beyler kanal başı 50 video çizgisini aşıyor musunuz
Birde proxy sistemini kullanıyormusunuz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Birde proxy sistemini kullanıyormusunuz ?
@Web_Scripti
kanalınızda sıkıntı bulunuyor : youtube bu kanalı spam kontrolü yapmak istediği için şuanda yüklemeye izin vermedi. 8-9 saat sonra aynı kanala büyük ihtimalle yükleme yapmanıza izin verecektir. Genellikle bu uyarıyı yeni kanallara veya +15 dk onayı olmadığı için incelemek istediğinde verir. Kanal için sorun teşkil eden bir durum bulunmamaktadır. Şuanda başka kanallarınıza yükleme yapabilirsiniz.
Mehmet hocam hangi kanalıma yükleme yapmak istediysem hepsinde bu uyarı çıkıyor nedeni nedir? Bir çok kanala denedim ama nafile.. Yükleme yapamıyorum.
Merhaba Arkadaşlar,
Havale/Eft ile süre alımı yapmış tüm arkadaşlara süreler eklenmiştir. Ve destek bölümünden onlara bilgi verilmiştir. 1 arkadaşımız ise gönderdim yazmış ama hesabıma düşmemiş ondan destekden dekont istedim. Herhalde dün eko vds de stok vardı eko vds içinde 2 arkadaş ödeme yapmış ama eko vdsi paypal ile alanlar stoğu bitirdiği için onlara kısa sürede stok açıp ekleyeceğim.
Destekden bugün herkese dönüş yapmaya çalışacağım. Fakat fiyat artışı ile birlikte gördüğüm kadar aramıza yeni katılan çok arkadaş var ve çok soru gelmiş durumda. İyi miktarda satış yaptım, önümü daha net görebiliyorum ve cuma günkü ek siparişleri geçtim hızlandırmak, ve sınırları daha iyi arttırmak için.
Bu haftayı Videoyapın Yılın gelişme haftası ilan editorumHerkese bol kazançlar
Botta problem var toplu video çekmiyor bir ilgilenirmsiniz
Herkes kendisine otomatik API alıp bota baglayan bir program yazmıs.
inşaAllah sende bu tip bir yazılım gelistirirsin @Web_Scripti![]()
Merhaba Arkadaşlar,
Havale/Eft ile süre alımı yapmış tüm arkadaşlara süreler eklenmiştir. Ve destek bölümünden onlara bilgi verilmiştir. 1 arkadaşımız ise gönderdim yazmış ama hesabıma düşmemiş ondan destekden dekont istedim. Herhalde dün eko vds de stok vardı eko vds içinde 2 arkadaş ödeme yapmış ama eko vdsi paypal ile alanlar stoğu bitirdiği için onlara kısa sürede stok açıp ekleyeceğim.
Destekden bugün herkese dönüş yapmaya çalışacağım. Fakat fiyat artışı ile birlikte gördüğüm kadar aramıza yeni katılan çok arkadaş var ve çok soru gelmiş durumda. İyi miktarda satış yaptım, önümü daha net görebiliyorum ve cuma günkü ek siparişleri geçtim hızlandırmak, ve sınırları daha iyi arttırmak için.
Bu haftayı Videoyapın Yılın gelişme haftası ilan editorumHerkese bol kazançlar
Herkese merhaba arkadaşlar, bende videoyap alıyorum bugün ama, aklıma takılan bir iki soru var. Öncelikle vds olayın nedir. Vds almazsam eğer her yapacağım işlemden önce cookieleri temizlemem ve modemi resetlemem mi gerekiyor. Yani farklı kanal da işlem yapacağım zaman, cookie değişimi ve modem resetlemem vds'nin işinimi görüyor. Kusura bakmayın 1000 lerce sayfa var bu yüzden soruyorum
selam arkadaslar kanalı bottan nasıl ayırabiliriz , token silmek icin bir link vardı bulamadım..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.