Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

site geldi arakdaslar sıkıntı yok

hocam sabaha 500 video hakkı ile girdim bakalım kac tanesi yuklenicek oglen bakıcaz. birazdaha server eklense iyi olur aslında.

Son düzenleme:
siteye giriş yapabilen var mı ? yoksa tek sorun bende mi ?

site duzeldide özgünleştirme sisteminde bi agırlık var 20 30 sanıyede ozgunlestırme yapiyo
98

siteye giriş yapamıyorum + eklentide takılıyor sonra tekrar devam edıyor :(

Genel bir sıkıntı değil mi?Halen giriş yapamadım...
XvV7n3.jpg

Dun gece verdim 500 adet yukleme emrinden 17
60 adet yuklemis , buna bir cozum bulunamicakmi [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

@Web_Scripti hocam aşırı yavaş yükleme yapıyor dün gece 296 adet video emrinden 277 yüklenmiş. ve bu video emirlerinni ilk 100 küsür tanesini 2 gece önce verdim :S

Ne zaman bi aşkla şevkle videoyapı açıp iş yapmaya çalışsam sorunların olduğu zamana denk geliyor, ben de bi sorun olduğu garanti de arkadaş bu kadar mı bedevi olduk ya :).

Umarım en yakın zamanda sorunlar hallolur ;).

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam Otomatik kanal çekme tek bendemi çalışmıyor acaba, bot kontrol yapmıyor.

Kendim manual kontrol yapmadığım sürece .

Arkadaşlar,

1-2 saat boyunca hala 5-10 dk lık kesintiler yapabilirim. hiç yükleme işlemi olmayan sizlerin arayüz olarak kullandığınız ana web makinası cpusu 3 gündür %150 den aşağı inmiyor. Normalde %30 a çıkmazdı. Var birşeyler ama çözemedim. 2 defa 10 dk erişim kestim. Erişimi kessem bile cpu düşmüyor. Sadece yazılımcı olmakda yetmiyor, makinadan da prof anlamak şart

Arkadaşlar,

1-2 saat boyunca hala 5-10 dk lık kesintiler yapabilirim. hiç yükleme işlemi olmayan sizlerin arayüz olarak kullandığınız ana web makinası cpusu 3 gündür %150 den aşağı inmiyor. Normalde %30 a çıkmazdı. Var birşeyler ama çözemedim. 2 defa 10 dk erişim kestim. Erişimi kessem bile cpu düşmüyor. Sadece yazılımcı olmakda yetmiyor, makinadan da prof anlamak şart

saldırı olabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri