Arkadaşlar ben playlist oluştur bölümünü bulamıyorum tam olarak nerde menüde gözükmüyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar ben playlist oluştur bölümünü bulamıyorum tam olarak nerde menüde gözükmüyor
Sol tarafta "Menüyü tasarla" diye menü var oraya gir.Play list'i göster yap düzelir.
orayıda çözdüm ordanda göster dediğim halde gelmiyor hocam
Toplu video mb sınırı 10 diye biliyor[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam bu toplu videoda süre kesme işlemi bile yapılmıyor sebebi nedir? Bazı içeriklerde başlangıçlarda müzik oluyor onu bari kaldıralım.. eşleşene düşüyor
![]()
durum bu![]()
Kanalları androidmi alıyosunuz bağlarken nasıl işlemler yapıyosunuz hocam bende bi foto atıcam kanal takipten bende sorun olmuyo ben 1 ay ara vermiştim aldığım önceki mailleri kullanıyorum 1 aylık falan acaba bende o yüzdenmi fazla kapanma olmuyo anlıyamadım herkes diyo kapanıyor diyede o yüzden yazıyım dedim
bendede hata var biliyorum..Ancak bottada sıkıntılar oldugunu dünüyorum.
Kanalları androidmi alıyosunuz bağlarken nasıl işlemler yapıyosunuz hocam bende bi foto atıcam kanal takipten bende sorun olmuyo ben 1 ay ara vermiştim aldığım önceki mailleri kullanıyorum 1 aylık falan acaba bende o yüzdenmi fazla kapanma olmuyo anlıyamadım herkes diyo kapanıyor diyede o yüzden yazıyım dedim
Hocam siz nasıl yapıyorsunuz sizde sorun yoksa siz yazar mısınız ? Bende de kapanma oluyor destekten yazıyorum fakat çok geçe geri dönüş yapılıyor bazen kendi kendime diyorum "ben böyle soru sormuşmuydum ya" diye benim merak ettiklerim
kanalları eklerken client için ne yapıyorsunuz her client için farklı gmail mi ortak client mi yoksa aynı gmail farlı client mi
kanallara videoları nasıl atıyorsunuz günde 50yi geçiyormusunuz yoksa 50 atıp sonraki gün 50 daha mı atıyorsunuz
kanalı açtıktan sonra video atmadan para kazanmasını açıyormusunuz yoksa videolar atıldı izlenim geldi sonra mı açıyorsunuz ?
bunları cevaplarsanız memnun olurum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.