Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Kanal çekerken açıklama kısmını silme olayı yok mu ben mi göremedim ya da açıklama kısmındaki linkleri silme gibi bişey

Son düzenleme:
Kanal çekerken açıklama kısmını silme olayı yok mu ben mi göremedim ya da açıklama kısmındaki linkleri silme gibi bişey

Kanal çekerken sistem açıklama kısmındaki linkleri otomatik olarak siler. Eğer açıklama kısmını tamamen silmek isterseniz özelleştir kısmında açıklama kısmını boş bırakıp "yap" dersen hepsi silinir.

UhOgNcU.png

iEC2moe.png

Pro vds kullanıcısıyım dün gece eklediğim videolara toplu çerçeve emri verdim ama hiçbirine çerçeve eklenmemiş.Genel bir sorunmuydu bana özel bir şey mi oldu ? üyelik id 32990 bir de inanılmaz derecede çok ünlem yiyorum ünlem geç 1 oranım %70 ama yemiyor sürekli ünlem ne önerirsiniz?

hocam dün 18:31 de gönderdiğim ücret hale işleme geçmemiş bir kontrol eder misiniz ?

hocam dün 18:31 de gönderdiğim ücret hale işleme geçmemiş bir kontrol eder misiniz ?

Garanti bankası havalaleri az önce bitirebildim. İş bankalarını ise şimdi yapıyorum 1 saate yüklenmiş olur. Eft yapan arkadaşlara ise yarın sabah 9 civarında yüklemeye başlayacağım. Buradan tekrardan havale onaylamalar sabah herkesde bitince duyuru yapacağım.

Toplu link 250'ye cıksada sunucuya vereceğimiz parayı videoyapa versek :) [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kanal çekerken sistem açıklama kısmındaki linkleri otomatik olarak siler. Eğer açıklama kısmını tamamen silmek isterseniz özelleştir kısmında açıklama kısmını boş bırakıp "yap" dersen hepsi silinir.

UhOgNcU.png

iEC2moe.png

Ama ozaman etiketlerde silinmiyor mu ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yeni özelliklerden biri aktif kanal sayısının 25den fazla olmasi olacak mı?

Xperia Z2 den gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yeni özelliklerden biri aktif kanal sayısının 25den fazla olmasi olacak mı?

Xperia Z2 den gönderildi

sunucular gelmeden yapmak istemiyorum aktif kanal sayısı 25 den 35 veya 40 a çıkaracağım. İlk etap 35 olarak yapacağım istediğim randıman devam ederse 40 a çıkaracağım inşallah.

sunucular gelmeden yapmak istemiyorum aktif kanal sayısı 25 den 35 veya 40 a çıkaracağım. İlk etap 35 olarak yapacağım istediğim randıman devam ederse 40 a çıkaracağım inşallah.

Hocam desteğe yazdım da ne zaman dönüş olur süre donukken süre satın aldım birleştirmeniz mümkün müdür?

@Web_Scripti Mehmet hocam uzun zamandır vdsli sistemde hala kısa video atma olayları devam ediyor. Buna bir çözüm bulsan artık.. Destekten yazacağım birazdan.. Özellikle şu yenilikler arasında vdsli hesaplarda turbo moda alma olayını kaldırırsan memnun olurum. Tarayıcıyı sürekli açık tutamıyoruz işlerimiz oluyor mağdur oluyoruz yüklemeler yapılmıyor

@Web_Scripti Mehmet hocam uzun zamandır vdsli sistemde hala kısa video atma olayları devam ediyor. Buna bir çözüm bulsan artık.. Destekten yazacağım birazdan.. Özellikle şu yenilikler arasında vdsli hesaplarda turbo moda alma olayını kaldırırsan memnun olurum. Tarayıcıyı sürekli açık tutamıyoruz işlerimiz oluyor mağdur oluyoruz yüklemeler yapılmıyor

arkadaşa katılıyorum 5 dk arayla diye ayarlıyoruz ama vdsa sayfası açık değilse yüklenmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri