Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Tek client tek api çalıştığumda halde 2-3 tane kanal kapandı.40-45 video yüklüyorum 5-8 dakika arası bırakıyorum ama kanal gitmiş.Mailler android'den açılmıştı etkisi olabilir mi ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam , dün bana verdiğin kanallara 50 adet video atttım kanallar 1 gün kaldıktan sonra toplu kapandı. yüklemeler bitiyor ve 1 gun sonra ister adsenseye bagla ister baglama kapanıyor. Üyelik Id : 32881
1- kanallar yükleme esnasında ünlemgec ten dolayı spama düsüyor olabilir.
2- client token apikey ve benzeri ayarlarda sorun olabilir.

baska birseyde düsünemiyorum cunku baska botlarda yaptıgım kanallar dimdik ayakta .. botumun süresini dondurayım cözülene kadar .

@Web_Scripti hocam , dün bana verdiğin kanallara 50 adet video atttım kanallar 1 gün kaldıktan sonra toplu kapandı. yüklemeler bitiyor ve 1 gun sonra ister adsenseye bagla ister baglama kapanıyor. Üyelik Id : 32881
1- kanallar yükleme esnasında ünlemgec ten dolayı spama düsüyor olabilir.
2- client token apikey ve benzeri ayarlarda sorun olabilir.

baska birseyde düsünemiyorum cunku baska botlarda yaptıgım kanallar dimdik ayakta .. botumun süresini dondurayım cözülene kadar .
Hocam benimde 2 gün önce açtiğim kanallarım 25 ide gitti :( analamadım gitti gmaillleri kendim acıyorum tel onayına takılmadan

Neden oto yüklemiyor videoları iki gündür hiç video yüklememiş elle tek tek manüel mi yapacağız oda bayağı iş :) yoksa tek sorun bende mi ?

arkadaşlar kanalların hemen hemen hepsi spamdan kapanmış iki günde, sizlerde durum nasıl
sorun nedir acaba, client veya apiden kaynaklanabilirmi?
ortak client kullanıyorum

arkadaşlar kanalların hemen hemen hepsi spamdan kapanmış iki günde, sizlerde durum nasıl
sorun nedir acaba, client veya apiden kaynaklanabilirmi?
ortak client kullanıyorum

Ben de video yüklemeye korkar oldum sürekli spamdan kapanıyor kanallar :confused:

Kanal takipte sorun var sanırım, şimdi baktım da bütün kanallarım kapanmış göründü soğuk soğuk terledim birden baktımki bişey yokmuş kt de sıkıntı varmış :D

Kanal takipte sorun var sanırım, şimdi baktım da bütün kanallarım kapanmış göründü soğuk soğuk terledim birden baktımki bişey yokmuş kt de sıkıntı varmış :D

Nasıl hocam? Hitti vs göstermiyordu? kanallara kapalı mı diyprdu açık mı diyordu? yani video sayısı 0 ama kanal açık mı diyordu?

Edit: Loglardan inceledim. Youtube api istatistiği 10 dk bakıma almış ve düzeltmiş. Bizdede düzelmiş.

Bota saldırı mı var yine ?
Kanal takip'de kodlar acık acık görününüyor ve yüklemeler durmus durumda.

Ekran görüntüsü almışmıydın nasıl kodlar hocam, bir sıkıntı göremedim. Kodlar derlen hocam hep api kodu gibi şeyler mi yoksa farklımı?

Edit: Loglardan inceledim. Youtube api istatistiği 10 dk bakıma almış ve düzeltmiş. Bizdede düzelmiş.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri