Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar,
durum aslında ortak clientın limiti bitince tabi yükleyemedi kuyrukları şişirdi. Sonra hızlanıyor ama hep önceki günün emirleri ve ortak clientın limiti bitmesiyle alakalı durum var. Mesala şuanda hep eritiyor ama gece yarısına doğru ortak clientlardan birinin 50 milyon günlük limiti dolunca kuyruk şişmeye başlayacak ağırlaşacaktır. Tabi çözüm yeni ortak clientlar 4 tane yetersiz ama işte küt diye bir clientı ortak yapamıyorum biraz kalite oluşturmak gerekiyor
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam destek bölümünden mesaj yazdım kontrol eder misin? Biraz acele olduğundan başına ACİL yazdım. Özel VDS ile ilgili bir problem.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam akşam konuya yazmıştım. Beğenmişsin ama değiştirmemişsin, desteğe de cevap vermemişsin. Bir el atıver şuna![]()
Arkadaşlar,
durum aslında ortak clientın limiti bitince tabi yükleyemedi kuyrukları şişirdi. Sonra hızlanıyor ama hep önceki günün emirleri ve ortak clientın limiti bitmesiyle alakalı durum var. Mesala şuanda hep eritiyor ama gece yarısına doğru ortak clientlardan birinin 50 milyon günlük limiti dolunca kuyruk şişmeye başlayacak ağırlaşacaktır. Tabi çözüm yeni ortak clientlar 4 tane yetersiz ama işte küt diye bir clientı ortak yapamıyorum biraz kalite oluşturmak gerekiyor
Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam 30 vıdeo tek tek elle atıyorum en az 5 adedınde cıkıyor eskıden bole bısey yapmıyodu yapsada nadıren en cok 1-2 ama sımdı her kanal actıgımda cıkıyor sorun gıderıldı sanıyodum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.