Merhabalar,
öncelikle çok uzun yazmak istemiyorum. 2700 üyem bulunuyor, ve sistemdeki herkesin kanallarını açık veya kapalı diye sürekli kontrol edilir. Toplam 2700 üyenin 11425 kanalı bulunuyor. Son bir ayda kapanan kanal sayısıda 38 kanaldır. Yükleme yapılan ve kapanan kapanan kanal sayısının oranı %0.3'tür. Size özel değil ama kapanan kanalların çoğunda şunu gözlemledim. Ayrıca 3500 video yükleme yapmışsınız, Bunu az kanal sayısına yüklerseniz riskiniz çok büyük demektir.
Gelelim 2. hususa(Özgünleştir)
Özgünleştirin sistemi şöyledir. Sizin videonuzun başlığını youtube üzerinde arar ve arasında en popüler artışa sahip olanın başlığını alır. İçerik aynı değil ama başlıkla en yakın olanı odur. Nasıl sen şimdi youtube da search yapıyorsun ve bazen 5. videoya tıklayabiliyorsun diğerleri sana göre alakasız geliyor buda öyledir. Başkasının videosuna aynı başlığı girmez ve yüksek hit çekimi yapar.
Özet: Memnun olduğunuz vps için veya host için kaç kişi teşekkür ediyor. Bence %3'ü geçmez. Ama memnun değilse onu yazan kaç kişi vardır. Bence %50'sidir.
Ayrıca şunu herkes kendine sorabilir. Youtube.com ile yüklemen arasındaki fark nedir? Eğer özgünleştirmeyi sevmiyorsan aynı butonuna bas ve öyle ekle. Hayır elimle girecem dersen ayarını yap etiketini bile kendi üretsin öyle gir. Anlıyorum geçmiş olsun sana ama acısını cıkaracağın yer burası değil.
Ayrıca beğenmiyorsanız ücret iadesi var yani isteyebilirsiniz. Destek bölümüne yazın aynı gün iade edelim. Konumda görüşlerini dile getirdin, konuyu lütfen uzatmayın(Report etmiyorum).
Her zaman dediğim şeyi tekrar yazıyorum;
2 tane sıfır kanal açın.
1. hesabınıza 50 tane videoyap.com ile özgünleştirerek video yükleyin.
2. Hesabınızada elinizle manuel istediğiniz şekilde ayarlama yaparak aynı videoları yükleyin.
Sonuç: Videoyap.com ile yüklenen videoların izlenme sayısı en az 3 kat daha fazladır.