[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam telifli videolara önlem aldığına eminmisin kendi kanallarımı da kopyalayamıyorum
Dün 100 kadar video basmıştım daha yüklememiş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
abone ol bölümü
Hata: Eğer size göre hata yapmadıysanız yöneticiye bu metni kopyalayınız: Error calling POST https://www.googleapis.com/youtube/v3/subscriptions?part=id,snippet: (404) The resource specified by the requests snippet.resourceId property cannot be found.
bu hatayı veriyo
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam telifli videolara önlem aldığına eminmisin kendi kanallarımı da kopyalayamıyorumDün 100 kadar video basmıştım daha yüklememiş
Kanal adı bulunmadı diyor. Toplu videodaki kanal çeke girdiğiniz gibi urldeki kanal adı girilmesi gerekiyor.
Yükleme yavaş hocam zaten yavaş yavaş hızlanıyor. Anasayfadaki bulunamamdan bahsediyor arkadaşlar.
Tekrar sorucam size hazır birilerine cevap vermişken banada cevap verirsiniz sanırım.. Video yöneticisi kısmına tıklayınca neden eskisi gibi dünya engelli videoları göstermiyor ve yine yapılamazmı? Zor bir şey değil sorduğum.
hocam ilerde özel bot yazmayı düşünüyor musun ? eğer böyle bir projen olursa müşterin olurum.
Merhaba hocam.Hocam bu durumu bir çok defa gerek forumda gerek destekde açıkladım. Api v2 de bir videonun hangisi telif yemiş biliniyordu. Api v3 e geçirdi youtube ancak para kazanması gideni bilebiyor. Bu nedenle sen kanalın para kazanmasını aç video para kazanması kaybolursa telif gelmiş demektir video yöneticisinde para kazanma detaylıdan görebilirsin
Ben 2006-2011 arasında bir çok firmaya özel yazılım yaptım. Fakat ben mütavizilik olsun diye bu forumda özel proje yazmadığımı söylüyorum. Sana 3. seviye bir yazılımcı gerek. 17 yıldır yazılımcıyım, son 4 senedir 4. seviyeyim. Benim gibi yazılımcılar yanlış anlama ama 1 saati iyi para eder.
bu aralar çok kapanmalar yaşıyoruz bakalım daha neler olacak
kanal bulunamadı hatası alıyorum mehmet hocam :S
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.