Şuan bir kasma var sanırım sitede, girmiyor bende.
aynen sıkıntı var şu an.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şuan bir kasma var sanırım sitede, girmiyor bende.
Ben gün boyunca videoyaptan çıkmadım ama son bir saattir turbo mod ve vds sayfası çalışmıyordüzeldi beyler![]()
BottakiAbone çek bölümünü kullanan arkadaşlar ;
Ben açıklamadan şunu anladım, bir hesaba videoyaptan client verdik.Abone olması için ilgili bölüme ekledik.Daha sonra kanallarım bölümünden silersek yine abone olmaya devam ediyor mu ? Deneyen oldu mu ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocama da soralım.Sisteme ekli olan ve video yüklü olan kanallarla , abone olmamız da kanal sağlığı açısından bir sorun olur mu ?
Örnek : Video yüklü ve para kazanan bir kanalla quize ekleyeceğimiz bir kanala abone olduk.10 dakika sonra da videoyap üzerinden de abone olması için eklediğimiz kanala video yükledik.Sorun var mı ?
Teşekkürler cevap için.Bende o açıklamadaki gibi yaptım şu hatayı verdi bana (Hata: Bu mesajı yöneticiye iletiniz : Abone sayfası, Error calling POST https://www.googleapis.com/youtube/v3/subscriptions?part=id,snippet: (404) Not FoundBottaki
Not: Eklediğiniz bir kanalı kanallarım bölümünden silerseniz bu alanda abone olacak kanallardan silinmez. Bu nedenle ekstradan bu alan için kanal hakkınızı götürmeye gerek yoktur.
Teşekkürler cevap için.Bende o açıklamadaki gibi yaptım şu hatayı verdi bana (Hata: Bu mesajı yöneticiye iletiniz : Abone sayfası, Error calling POST https://www.googleapis.com/youtube/v3/subscriptions?part=id,snippet: (404) Not Found
Daha önceden bu kanalla bu kanala abone olmuş olabilirmisiniz?) ,
o yüzden sorayım dedim.Şimdi başka hesapla deneme yaptım sorun çıkmadı.
Şimdi 2. bir hesap daha ekledim.client ID ve secret alıp.Abone bölümüne ekledim. Daha sonra da kanallarım bölümünden sildim.Bir kanala abone oldum sorunsuzca oldu.Ama dikkat edilecek husus abone hemen kanalın paneline yansımayabiliyor.YT nin halet-i ruhiyesi ne görehocam ben silmeden yaptım ama kanala hiç abone gelmedi tekrar yapmak istediğimde de sizdeki uyarı çıkıyor. başka kanallara uyguladım sorun çıkmadı. bir kanalda sıkıntı var.
Toplu videoda sıkıntı var yükleme yapmıyor.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu vdslere bakın yükleme yapamadım hiç normal üyeliğimden yükleme yaptım sadece bugün
benim vds de öyle bu konunun 40. sayfasında mesajımda fotoğraf ta koydum sanki vds kapalı gibi hiç erişim yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.