- Web sitesi
- www.mehmetaliertunc.com
Efe hocam Üyelik Id : 4930
Bir bakabilirmisin
Bir bakabilirmisin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam benimde 2 gün önce açtiğim kanallarım 25 ide gitti@Web_Scripti hocam , dün bana verdiğin kanallara 50 adet video atttım kanallar 1 gün kaldıktan sonra toplu kapandı. yüklemeler bitiyor ve 1 gun sonra ister adsenseye bagla ister baglama kapanıyor. Üyelik Id : 32881
1- kanallar yükleme esnasında ünlemgec ten dolayı spama düsüyor olabilir.
2- client token apikey ve benzeri ayarlarda sorun olabilir.
baska birseyde düsünemiyorum cunku baska botlarda yaptıgım kanallar dimdik ayakta .. botumun süresini dondurayım cözülene kadar .
Neden oto yüklemiyor videoları iki gündür hiç video yüklememiş elle tek tek manüel mi yapacağız oda bayağı işyoksa tek sorun bende mi ?
siteye erişim yok
Cumadaydim aykut, kaç dk erişim kesilmişti biliyormusun?
arkadaşlar kanalların hemen hemen hepsi spamdan kapanmış iki günde, sizlerde durum nasıl
sorun nedir acaba, client veya apiden kaynaklanabilirmi?
ortak client kullanıyorum
Kanal takipte sorun var sanırım, şimdi baktım da bütün kanallarım kapanmış göründü soğuk soğuk terledim birden baktımki bişey yokmuş kt de sıkıntı varmış![]()
Bota saldırı mı var yine ?
Kanal takip'de kodlar acık acık görününüyor ve yüklemeler durmus durumda.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.