Kanal çekerken açıklama kısmını silme olayı yok mu ben mi göremedim ya da açıklama kısmındaki linkleri silme gibi bişey
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanal çekerken açıklama kısmını silme olayı yok mu ben mi göremedim ya da açıklama kısmındaki linkleri silme gibi bişey
Kanal çekerken sistem açıklama kısmındaki linkleri otomatik olarak siler. Eğer açıklama kısmını tamamen silmek isterseniz özelleştir kısmında açıklama kısmını boş bırakıp "yap" dersen hepsi silinir.
![]()
![]()
hocam dün 18:31 de gönderdiğim ücret hale işleme geçmemiş bir kontrol eder misiniz ?
merhaba hocamToplu link 250'ye cıksada sunucuya vereceğimiz parayı videoyapa versek[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
abi Firefox eklentisi hakkındaki sorunu çözebildinmi ?merhaba hocam
Cuma günü verdiğim sunucu siparişleri elime ulaşmadı. Ulaştığı gibi bir çok limiti arttırcam inş
merhaba hocam
Cuma günü verdiğim sunucu siparişleri elime ulaşmadı. Ulaştığı gibi bir çok limiti arttırcam inş
Kanal çekerken sistem açıklama kısmındaki linkleri otomatik olarak siler. Eğer açıklama kısmını tamamen silmek isterseniz özelleştir kısmında açıklama kısmını boş bırakıp "yap" dersen hepsi silinir.
![]()
![]()
Ama ozaman etiketlerde silinmiyor mu ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yeni özelliklerden biri aktif kanal sayısının 25den fazla olmasi olacak mı?
Xperia Z2 den gönderildi
sunucular gelmeden yapmak istemiyorum aktif kanal sayısı 25 den 35 veya 40 a çıkaracağım. İlk etap 35 olarak yapacağım istediğim randıman devam ederse 40 a çıkaracağım inşallah.
@Web_Scripti Mehmet hocam uzun zamandır vdsli sistemde hala kısa video atma olayları devam ediyor. Buna bir çözüm bulsan artık.. Destekten yazacağım birazdan.. Özellikle şu yenilikler arasında vdsli hesaplarda turbo moda alma olayını kaldırırsan memnun olurum. Tarayıcıyı sürekli açık tutamıyoruz işlerimiz oluyor mağdur oluyoruz yüklemeler yapılmıyor
Hocam desteğe yazdım da ne zaman dönüş olur süre donukken süre satın aldım birleştirmeniz mümkün müdür?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.