Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ayın dördün'de sunucumu yenılemek ıcın ucret odedım fakat suan vds yok gozukuyor 3 gun oldu neredeyse vds'yi kullanamıyorum ılgılenırmısınız lütfen .

LayyOG.png

Arkadaşlar bilen biri yanıtlayabilir mi?

telif riski düşük olan aramaları seçtiğimizde neye göre telif riski yüksek videoları ayıklıyor aramalarda?

@Web_Scripti imacros ile reklam arası girerken her kanalda 5 10 videonun reklam aralıgını vermiyor.
Sürekli olunca yazmak istedim ama bir cözüm bulunur mu bilmiyorum :)

Bu arada yeni özellikler cok kullanıslı.Ellerinize saglık.

Abone çek özelliğine bayıldım.
Bende sevdim :P ama gelişebilir...
havuz sistemi olabilir mesela :)

havuz a 5 ezik kanalımı koyarım o kanallarım diğer arkadaşların kanallarına abone olur
benim 5 güzel kanalıma da diğer arkadaşlar abone olur mesela bu şekilde 300 500 abone ayarlanabilir :)

İyi olmaz mı arkadaşlar ?

Bende sevdim :P ama gelişebilir...
havuz sistemi olabilir mesela :)

havuz a 5 ezik kanalımı koyarım o kanallarım diğer arkadaşların kanallarına abone olur
benim 5 güzel kanalıma da diğer arkadaşlar abone olur mesela bu şekilde 300 500 abone ayarlanabilir :)

İyi olmaz mı arkadaşlar ?

Şöyle düşün arkadaşlar havuza eklediği kanallara girip aboneliklerden kanalını bulabilir mi :)

Hocam müsait oldugunuzda destegi BrahZyzz aktarir misiniz ?

Telefondan gönderildi.

pc den yüklemede hata alıyorum hocam bi bakarmısınız pc yüklemeye [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam benim vds sorun var heralde hiç biyerden yükleme yapamıyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar neden halen tam stabil değil sistem video yüklemeleri çok düzensiz ve yükleme çok ağır gidiyor ? sizlerde var mı arkadaşar

İki gundur bekliyor daha yuklemedi ya bi el atin

İpone den gonderildi

Arkadaşlr herkese cevap vermem imkansız şu sıralar yetişemiyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Abone çek bölümünde şöyle bir hata alıyorum.

Hata: Bu mesajı yöneticiye iletiniz : Abone sayfası, Error calling POST https://www.googleapis.com/youtube/v3/subscriptions?part=id,snippet: (404) Not Found
Daha önceden bu kanalla bu kanala abone olmuş olabilirmisiniz?

Hocam not found diyor. Abone olmak istenilen kanal bulunamamış. Kanal adını hocam toplu videodaki kanal çekde giediğin gibi girmen gerekiyor.

imacros ile reklam arası neden bütün videoların reklam aralıklarını vermiyor. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bu problemi cözerseniz cok iyi olur.
Gercekten artık cok sıkmaya basladı.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üyelik ıd:14122 hocam vds yükleme yapamıyorum bakarmısın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri