Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam yani inceleme yapamışım. Çünkü orjinal çektiğiniz videoyu youtube silmiş. Ben her türlü soruyu ve sıkıntıyı %100 cevaplayıp gideririm. Fakat sizde bu durum aynen devam ediyorsa veya oluşmuşsa benim incelemem için sizin kanala yüklenen video ile çektiğiniz videoları görmem gerekiyor ki hangi renderları uygulamış veya uygulamamış. Yani render uygulamama olayı hiç görmedim şu zamanlarda. önceden oluyordu ama 1 aydır neredeyse duymadıgım bir sıkıntı.Yaşarsanız tekrardan video slinmeden yazın, video silindikten sonra ben inceleyemem hangi render olmuş diye.

Yapmam gereken birşey yokki hocam. Kanalların güvenilirliği, yükleme şekliyle alakalı olarak youtube spam riski görürse kanalda videoları sonra yükle der.

Şayet beni bu uyarı ilgilendirmiyor ben yüklesin istiyorum diyorsanız kanallarım kısmında en altta göz ardı et, yükle! seçeneğini seçin kanalınız spame v.s. düşüp düşmeyeceğine bakmadan hesabınıza yüklemeye devam eder. Bu riski indirmek için sizin kanallarınıza en iyi oranda işlemi yapar sistem ama istemiyorsanız seçersiniz ve yükler sistem. Yani kişi ne isterse onu uygulatır olayı var. Ertelenmesini sonuçta videoyap istemiyor, 10 saat sonraya erteleten ve isteği yapan youtubedur.

Tamam hocam tekrar deneyelim

Hocam yani inceleme yapamışım. Çünkü orjinal çektiğiniz videoyu youtube silmiş. Ben her türlü soruyu ve sıkıntıyı %100 cevaplayıp gideririm. Fakat sizde bu durum aynen devam ediyorsa veya oluşmuşsa benim incelemem için sizin kanala yüklenen video ile çektiğiniz videoları görmem gerekiyor ki hangi renderları uygulamış veya uygulamamış. Yani render uygulamama olayı hiç görmedim şu zamanlarda. önceden oluyordu ama 1 aydır neredeyse duymadıgım bir sıkıntı.Yaşarsanız tekrardan video slinmeden yazın, video silindikten sonra ben inceleyemem hangi render olmuş diye.

Yapmam gereken birşey yokki hocam. Kanalların güvenilirliği, yükleme şekliyle alakalı olarak youtube spam riski görürse kanalda videoları sonra yükle der.

Şayet beni bu uyarı ilgilendirmiyor ben yüklesin istiyorum diyorsanız kanallarım kısmında en altta göz ardı et, yükle! seçeneğini seçin kanalınız spame v.s. düşüp düşmeyeceğine bakmadan hesabınıza yüklemeye devam eder. Bu riski indirmek için sizin kanallarınıza en iyi oranda işlemi yapar sistem ama istemiyorsanız seçersiniz ve yükler sistem. Yani kişi ne isterse onu uygulatır olayı var. Ertelenmesini sonuçta videoyap istemiyor, 10 saat sonraya erteleten ve isteği yapan youtubedur.

Mehmet Hocam 4 saattir hiçbir kanala tek video yüklemedi zaten 4 saat sonunda turbo modunu açtım tüm kanalları 10 saat sonraya attı şuanda sistem toplu yüklemeleri yapıyor mu ?

Mehmet Hocam 4 saattir hiçbir kanala tek video yüklemedi zaten 4 saat sonunda turbo modunu açtım tüm kanalları 10 saat sonraya attı şuanda sistem toplu yüklemeleri yapıyor mu ?

http://www.videoyap.com/bekleyenvideolar.php

burada ilk yükleme zamanı denen saat şuanki zamandan gerideyse sistemde sıkıntı var, eğer daha o zamana varsa bir erteleme olmuş zamanında onu beklemen gerekir hocam. Veya silip yeniden emri verirsin ve hızlı yükle dersin veya zaman aralığını girersin.

Mehmet hocam videoları silsem aynı videoların yükleme emirlerini tekrardan nasıl vereceğim ki ?

Adamı pes ettireceksiniz sonunda :) Silmeye niyetlendiğiniz videoların emirlerini nasıl verdiyseniz, sildikten sonra da o şekilde vericeksiniz hocam. Baştan yükleyeceksiniz yani.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam Vds lere bakmaya vaktin oldu mu? Hala ağır yükleme yapıyor. Şu anlık video yüklemeye sınır getirecektin.. Çine giderken anlık video yükleme sınırını kaldırdığını yazmıştın destekten..

Hocam boş bir vaktinde şu sol taraftaki sekmelerin yerini değiştirilebilir olarak ayarlayabilirsen, ya da tıklayınca küçülebilir olursa çok hoş olacak. Her seferinde sol tarafta sekmeler arasında kayboluyorum :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abicim acil pro vds ihtiyacım var , benim cok seye ihtiyacım var kac aydır konuna yazmıyordum son birkacgündür yaziyorum kusura bakma lakin amacım seni rahatsız etmek değil , düzeni oturtmak istiyorum abi , sürekli kanallarım kapanmaya basladı , ortak client olayına girdim bugun , daha baska sorunlarım war , üyelik id:13611 senden ricam bir ilgilenirsen cok mutlu olurum mehmet abicim , sen benim hemsehrimsin HATAYLIYIZ BİZ ABİ YABANCI DEĞİLİZ :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abicim acil pro vds ihtiyacım var , benim cok seye ihtiyacım var kac aydır konuna yazmıyordum son birkacgündür yaziyorum kusura bakma lakin amacım seni rahatsız etmek değil , düzeni oturtmak istiyorum abi , sürekli kanallarım kapanmaya basladı , ortak client olayına girdim bugun , daha baska sorunlarım war , üyelik id:13611 senden ricam bir ilgilenirsen cok mutlu olurum mehmet abicim , sen benim hemsehrimsin HATAYLIYIZ BİZ ABİ YABANCI DEĞİLİZ :)

Bknz : ''Hemsehriciliğin dibine vurmak'' :D

Bknz : ''Hemsehriciliğin dibine vurmak'' :D

edit , mehmet abi kimseyi kayırmaz hocam :) gercekten cok yogun gözlerimle görmüslügüm var kendisinin yogunlugunu yemek yerken bile destek mesajlarına yetismeye calısıyordu.. 20 dakka kadar gorusebildim..

Son düzenleme:
Hocam kanal takip yeri neden 2.3gun sonradan guncellıyor kendını yanı zaten 2 3 gun sonrada guncellerse bı anlamı yokkı kanal çoktan mefta oluyor ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanal takip ne zaman stabil halde çalışacak?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam biliyorum böyle şeylerle tek tek uğraşmak çok zor ancak şöyle bir durum var. Neredeyse 1 videoya çerçeve bastırmak için 7-8 defa deniyorum. Ya http hatası var ya resimli çerçeve eklenemedi hatası. Çerçeve basmadığı gibi kanala yüklüyor videoyu Quiz kanallar çöp oluyor. Bu problem çok acil olarak halledilmeli.

arkadaşlar bayadır video atmıyorum bot donuk bekliyo geçen açtığımda sorun vardı video yükleyememiştim herhangi bi sorun varmı?

botta yavaslama oluyor bu aralar eskiden cok daha hizli yükleme yapiyordu belki de sectigim serverdan kaynakli olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri