Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 3 kanaldır videoyaptan yüklediğim videoların neredeyse tamamı %95 işlendi diyor kalıyor düzelmiyor deneme için vds den yükleme yapıyorum (videoyap vds değil) onlarda sorun yok hocam neden olabilir sizce ? %95 işlenmede takılan varmı arkadaşlar ?
O videoyap ile ilgili degil youtube sunuculariyla alakali hocam dosyayi gec isliyor
Telefondan gönderildi.
ama vds ( videoyap vds değil) den de yüklüyorum onlarda neden olmuyor ozaman aynı adetler aynı videolar ?
yahu konu açıyosun yazılanları beğeniyosun hayır yani artık onayla şunu aradan 8 saat geçti hala botum aktif olcak ne destekten cevap ve ilgi var nede forumdan. ikinci defa alıyorum yine aynı sorun bu son oldu birdaha videoyap asla.. biranönce onaylansın botum
yahu konu açıyosun yazılanları beğeniyosun hayır yani artık onayla şunu aradan 8 saat geçti hala botum aktif olcak ne destekten cevap ve ilgi var nede forumdan. ikinci defa alıyorum yine aynı sorun bu son oldu birdaha videoyap asla.. biranönce onaylansın botum
Arkadaşlar,
Ping yaptırdığım sitenin apisi geçici bakıma girmiş. Gün içinde açılacağını dile getiriyor. Bu nedenle ping özelliğini bugünlük kullanmayınız yarın toplu olarak pinglersiniz. Kusura bakmayınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.