Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

şu firefox eklentisi çerezleri tutma, kapanınca temizle ayarında da çalışsa süper olcak ya :D

Merhaba arkadaşlar,

tüm arkadaşlara cevapları verdim. son 3 saatte yazılan mesajlar hariç herkese geri dönüş yapıldı.

Galiba yanlışım yoksa ünlem geç 1 olmadan yükleme yapanlardan başka kanalı kapanan görmedim. yani 1 tane kanalı kapanan v.s. olmuş ama oda olabilecek rakamdır. 2-3 ve daha fazlası kanalı kapananlar sadece ünlem geç 1 i seçmeyenler veya %60 dan aşağı oranda seçenlerdir. Yeni arkadaşlar tabiki tanıtım videosunu izlemeden hızlıca işe atılıyor ve sonuç bu şekilde oluyor. Normalde bu tarz yazılara konuda pek önemsemem ama çok kişi yazınca var herhalde birşey dedim fakat yazan arkadaşların neredeyse tamamı yeni arkadaşlarmış. Olur böyle şeyler, tanıtım videosunu atlamadan 1 defa da olsa izleyin çok şey katacaktır.

Merhaba arkadaşlar,

tüm arkadaşlara cevapları verdim. son 3 saatte yazılan mesajlar hariç herkese geri dönüş yapıldı.

Galiba yanlışım yoksa ünlem geç 1 olmadan yükleme yapanlardan başka kanalı kapanan görmedim. yani 1 tane kanalı kapanan v.s. olmuş ama oda olabilecek rakamdır. 2-3 ve daha fazlası kanalı kapananlar sadece ünlem geç 1 i seçmeyenler veya %60 dan aşağı oranda seçenlerdir. Yeni arkadaşlar tabiki tanıtım videosunu izlemeden hızlıca işe atılıyor ve sonuç bu şekilde oluyor. Normalde bu tarz yazılara konuda pek önemsemem ama çok kişi yazınca var herhalde birşey dedim fakat yazan arkadaşların neredeyse tamamı yeni arkadaşlarmış. Olur böyle şeyler, tanıtım videosunu atlamadan 1 defa da olsa izleyin çok şey katacaktır.

hocam Üyelik Id : 34159 acil bakarmısın , haklarda sıkıntı var sayfa değiştirince haklarda değişiklik oluyor surekli olarak neden boyle oldugunu anlamadım

Benim bugun kapanan kanal sayım 9
bunun 3 tanesi partnere baglı 6 sı ise boştaydı kazanım yoktu.
Kapanan kanalların ortak yanı %40 ünlem geçmeyle video atılmıştı.
Kapanan kanallara video yükleme tarihleri :
26-06-15 2 kanal
30-06-15 1 kanal
06-07-15 2 kanal
17-07-15 4 kanal

Kanallara 50 video altında video yüklenmişti.Clientler farklı farklıydı.Odelin programıyla baglatmıştım her kanal ayrı clientle baglanmıştı.

[MENTION=7866]futli[/MENTION] ünlem geç %80 kullanmanı ve bir kanala günlük 20 videodan fazla atmamanı öneririm. ben bu şekilde yapıyorum kapanmalarım az. bir de client ile fazla token verme.

[MENTION=7866]futli[/MENTION] ünlem geç %80 kullanmanı ve bir kanala günlük 20 videodan fazla atmamanı öneririm. ben bu şekilde yapıyorum kapanmalarım az. bir de client ile fazla token verme.
Uzun video çalıştıgımdan %80 ile video nerdeyse 2 katına çıkıyor özellikle dizilerde süre uzun olunca inandırıcı gelmiyor izleyiciye.Ama yinede %80 olmasada 60 a ayarlayacagım.Yüzlerce kanal içinde kapananlar pek bişey sayılmazlar ama yinede digerlerini tetiklememesi için tavsiyenizi degerlendirecegim.

Merhaba arkadaşlar,

Aramızdaki ÖZEL iş görüşmesi için DESTEK'ten yazdım hocam, öncelikli bakabilir misin, king of the YAZILIMCI :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam çok önemli bir sorunum var destek talebi açtım ama öncelik verip bakabilirseniz memnun olurum.

Üyelik Id : 13668

Zaten çalışıyor

yapma ya çalışıyormu cidden o zaman bi bende çalışmıyor ve sitedeki uyarıda yersiz. kaldırılması gereken bir uyarı öyleyse ?

Screenshot by Lightshot

ben bu ayarlardan bahsetmedim kapanınca silen ve 3.şahıs çerez tutmayan ayarlarda eklenti çalışmıyor bilmeden atlama

o üstteki çalışan ayarlar

Screenshot by Lightshot

buda çalışmayan ayarlar benim mesajımda dedigim gibi, zaten çalışıyorsa çalıştırında bizde görelim

yapma ya çalışıyormu cidden o zaman bi bende çalışmıyor ve sitedeki uyarıda yersiz. kaldırılması gereken bir uyarı öyleyse ?

Screenshot by Lightshot

ben bu ayarlardan bahsetmedim kapanınca silen ve 3.şahıs çerez tutmayan ayarlarda eklenti çalışmıyor bilmeden atlama

o üstteki çalışan ayarlar

Screenshot by Lightshot

buda çalışmayan ayarlar benim mesajımda dedigim gibi, zaten çalışıyorsa çalıştırında bizde görelim

Sakin ol sarı yeğenim çalışıyor işte.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam her kanala ayrı ayrı client nasıl vereceğiz ? Botta'mı değişiklik yapıyor yoksa farklı bir şekilde mi ? Biraz açabilir misiniz bu durumu ?

-client havuzunu dolduruyorsun.client havuzunda 40 adet client tanımlamalısın

-kanallarım sayfasına bi adet client bir adet api tanımla

-sonra kanallara token vermeye başla.en üstte hangi tokeni vermek istediğini seçiyorsun.bugüne kadar client havuzun dolu değilse o kısım görülmez.
dediğim gibi önce client havuzun dolu olcak sonra token vericen

Benimmerak ettiğim şuan otomatik yükleme nasıl çalışıyor arkadaşlar normale döndümü? Yoksa hala yavaşmı?

Benimmerak ettiğim şuan otomatik yükleme nasıl çalışıyor arkadaşlar normale döndümü? Yoksa hala yavaşmı?

dün gece 300 video emri vermiştrim tam hatırlamıyom sorunsuz yuklemiş , bakalım kapanmalar yasıcammı efe hocamın dedigi ünlem geci yaptım bekliyorum

hocam imacros tum videoları secmiyor 36 video varsa 30 tanesini secip kod olusturuyor 2 secenegide denedim ikiside aynı.

Son düzenleme:
dün gece 300 video emri vermiştrim tam hatırlamıyom sorunsuz yuklemiş , bakalım kapanmalar yasıcammı efe hocamın dedigi ünlem geci yaptım bekliyorum

hocam imacros tum videoları secmiyor 36 video varsa 30 tanesini secip kod olusturuyor 2 secenegide denedim ikiside aynı.
Ya elle açacaksın manual yada imacrosu yeniden başlat düzeliyo ama yine de aralarda eksik olabiliyo şans

Xperia Z2 den gönderildi

hocam şifremi unuttum bildirim yolladım fakat hala gelmedi şifre [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam çok önemli bir sorunum var destek talebi açtım ama öncelik verip bakabilirseniz memnun olurum.

Üyelik Id : 13668

eklenti ile client id alıp token verme hala sorunlu ona da bakabilir misiniz ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

edit: düzelmiş

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri