Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam abone çek bölümü kaldırıldımı menuyu tasarla kısmından açıyorum ama sol menude gözukmuyor

üstad kapatıldı incelemeye alındı senin bir üsttünde hocam anlatmış zaten :D

Gördüğüm kadarıyla ben gece yattığımda 1 sayfa dolusu abone çekimlerindeki abonelerin geri silinmesi hakkında konuşulmuş.

İncelemek üzere abone çekme bölümünü kapattım. Bundan 1 hafta önce abone çekme bölümü mü vardı? Yoktu, 1 hafta daha olmasın ama kriterleri belirleyelim ve ona göre abone çekimi yaptıralım.

üstad eline saglık güzel olmuş fakat hepsi bir anda bi kanala abone oldugundan silindigini söyledi birkaç kişi, içine random ekleyebilirsin ve birden fazla kanal urlsi eklenebilirse random kanallara ve kanallarla abone olur daha iyi olur gibi, tabi hata başka nedenlede olabilir sen daha iyi bilirsin

Efe hocam videoyap kupası, tişörtü, stickerı vs. çıkartmayı düşünüyor musun?

Adsız.jpg
merhaba hocam iki gündür kanal takip hatalı görünüyor dün sayfalarda ki videolar eksi olarak görünüyordu acil yardım

Toplu yüklemelerde bir durgunluk var sanırım :) [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kanalyap üzerinden video ortası reklamlar açılmıyor. Videoyap üzerinde imacros kodu da yok. Forumda çalışan kod bulamadım :( Bununla alakalı bir çözümü olan var mı ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam mynet botu bozuk sanırım bi ilgilenirmisin destekten yazmıştım dün gece

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad, bizim sorun ne zaman çözülecek? Çok uzun zamandır bekliyorum. Allah rızası için el atıver bir zahmet. Üyelik Id : 14168

Gördüğüm kadarıyla ben gece yattığımda 1 sayfa dolusu abone çekimlerindeki abonelerin geri silinmesi hakkında konuşulmuş.

İncelemek üzere abone çekme bölümünü kapattım. Bundan 1 hafta önce abone çekme bölümü mü vardı? Yoktu, 1 hafta daha olmasın ama kriterleri belirleyelim ve ona göre abone çekimi yaptıralım.

Hocam size bir sorum olucak videoyap ve vds li videoyap hakkında.
Videoyap ile günde 25 kanal * her kanala 50 tane uzun video dizi film cizgi gibi 1.5 - 2gb şeklinde günde 1250 tane cayır cayır video bir tane bile kısa video olmicak yani bunları upload edicek .
toplu sekilde emir verdim 50 videoyu 2 gündür yüklemedi normal videoyap cünkü vds li videoyap bu hıza yetişebilir mi ona göre düşüncem.

Ayriyetten toplulink ile yüklerken söyle bir hata veriyor http://prntscr.com/79i8f3 bu ne demektir hocam ?

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam son yazışmamızdan sonra yeniden denedim maalesef sorun devam ediyor. Destekten yazdım. 1 HAFTAYI GEÇTİ. LÜTFEN ACELE ÇÖZÜM. Üyelik Id : 14168

Hocam VDS li videoyap hesabımda toplu yükleme çok geç yükleniyor fakat normal VDS'siz videoyap hesabımda toplu yükleme eski hızında yüklüyor.
VDS'li videoyapın toplu yükleme hızını kontrol edersen sevinirim sorunum 10 gündür devam ediyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ilgin için çok teşekkürler. Negatif tutum olmasın ama pazardan öncede vardı. Bununla birlikte bu sefer halolduğunu düşünüyorum. Gün önemli değildi. Tekrar ne zaman deneyelim?

Hocam size bir sorum olucak videoyap ve vds li videoyap hakkında.
Videoyap ile günde 25 kanal * her kanala 50 tane uzun video dizi film cizgi gibi 1.5 - 2gb şeklinde günde 1250 tane cayır cayır video bir tane bile kısa video olmicak yani bunları upload edicek .
toplu sekilde emir verdim 50 videoyu 2 gündür yüklemedi normal videoyap cünkü vds li videoyap bu hıza yetişebilir mi ona göre düşüncem.

Ayriyetten toplulink ile yüklerken söyle bir hata veriyor Screenshot by Lightshot bu ne demektir hocam ?

Merhaba hocam,

Vdsli videoyap hesapları bir tarayıcıda boş sekme açıp vds sayfasındaki vdsinin urlsini girmesi gerekiyor ki toplu video işlem emirleri vdse iletilsin. Normal videoyap ile vdsli videoyap arasındaki fark budur emirleri ileticiliği normal videoyaplarda otomatiktir.

вєякαη;1009033' Alıntı:
Hocam VDS li videoyap hesabımda toplu yükleme çok geç yükleniyor fakat normal VDS'siz videoyap hesabımda toplu yükleme eski hızında yüklüyor.
VDS'li videoyapın toplu yükleme hızını kontrol edersen sevinirim sorunum 10 gündür devam ediyor

Merhaba berkan hocam,

aynı yukarıda dediğim gibi o sekmeyi açıyormusunuz?

Üyelik id nedir berkan hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ilgin için çok teşekkürler. Negatif tutum olmasın ama pazardan öncede vardı. Bununla birlikte bu sefer halolduğunu düşünüyorum. Gün önemli değildi. Tekrar ne zaman deneyelim?

Hocam bazı üyelerde görülen bir sıkıntıydı ve görülen üyeleri tespit edip 4 gün dediğim gibi hediye ettim. Ve tabiki bugıda giderdim. Dosyanın değişme tarihi pazar sabahı gözüküyordu ondan öncesini açıkcası bilmiyorum galiba cuma geceside değiştirme yapmıştım ondan önce. Ama cumadan öncesi o dosya aylardır aynıydı. Deneyebilirsin hocam

Merhaba hocam,

Vdsli videoyap hesapları bir tarayıcıda boş sekme açıp vds sayfasındaki vdsinin urlsini girmesi gerekiyor ki toplu video işlem emirleri vdse iletilsin. Normal videoyap ile vdsli videoyap arasındaki fark budur emirleri ileticiliği normal videoyaplarda otomatiktir.

Merhaba berkan hocam,

Hocam bazı üyelerde görülen bir sıkıntıydı ve görülen üyeleri tespit edip 4 gün dediğim gibi hediye ettim. Ve tabiki bugıda giderdim. Dosyanın değişme tarihi pazar sabahı gözüküyordu ondan öncesini açıkcası bilmiyorum galiba cuma geceside değiştirme yapmıştım ondan önce. Ama cumadan öncesi o dosya aylardır aynıydı. Deneyebilirsin hocam

Otomatik kanal çekme yine takıldı hocam whats dan foto attım bakarsınız

Merhaba hocam,

Merhaba berkan hocam,

Hocam yapma böyle gözünü seveyim sanki videoyapın yeni kullanıcı yeni üyesiymişim gibi davranıyorsunuz. Ben acemi bir kullanıcı değilim ki . Ben videoyapı açıldıgı günden bu yana kullanıyorum ve vds sistemi çıktığından bu yana kullanıyorum. Ortada bariz bir sorun var oda VDS li videoyapda toplu yükleme inanılmaz yavaş ve bu sorunum 10 gündür devam ediyor. Tabiki o sekmeyi açıyorum her zaman ki gibi. Lütfen artık gerekeni yapmanızı bekliyorum hocam ...

havale ile ödeme yaptım desteğede yazdım hala ne dönen var nede onaylandı ödemem. ama buraya gelip yorum atabiliyosunuz. 2 oldu bizimde işlerimiz var

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Şu anda problem gözükmüyor artık VDS ile yüklemelerim normal hıza döndü şükür teşekkür ederim

Abone Çek bölümünü Tekrar bekliyoruz hocam bi çözümde ona bakarsan seviniriz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri