Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Birde proxy sistemini kullanıyormusunuz ?

Proxy sistemini özel ip alarak yapıyorum 2 aydır hiç sorun olmadı. Fakat özel proxylerin süresi 1 ay olduğundan 1 ay sonunda yeni proxy alıdğımda kanallardan doğrulama istiyor. Tek tek girip doğrulama yapıyorum tek sıkıntısı bu henüz kapanma olmadı.

@Web_Scripti
kanalınızda sıkıntı bulunuyor : youtube bu kanalı spam kontrolü yapmak istediği için şuanda yüklemeye izin vermedi. 8-9 saat sonra aynı kanala büyük ihtimalle yükleme yapmanıza izin verecektir. Genellikle bu uyarıyı yeni kanallara veya +15 dk onayı olmadığı için incelemek istediğinde verir. Kanal için sorun teşkil eden bir durum bulunmamaktadır. Şuanda başka kanallarınıza yükleme yapabilirsiniz.

Mehmet hocam hangi kanalıma yükleme yapmak istediysem hepsinde bu uyarı çıkıyor nedeni nedir? Bir çok kanala denedim ama nafile.. Yükleme yapamıyorum.

@Web_Scripti
kanalınızda sıkıntı bulunuyor : youtube bu kanalı spam kontrolü yapmak istediği için şuanda yüklemeye izin vermedi. 8-9 saat sonra aynı kanala büyük ihtimalle yükleme yapmanıza izin verecektir. Genellikle bu uyarıyı yeni kanallara veya +15 dk onayı olmadığı için incelemek istediğinde verir. Kanal için sorun teşkil eden bir durum bulunmamaktadır. Şuanda başka kanallarınıza yükleme yapabilirsiniz.

Mehmet hocam hangi kanalıma yükleme yapmak istediysem hepsinde bu uyarı çıkıyor nedeni nedir? Bir çok kanala denedim ama nafile.. Yükleme yapamıyorum.

Kanallarim bolumunde en alttaki goz ardi et yukle secili mi ? Secili degilse secin

Telefondan gönderildi.

Merhaba Arkadaşlar,

Havale/Eft ile süre alımı yapmış tüm arkadaşlara süreler eklenmiştir. Ve destek bölümünden onlara bilgi verilmiştir. 1 arkadaşımız ise gönderdim yazmış ama hesabıma düşmemiş ondan destekden dekont istedim. Herhalde dün eko vds de stok vardı eko vds içinde 2 arkadaş ödeme yapmış ama eko vdsi paypal ile alanlar stoğu bitirdiği için onlara kısa sürede stok açıp ekleyeceğim.

Destekden bugün herkese dönüş yapmaya çalışacağım. Fakat fiyat artışı ile birlikte gördüğüm kadar aramıza yeni katılan çok arkadaş var ve çok soru gelmiş durumda. İyi miktarda satış yaptım, önümü daha net görebiliyorum ve cuma günkü ek siparişleri geçtim hızlandırmak, ve sınırları daha iyi arttırmak için.

Bu haftayı Videoyapın Yılın gelişme haftası ilan editorum:) Herkese bol kazançlar

Merhaba Arkadaşlar,

Havale/Eft ile süre alımı yapmış tüm arkadaşlara süreler eklenmiştir. Ve destek bölümünden onlara bilgi verilmiştir. 1 arkadaşımız ise gönderdim yazmış ama hesabıma düşmemiş ondan destekden dekont istedim. Herhalde dün eko vds de stok vardı eko vds içinde 2 arkadaş ödeme yapmış ama eko vdsi paypal ile alanlar stoğu bitirdiği için onlara kısa sürede stok açıp ekleyeceğim.

Destekden bugün herkese dönüş yapmaya çalışacağım. Fakat fiyat artışı ile birlikte gördüğüm kadar aramıza yeni katılan çok arkadaş var ve çok soru gelmiş durumda. İyi miktarda satış yaptım, önümü daha net görebiliyorum ve cuma günkü ek siparişleri geçtim hızlandırmak, ve sınırları daha iyi arttırmak için.

Bu haftayı Videoyapın Yılın gelişme haftası ilan editorum:) Herkese bol kazançlar

Allah sağlık versin hocam.
Fiyatlar pahalaştı diye baya bir gün satın aldım sisteme güveniyorum inşallah daha çok kazanacağız hep birlikte.

Botta problem var toplu video çekmiyor bir ilgilenirmsiniz

çekmiyor derken ?

bazen yoğunluktan dolayı 1 2 saat geçikebilir

5 6 saat oldu çekmiyo diyosanız ayrı şuan bende takır takır

---------- Spam Engelliyici 09:11 ---------- Önceki Mesaj 09:09 ----------

@Web_Scripti hocam server siparişleriniz ne zaman gelicekmiş kanal limitlerimiz doldu da :) 1 silip 1 ekliyorum 35 50 artış olacak dediniz diye fazla silmek istemiyorum da merak ettim

Herkes kendisine otomatik API alıp bota baglayan bir program yazmıs.
inşaAllah sende bu tip bir yazılım gelistirirsin [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] :)

Merhaba Arkadaşlar,

hocam süresi donukken süre alanlarada bir baksan

selam arkadaslar kanalı bottan nasıl ayırabiliriz , token silmek icin bir link vardı bulamadım..

Herkese merhaba arkadaşlar, bende videoyap alıyorum bugün ama, aklıma takılan bir iki soru var. Öncelikle vds olayın nedir. Vds almazsam eğer her yapacağım işlemden önce cookieleri temizlemem ve modemi resetlemem mi gerekiyor. Yani farklı kanal da işlem yapacağım zaman, cookie değişimi ve modem resetlemem vds'nin işinimi görüyor. Kusura bakmayın 1000 lerce sayfa var bu yüzden soruyorum

Herkese merhaba arkadaşlar, bende videoyap alıyorum bugün ama, aklıma takılan bir iki soru var. Öncelikle vds olayın nedir. Vds almazsam eğer her yapacağım işlemden önce cookieleri temizlemem ve modemi resetlemem mi gerekiyor. Yani farklı kanal da işlem yapacağım zaman, cookie değişimi ve modem resetlemem vds'nin işinimi görüyor. Kusura bakmayın 1000 lerce sayfa var bu yüzden soruyorum

Videoyap içerisinde özel VDS, sizin sınırsızca video yüklemenizi sağlar ve Bir videoyu 1,5GB altı olduğu sürece birden çok seçenekle editlemenizi ( kısaca: render ) sağlar.

VDS`li veya normal üyeliklerde sizin internet kotanız kullanılmaz. Sadece bilgisayardan toplu video yüklemede upload ettiği için kullanılır.

Videoyap üzerinden yükleme yaparken IP değiştirme, çerez silme gibi işlemler yapmazsınız. Çünkü; ya videoyap standart serverlardan yükleme yapılır veya hangi VDS paketine sahipseniz onun aracılığı ile yapılır.

Daha fazla sorunuz olursa; videoyap destek kısmından yardımcı olurlar.

"Yani farklı kanal da işlem yapacağım zaman, cookie değişimi ve modem resetlemem vds'nin işinimi görüyor" : Hayır

selam arkadaslar kanalı bottan nasıl ayırabiliriz , token silmek icin bir link vardı bulamadım..

Aşağıdaki linkten erişimi kesin ve daha sonra da kanalı silin.

https://security.google.com/settings/security/permissions

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam otomatik kanal kopyala sorunlu . 3 gündür tek video bile yüklemedi . Destektende yazdım daha dönüş olmadı .

Üyelik Id : 17179

Merhaba umarım bu mesajımı yanlış konuya yazmıyorumdur. Videoyap da botlarla hiç bi şekilde video yükliyemıyorum kanallarıma. Vds aldıktan sonra böyle sorunum oluştu. Dün ve bugun hıc bı sekılde vıdeo atamıorum. Lütfen acil yardım eder misiniz ID 33063. bugun saat 5 gibi verdiğim yuklemelerden sadece 2 adet yuklendı kanala sorun nedır acaba

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri