Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Özel Eko Vds kullanıyorum. Toplu video emri verdim ve videolar yüklenirken kontrol edeyim dedim. Ünlem geç 1 ve Ünlem geç 2 hariç hiç birşey yapılmamış. Ve CPU durumu %3-4 arasında değişiyor. Normalde render aldığı zaman cpu yüksek olurdu.. Tarayıcıda ayrı bir yerde açtım ama yine ayn,yani render almıyor videoyu sadece süre ekleyerek olduğu gibi atıyor. Bugun 3. gün Vds kullanalı ama şöyle rahat bir kullanım sağlayamadım. ( Önceki yazdıklarımdan da görebilirsiniz) Vds IP`sini başka bir sayfada açıp baktığım da iste şu uyarıyı veriyor sürekli.. "Vdsinizde 10 adet render aliniyor. Ayni anda "7'den fazla render alinmamasi icin islem durdurulmustur. 15sn sayfa otomatik yenilenecektir." o an takip ediyorum sırada bekeleyen video sayısı ise sıfır. Yani bu uyarı öncesi de bekleyen video gorunmuyor sistemde..
Bunlara bir el atarsan iyi olur üstadım.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Üyelik Id : 32911
ücretli proxy için bir yer önerirmisiniz?
her kanalda farklı farklı
Tek Client Id (Zorunlu)
Tek Client Secret (Zorunlu)
Tek Youtube Api Key(Zorunlu)
almak gerekmiyor mu
yani alınsa daha iyi olmaz mı ?
@Web_Scripti
Hocam limitlerim sayfasinda toplu video upload 1 video boyutu sinirsiz yaziyor eklenince bu dosya büyük diyor herhangi bir edit islemi yok sikayet geliyor
Telefondan gönderildi.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam [MENTION=23427]Doctor[/MENTION] un dedigi sıkıntıların aynısını yasıyorum çözdüğünüz de paylaşırsanız sevinirim.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam yeni ünlem geç sistemini aktif etmek için birşey yapmamıza gerek yok mu? Kanallarım sayfasında ünlem geç 1 için kullanma desel dahi çalışır mı? Nasıl aktif duruma getiriyoruz? Toplu videoda aktif oldu mu acaba bir de herhangi bir boyut sınırı var mı?
Şu video ortası reklam bı duzelse artık kafasına gore duruotr hata verıyor

Bunun üstüne birde uzun atlanamayan reklamların tıkını da kaldırırsa güzel olur. Para kazanma açılınca otomatik işaretli çıkıyor o bölge.. Uzun reklamlar izleyiciyi kaçırıyor adam videoyu izlerken bir bakıyor 4-5 dakikalık reklam kapatıp kaçar kanaldan@Web_Scripti Partner kanallarda video ortaları girerken "Zamanları manüel olarak ayarlayın" kısmını isaretlemiyor ve haliyle reklamlar cıkmıyor.
Düzeltirseniz cok iyi olur.
@Web_Scripti Partner kanallarda video ortaları girerken "Zamanları manüel olarak ayarlayın" kısmını isaretlemiyor ve haliyle reklamlar cıkmıyor.
Düzeltirseniz cok iyi olur.
![]()
Hangi partner şirketi o hocam? Manuel ayarlayacağım işaretimi geldi bugünbende neden bugün 3-4 arkadaş video ortası reklamdan şikayeti var diyorum. Youtube bari pazar günü bir tarafını değiştirmese bari. en son dün video ortası reklamı kullanmıştım. Şimdi detaylı inceliyorum
creative ve quize baglı 2 kanala baktım şimdi,bende yok öyle bişey.bende tam bunu sorucaktım,yeni mi geldi/geliyor bu?![]()
50e yakın kanalım kapandı.video yükleme sırasında ytnin engellemesinden dolayı videolar 10 saat sonra uyarısı geliyor bundan dolayı kapanıyor mu acaba kanallarım sorun ne anlayamadım
aynı durumda olan var mı
1 client ve 1 yt api ile en çok kaç kanalı token verilmelidir?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.