Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaç gündür düşünüyorum bi hesap daha açıp süresini ona aktarmak istesem kabul eder mi ki diye, ama sen direk sistemi ayağımıza getirmişsin, bir kez daha teşekkürler![]()
hocam garanti bankasi odemesi varmı sitede goremedım kredi kartı paypal gordum bılgılendırsenız sevınırım bır ara 1 gun deneme fırsatım olmusdu o aralar işlerım dolasıyla pek ılgılenememiştım 1 aylık alıp denemek isdıyom garanti bankasi odeme bılgılerını gonderırsenız odeme yapım kulllanacam
Merhaba Beyler,
öncelikle dün youtube yeni bir ünlem getirdi. para kazanma yapınca video otomatik olarak değişik bir ünleme dönüşebiliyor. Bu ünlemin riski varmı yok mu konusunda birşey bilmiyorum. Sisteme tanıtım bu ünlemleri sildircek olsam bir çok video belkide boşa silinebilir. Bu yüzden son 1-2 günde yüklemelerde para kazanmada bu garip bir ünlemin 2. versiyonunu sildirmeyi şuanda yapmadım. İlerleyen günlerde youtube bunu kalıcı olarak kullanırsa sildirme olayını yaparım. Zararı var mı yok mu tam bilinmiyor.
Xampserver kurulsada farketmez sizin bilgisayarınızdaki bir videoyu internete yüklerken sizin internetiniz kullanılmakda zorunlu. Youtuve veya benzeri botlarda bizim serverlar iş yapar size hiç yük binmez. Ama sizin pcdeki videonun internete atılmasının tek ihtimali sizin internetinizin kullanımıdır.
Bildiğiniz üzere bir kanal topluluk uyarısı aldığında silinmezse büyük oranda diğer aynı adsensedeki tüm kanalların para kazanmasını kapatıyor. Sonra gidip o kanalı silip diğer kanalların para kazanmasını açıyoruz. Bunun yerine topluluk uyarısı alınca artık o kanalı silelim gitsin. kazandığınız paraları zaten her türlü yatıracaklar. Bugün 2 kişinin hesaplarını çok detaylı inceledim. Topluluk gelmiş ve kabul edip kanaldan para kazanmaya devam etmiş. 3 gün sonra tüm kanallarının para kazanması kapatılmış. Arkadaşlar bir kazanç istiyorsanız, kurallara göre oynamak gerekiyor. Riskleri azaltmak için toplulukdan dolayı sistem size mail atar ve acil uyarılarda topluluk dan ihtar geldi derse SADECE o topluluk ihtarını alan kanalı silin. Yoksa diğer kanallarıda toplulukdan dolayı para kazanmasını kapatır.
hocam banka bilgilerini kontrol ettınızmı beklıyom30 dakkadir garanti bankasına gonderdım verdiginiz hesaba Videoyap dakı mail adresımde uzman @ live.com
---------- Mesaj saat 17:56:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:32:47 civarında gönderildi. ----------
hocam 2 saat oldu boylemı ılgılenıyonuz musterınızlerle sitede konu okuyonuz gonderdıgım mesaja bıle bakmıyonuz tam 2 saat oldu cevap beklıyom odemeyı yaptım mesajlada soyledım hala beklemekteyım
Abi 5k müşteri var hangi birine yetişsin adamAçar birazdan merak etmeyin
![]()
hocam banka bilgilerini kontrol ettınızmı beklıyom30 dakkadir garanti bankasına gonderdım verdiginiz hesaba Videoyap dakı mail adresımde uzman @ live.com
---------- Mesaj saat 17:56:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:32:47 civarında gönderildi. ----------
hocam 2 saat oldu boylemı ılgılenıyonuz musterınızlerle sitede konu okuyonuz gonderdıgım mesaja bıle bakmıyonuz tam 2 saat oldu cevap beklıyom odemeyı yaptım mesajlada soyledım hala beklemekteyım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.