Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam bu toplu videoda süre kesme işlemi bile yapılmıyor sebebi nedir? Bazı içeriklerde başlangıçlarda müzik oluyor onu bari kaldıralım.. eşleşene düşüyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam bu toplu videoda süre kesme işlemi bile yapılmıyor sebebi nedir? Bazı içeriklerde başlangıçlarda müzik oluyor onu bari kaldıralım.. eşleşene düşüyor
Toplu video mb sınırı 10 diye biliyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet Hocam Üyelik Id : 13668 acil desteğe bakabilirseniz memnun olurum kapanma konusunda.

Benim de dün video attığım kanalların çoğunluğu kapandı.Vds olduğu halde bazen toplu video da bir yavaşlama oluyo videolar birikiyo.Bu biriken videoların olduğu kanallarında hepsi kapanıyo.Bide aynı anda yüklemesin diye biriken videoları hemen erteliyorum ona rağmen o kanalların hepsi fire vermeden kapanıyo gerçekten anlam veremedim.

Desteğe de yazdım umarım bir çözümünü buluruz.

Bu sorun başına gelip de çözebilen varsa, yazarsa memnum olurum.

AqgAnz.png

durum bu :)

Kanalları androidmi alıyosunuz bağlarken nasıl işlemler yapıyosunuz hocam bende bi foto atıcam kanal takipten bende sorun olmuyo ben 1 ay ara vermiştim aldığım önceki mailleri kullanıyorum 1 aylık falan acaba bende o yüzdenmi fazla kapanma olmuyo anlıyamadım herkes diyo kapanıyor diyede o yüzden yazıyım dedim

Kanalları androidmi alıyosunuz bağlarken nasıl işlemler yapıyosunuz hocam bende bi foto atıcam kanal takipten bende sorun olmuyo ben 1 ay ara vermiştim aldığım önceki mailleri kullanıyorum 1 aylık falan acaba bende o yüzdenmi fazla kapanma olmuyo anlıyamadım herkes diyo kapanıyor diyede o yüzden yazıyım dedim

bendede hata var biliyorum..Ancak bottada sıkıntılar oldugunu dünüyorum.

bendede hata var biliyorum..Ancak bottada sıkıntılar oldugunu dünüyorum.

sizdeki hataları 0'a indirirseniz 16 kanal yaptınız 8 i kapanır oda bot yüzünden olur daha karlı olursunuz herhangi bir sorun varsa düzelene kadar google clean ccleaner wise ve mac adresi değiştirici kullanıyorum ben arada bi mac değiştiriyorum günde bi falan

Hocam bende az kapanma yaşıyorum hatta benim maillerimde aynı dediğiniz gibi ama toplu video da videolar biriktiği anda o kanallar kapanıyo. Şimdi böyle olunca da adam gibi video spamleyemiyorum korkudan durmadan toplu video yu takip etmem gerekiyo. Siz ne şekilde çalışıyorsunuz? Toplu video ile mi yükleme yapıyorsunuz?

Hocam siz nasıl yapıyorsunuz sizde sorun yoksa siz yazar mısınız ? Bende de kapanma oluyor destekten yazıyorum fakat çok geçe geri dönüş yapılıyor bazen kendi kendime diyorum "ben böyle soru sormuşmuydum ya" diye benim merak ettiklerim
kanalları eklerken client için ne yapıyorsunuz her client için farklı gmail mi ortak client mi yoksa aynı gmail farlı client mi

kanallara videoları nasıl atıyorsunuz günde 50yi geçiyormusunuz yoksa 50 atıp sonraki gün 50 daha mı atıyorsunuz

kanalı açtıktan sonra video atmadan para kazanmasını açıyormusunuz yoksa videolar atıldı izlenim geldi sonra mı açıyorsunuz ?

bunları cevaplarsanız memnun olurum :)

Hocam siz nasıl yapıyorsunuz sizde sorun yoksa siz yazar mısınız ? Bende de kapanma oluyor destekten yazıyorum fakat çok geçe geri dönüş yapılıyor bazen kendi kendime diyorum "ben böyle soru sormuşmuydum ya" diye benim merak ettiklerim
kanalları eklerken client için ne yapıyorsunuz her client için farklı gmail mi ortak client mi yoksa aynı gmail farlı client mi

kanallara videoları nasıl atıyorsunuz günde 50yi geçiyormusunuz yoksa 50 atıp sonraki gün 50 daha mı atıyorsunuz

kanalı açtıktan sonra video atmadan para kazanmasını açıyormusunuz yoksa videolar atıldı izlenim geldi sonra mı açıyorsunuz ?

bunları cevaplarsanız memnun olurum :)

10 dakikaya bütün soruları yazıcam burdan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri