyo işleme başladı diyo bu kısımda bekliyo. bu neden olabilir daha önce çok hızlıydı.

Daha Önce konuda 2 kere yazdım alıntı yaparak ve nickinizle. ancak cevap vermediniz yada gözden kaçtı. Anasayfadan yükleme yaptıktan sonra yt de işleme alması uzun sürüyo işleme başladı diyo bu kısımda bekliyo. bu neden olabilir daha önce çok hızlıydı.

Kusura bakmayınız çok mesaj ardarda gelince cevaplara konu altından yetişemiyorum.

Nasıl yani işlemesinimi youtube geç yapıyor? mesala kaç dklık video kaç dkda youtube işliyor?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kapanmalar için dönüş yaptım şimdi desteğe mesajlar yığılmadan bi halletmeye çalışalım hocam

Kusura bakmayınız çok mesaj ardarda gelince cevaplara konu altından yetişemiyorum.

Nasıl yani işlemesinimi youtube geç yapıyor? mesala kaç dklık video kaç dkda youtube işliyor?

Hocam Mesela 900 MB video botta işi bitiyo yüklendi gösteriyo. Ancak youtube da işleme başladı diyo öylece bekliyo 45dk 1 saat bekledigim oldu halen işleme başladı diye kalıyo. yani işleme geçmiyo yada çok fazla uzun sürüyo. Daha önce botta yüklendikten sonra en fazla 3-5 dk içinde işlemeye başlıyodu.

Mehmet hocam proxy sisteminde bir hatamı var kanalda video ortası reklam girmeye kalktığımda şöyle bir uyarı çıkıyor. Kanalı bir saat önce Quize bağladım. Para kazanmalarını açmaya çalıştığımda para kazanmalar ayarlanamadı dedi. Kanalın para kazanması açık değil yada kanal sıkıntılı gibi bir uyarı çıkıyor. Mecburen kendim girip açtım para kazanmaları.. Sebebi nedir?
Kanalınızı partner olduğuna eminmisiniz? Partner olduğunu doğrulayamadık ve video ortası reklamlar açılamadı.

Son düzenleme:
@Web_Scripti video ortası reklam calısmıyor.
API key alımı bugüne kadar aldıgımız gibi degil mi ? yoksa degisti mi ?
API alıdıgımda video ortası reklam girmiyor ve su hatayı veriyor.
Yöneticiye iletiniz: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=id%2Csnippet&..

(403) There is a per-IP or per-Referer restriction configured on your API key and the request does not match these restrictions. Please use the Google Developers Console to update your API key configuration if request from this IP or referer should be allowed.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri