Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocam mutlaka farkındasınızdır ama 3 gündür firefox eklentisinin client ekleyememe sorununu beklemedeyim. ne olacak bu durum acaba bi günceleme gelmeyecek mi iki botum var ikisinde de kanal ekleyemiyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam client havuzu için client'ları hepsi aynı gmail adresinde aynı projede olsa sorun olur mu yoksa hepsi farklı gmail mi olmalı ?

Toplu video kısmında sıkıntı çıktığından beri kapanmalar arttı sizdede öylemi arkadaşlar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu firefox eklentisi ne zaman güncellenir 4 gündür bekliyo iki hesap da valla. anlamadım ki başka sorun yaşayan da mı yok bi ara bahsedilmiş kaç gündür bi tek ben soruyorum? Genel bi sorun olduğunu düşündüğüm için de buradan yazıyorum ama...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu firefox eklentisi ne zaman güncellenir 4 gündür bekliyo iki hesap da valla. anlamadım ki başka sorun yaşayan da mı yok bi ara bahsedilmiş kaç gündür bi tek ben soruyorum? Genel bi sorun olduğunu düşündüğüm için de buradan yazıyorum ama...

cumartesi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] , kanallarim kismindan kanali silmeme ragmen kanal takipte kanal tekrardann kaldi . Birde dun gece 630 kadar video emri verdim bu saattlerde bitmesi gerekirken 550 ye dusmuz buna bir cozum bulamazmiyiz.

++ bekleyen videolar kisminda yuklnemeyi denenen videolarida toplu sildirsek guzel olur. Toplu sil butonu var ancak yuklenen videolarida silicek , sadece 10ve uzeri denenmis videolari silmesi icin birsey yapabilirmisin manuel silmek yuzlerce videoya zor oluyor

Son düzenleme:
2 gündür tek bir video bile yüklememiş bot. ayda yılda bir kullanayım diyorum botu bir problem çıkıyor :D

Yüklemeler cidden yavaşlamış . Turbo mod açık kanal yine 3-5 dk aralıklı gibi atıyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam acaba desteğe bakabilir misiniz havale ile ücret gönderdim sizden daha dönüş olmadı
Üyelik Id : 14702

Toplu video yükleme sorunu çıktığından beri kanal kapanmaları aşırı arttı bende de. 1 2 saat önce verdiğim emirlerden 1 tanesini bile yüklenmedi turbo moda aldığımda şöyle yazıyor 24 adet suanda yuklenen var. Sira Bekleyen : 111 hiçbiri yüklenmiyor. yüklenmeye başlandığındada hepsi aynı anda düşüyor youtubeye ve doğal olarakda spamdan kapanıyor kanallar. Kullanamıyorum videoyap botunu malesef, hiçbir işime yaramıyor,günler boşuna gidiyor

Deneme süresi aldım. Toplu video kısmından 17 tane video yükleyeyim dedim şimdi de baktım ki 16 tanesi daha duruyor. Anlamadım acaba ben mi bir yanlışlık yaptım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam Toplu Video Yöneticisinde Ünlem Geç 2 Ve Ping işlemlerini yapamıyoruz ilgilenebilir misiniz.

Videoları ağır ağır atıyor diye kanal kapanması olabilir mi ? Az önce bir kanalım kapanmış videolar atılırken . 1 gündür atmayı deniyordu sanırım .
Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ?

Videoları ağır ağır atıyor diye kanal kapanması olabilir mi ? Az önce bir kanalım kapanmış videolar atılırken . 1 gündür atmayı deniyordu sanırım .
Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ?

1 video kalmıstı benimde atılırken kapandı bu aralar fazla kapanma olmaya başladı zaten hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu bılgısay upload da sornmu var vıdeolar yuklendı gosterıyor fakat alta lınk gelmıyor ve kanallara yuklenmıyor ılgılenırmısıınz lutfen ozel vds kulanıyoru .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri