Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam garanti bankasına bıraz once havale gectım 105 tl 1 vds + süre uzatmak ıcın ılgılenırmısınız rica etsem :) Teşekkürler .

VDS li sistemde video yüklemede sorun yaşayan varmı arkadaşlar? Eğer bu sorun youtube ile alakalıysa eğer, vds li sistem kullananlarda da sorun vardır demek ama yinede sormak istedim.

Kaç gün oldu videolar asılı kaldı. Artık bir şeyler yapılsa iyi olacak..

Hocam bu kanalı komple kopyala özelliginde mesela diyelim kanalda 400 video var ben günlük 50 seciyorum ertesi gün 50 tanesini yüklüyor ondan sonra hiç yüklemiyor.

Son 3 sayfayı okudum ama cevap bulamadım toplu video yöneticisine girdigimde
Lütfen kanallarım kısmından api keyinizi değiştiriniz. Kullandığınız api key youtube api v2'dir. Youtube api v3'e geçmiştir. Lütfen kanallarım kısmından api keyinizi değiştiriniz.
böyle bir yazı var tekrar api aldım ama hala aynı uyarıyı veriyor nasıl düzelebilir acaba

yeni bi partner denk geldim arkadaşlar önermiş bi videoyap botu ile çöp mail ile açıp çalışayım bakalım ne olacak

Benimde aslında ilgilendiğim durum bu yazan desteğe oldu fakat kimden örnek bir link istediysem veremedi. Bende deniyemedim.

Örnek link derken kanal lınkı mı vıdeoların lınkımı pm den yazıın yardımcı olabılırım hocam. ama sıkıntı halen devam edıyor ve canımı sıkıyo bu durum kanala 10 vıdeo atayım dedım 3 tanesınde cıktı ve defalarca denememe ragmen yukleyemedım bir an önce çözulmesınısı talep edıyorum :D

Arkadaşlar yüklemede yavaşlık var tamam ama son günlerde kanal kapanması yaşayan arkadaş var mı? Özellikle Özel Vds kullanan arkadaşlarda?

@Web_Scripti Bu sorun hala devam ediyor toplulink100 bölümünde sıkıntı var....Birebir aynı videolar toplulink50 ile atınca sorunsuz yükleniyor.Destektende linkleri atmıştım hala sorun devam ediyor.

Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam firefox eklentiye tam özgünleştir dısında acıklama özgünleştir getirebilirmisin sana zahmt

durum nedir çalışan var mı şuan ? bekleyen çok video kalıyor mu ona göre çalışalım..

[MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] sizde çalısıyor olabılır 1 saatır denıyorum calısmıyor yanı bızde calısıyorda calısmıyormu dedık ?

Madem o kadar eminsin kanalların şifrelerini atıyım videoyap zaten var bi dene istersen :)

Senin kanalları işlem sırasına alırsam haftaya yarın biter kardeşim. :)

[MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] sizde çalısıyor olabılır 1 saatır denıyorum calısmıyor yanı bızde calısıyorda calısmıyormu dedık ?

Tam olarak çalışmadığını nasıl kanısına vardığınızı açıklarsanız yardımcı olabilirim size, % kaç ile çalışıyorsunuz, attığınız videolar ünleme mi düşüyor?

Senin kanalları işlem sırasına alırsam haftaya yarın biter kardeşim. :)

Tam olarak çalışmadığını nasıl kanısına vardığınızı açıklarsanız yardımcı olabilirim size, % kaç ile çalışıyorsunuz, attığınız videolar ünleme mi düşüyor?

Canım kardeşim videolar ünleme düşmüyor % ile alakası yok video isimlerini düzeltmiyor arkadaştada benim gibi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri