Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Kaç gündür düşünüyorum bi hesap daha açıp süresini ona aktarmak istesem kabul eder mi ki diye, ama sen direk sistemi ayağımıza getirmişsin, bir kez daha teşekkürler :)

Kaç gündür düşünüyorum bi hesap daha açıp süresini ona aktarmak istesem kabul eder mi ki diye, ama sen direk sistemi ayağımıza getirmişsin, bir kez daha teşekkürler :)

Hocam hesaplar arası hak aktarımı bu, hesaplar arası süre aktarımı malesef bulunmuyor:) Çok çalışmaktan gözler iyi görmüyor. Dilenmek gerekiyor, çok sık bendede oluyor böyle şeyler.

wampserver kursak portu açsak bilgisayarımızdaki bir mp4 ü sizin internet hızınızda indirtip , uplayamazmıyız

hocam garanti bankasi odemesi varmı sitede goremedım kredi kartı paypal gordum bılgılendırsenız sevınırım bır ara 1 gun deneme fırsatım olmusdu o aralar işlerım dolasıyla pek ılgılenememiştım 1 aylık alıp denemek isdıyom garanti bankasi odeme bılgılerını gonderırsenız odeme yapım kulllanacam

hocam garanti bankasi odemesi varmı sitede goremedım kredi kartı paypal gordum bılgılendırsenız sevınırım bır ara 1 gun deneme fırsatım olmusdu o aralar işlerım dolasıyla pek ılgılenememiştım 1 aylık alıp denemek isdıyom garanti bankasi odeme bılgılerını gonderırsenız odeme yapım kulllanacam

destek bölümünden istersen yardımcı olurlar

saol hocam yazdım destek bolumune kredı kartı kullanmıyom para kart kullanıyom oyuzden banka bılgılerını goremedım sitede oyuzden konuya yazdım destek bolumunede tıcket atttım

Hocam soru isaretine dusecek videolar hemen gri unleme donusuyor. Telif ve para kazanma bolumunde kanali kontrol ettiriyorum ve bu gri unlemli videolari silmiyor ben elimle siliyorum nedendir acaba

Arkadaşlar sizin bilgisayarınızdan yapacağınız bir yüklemeyi, başka serverın hızında yükleme şansınız yok. Öyle bir hayale kapılmayın..

Merhaba Beyler,

öncelikle dün youtube yeni bir ünlem getirdi. para kazanma yapınca video otomatik olarak değişik bir ünleme dönüşebiliyor. Bu ünlemin riski varmı yok mu konusunda birşey bilmiyorum. Sisteme tanıtım bu ünlemleri sildircek olsam bir çok video belkide boşa silinebilir. Bu yüzden son 1-2 günde yüklemelerde para kazanmada bu garip bir ünlemin 2. versiyonunu sildirmeyi şuanda yapmadım. İlerleyen günlerde youtube bunu kalıcı olarak kullanırsa sildirme olayını yaparım. Zararı var mı yok mu tam bilinmiyor.

Xampserver kurulsada farketmez sizin bilgisayarınızdaki bir videoyu internete yüklerken sizin internetiniz kullanılmakda zorunlu. Youtuve veya benzeri botlarda bizim serverlar iş yapar size hiç yük binmez. Ama sizin pcdeki videonun internete atılmasının tek ihtimali sizin internetinizin kullanımıdır.

Bildiğiniz üzere bir kanal topluluk uyarısı aldığında silinmezse büyük oranda diğer aynı adsensedeki tüm kanalların para kazanmasını kapatıyor. Sonra gidip o kanalı silip diğer kanalların para kazanmasını açıyoruz. Bunun yerine topluluk uyarısı alınca artık o kanalı silelim gitsin. kazandığınız paraları zaten her türlü yatıracaklar. Bugün 2 kişinin hesaplarını çok detaylı inceledim. Topluluk gelmiş ve kabul edip kanaldan para kazanmaya devam etmiş. 3 gün sonra tüm kanallarının para kazanması kapatılmış. Arkadaşlar bir kazanç istiyorsanız, kurallara göre oynamak gerekiyor. Riskleri azaltmak için toplulukdan dolayı sistem size mail atar ve acil uyarılarda topluluk dan ihtar geldi derse SADECE o topluluk ihtarını alan kanalı silin. Yoksa diğer kanallarıda toplulukdan dolayı para kazanmasını kapatır.

Merhaba Beyler,

öncelikle dün youtube yeni bir ünlem getirdi. para kazanma yapınca video otomatik olarak değişik bir ünleme dönüşebiliyor. Bu ünlemin riski varmı yok mu konusunda birşey bilmiyorum. Sisteme tanıtım bu ünlemleri sildircek olsam bir çok video belkide boşa silinebilir. Bu yüzden son 1-2 günde yüklemelerde para kazanmada bu garip bir ünlemin 2. versiyonunu sildirmeyi şuanda yapmadım. İlerleyen günlerde youtube bunu kalıcı olarak kullanırsa sildirme olayını yaparım. Zararı var mı yok mu tam bilinmiyor.

Xampserver kurulsada farketmez sizin bilgisayarınızdaki bir videoyu internete yüklerken sizin internetiniz kullanılmakda zorunlu. Youtuve veya benzeri botlarda bizim serverlar iş yapar size hiç yük binmez. Ama sizin pcdeki videonun internete atılmasının tek ihtimali sizin internetinizin kullanımıdır.

Bildiğiniz üzere bir kanal topluluk uyarısı aldığında silinmezse büyük oranda diğer aynı adsensedeki tüm kanalların para kazanmasını kapatıyor. Sonra gidip o kanalı silip diğer kanalların para kazanmasını açıyoruz. Bunun yerine topluluk uyarısı alınca artık o kanalı silelim gitsin. kazandığınız paraları zaten her türlü yatıracaklar. Bugün 2 kişinin hesaplarını çok detaylı inceledim. Topluluk gelmiş ve kabul edip kanaldan para kazanmaya devam etmiş. 3 gün sonra tüm kanallarının para kazanması kapatılmış. Arkadaşlar bir kazanç istiyorsanız, kurallara göre oynamak gerekiyor. Riskleri azaltmak için toplulukdan dolayı sistem size mail atar ve acil uyarılarda topluluk dan ihtar geldi derse SADECE o topluluk ihtarını alan kanalı silin. Yoksa diğer kanallarıda toplulukdan dolayı para kazanmasını kapatır.

Hocam hiçbirşey sıkıntılı değil ama translate çok sıkıntılı, videoları direk türkçe başlıkla atıyor :(

Bunun düzeltilemeyeceğini tahmin edebiliyorum belki ama bazen acayip saçma etiketler açıklamalar giriyor.
yabancı futbol maçı atıyorum, özgünleştir diyorum, başlığa adanadaki 01 bilmemne plakalı seat cupra'nın kalkış videosu falan yazıyor :D
site adlarını başlıklara ekliyor vs.
Translate konusunda da arkadaşa katılıyorum hala sıkıntılı ama eskiye göre iyi Google translate işe yaramış.

edit:birde alakasız etiket giriyor çoğunlukla inş. ban yemeyiz.

Translate olayı günün 23 saati çalışıyor 1 saati ise sıkıntı çıkarıyor. google translate etmesi için 1 günde 150 dolar ödüyorum fakat günlük 50.000.000 üstünde karakter çevirisine izin vermiyor paralı olsa dahi;( çözüm ise buldum o çeviremezse yandex deniycek. gece yürürlüğe sokucam.

Özgünleştirme 1 yıldır aynıdır, arkadaşın dediği gibi sonuçta yapay zeka orjinal video başlığını arat youtubeda sana saçma şeyler çıkarır. %99 işi doğru yapıyor ama %1 saçma diyebiliriz. 10 kat neredeyse özgünleştirme hit arttırıyor. İnsan gibi olsa öğreticem onlarıda sıkıntısız yapsın diye ama bilgisayar sonucta verilere dayalı iş yapıyor. Google da senin aradığını bulamaman gibi birşey.

hocam siteye ticket attım garanti bankasi odeme alıyonuzmu 1 aylık alacam uygunsa 1 tane kanalım var onda deneyecem

---------- Mesaj saat 15:44:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:15:38 civarında gönderildi. ----------

odeme geçtim hocam

garanti bankasina kontrol edersenız gorursunuz ozelden yazamıyom nedense

1 aylık 25 tl gonderdım

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam selam. Şu kanaldan video silme olayını biraz daha geliştirebilirsek çok iyi olur. Yani videoları olduğu gibi bize listelese bizde istediğimizi silebilsek. Yani tarih aralığına göre listelemesi yerine hepsini listelese daha iyi olur diye düşünüyorum.

Birde botun telif gelen kanallara girememe sorununu halledebilirseniz süper olur. Tamam uyarı veriyor ama biz kanal girip önce soruları cevaplayıp sonra videoyu silebiliyoruz. Bunu bot kendi yapabilse harika olur. Sorulan sorular genelde aynı çünkü..

hocam banka bilgilerini kontrol ettınızmı beklıyom30 dakkadir garanti bankasına gonderdım verdiginiz hesaba Videoyap dakı mail adresımde uzman @ live.com

---------- Mesaj saat 17:56:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:32:47 civarında gönderildi. ----------

hocam 2 saat oldu boylemı ılgılenıyonuz musterınızlerle sitede konu okuyonuz gonderdıgım mesaja bıle bakmıyonuz tam 2 saat oldu cevap beklıyom odemeyı yaptım mesajlada soyledım hala beklemekteyım

hocam banka bilgilerini kontrol ettınızmı beklıyom30 dakkadir garanti bankasına gonderdım verdiginiz hesaba Videoyap dakı mail adresımde uzman @ live.com

---------- Mesaj saat 17:56:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:32:47 civarında gönderildi. ----------

hocam 2 saat oldu boylemı ılgılenıyonuz musterınızlerle sitede konu okuyonuz gonderdıgım mesaja bıle bakmıyonuz tam 2 saat oldu cevap beklıyom odemeyı yaptım mesajlada soyledım hala beklemekteyım

Abi 5k müşteri var hangi birine yetişsin adam :) Açar birazdan merak etmeyin :)

Bu bot varken vds de almamız gerekiyor değil mi?Upload hızı için.

Abi 5k müşteri var hangi birine yetişsin adam :) Açar birazdan merak etmeyin :)

yok hocam açması için degıl en azından tamam bır kontrol edıyom mesajınız alındı 1-2 saat aktıf olur demesı yeter yoksa arkadas bılıyom daha once deneme yapmısdım gayet guzel iş çıkarmıs ama musterıyle ılgılenme sıfır onu soyluyom kusura bakmasında

Hocam arkadaşın yetişememesi normal müthiş yoğunluk var.
Banada geç dönüş yapmıştı ama bunu telafi ediyor merak etmeyin...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri