Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] gerçekten yeter artık ya bana konunuzdan cevap verin yada şu destege bi bakında dönüş yapın gerçekten yeter

Hocam siz nasıl yapıyorsunuz sizde sorun yoksa siz yazar mısınız ? Bende de kapanma oluyor destekten yazıyorum fakat çok geçe geri dönüş yapılıyor bazen kendi kendime diyorum "ben böyle soru sormuşmuydum ya" diye benim merak ettiklerim
kanalları eklerken client için ne yapıyorsunuz her client için farklı gmail mi ortak client mi yoksa aynı gmail farlı client mi

kanallara videoları nasıl atıyorsunuz günde 50yi geçiyormusunuz yoksa 50 atıp sonraki gün 50 daha mı atıyorsunuz

kanalı açtıktan sonra video atmadan para kazanmasını açıyormusunuz yoksa videolar atıldı izlenim geldi sonra mı açıyorsunuz ?

bunları cevaplarsanız memnun olurum :)
valla client işinden anlamam ben üye olurken bi temiz gmaille client ayarlarını yaptım tek client kullanıyorum yani.İp Reset google clean ccleaner ve wise[bu yeni yaptığım işlem wise programı] temizleyip kanala giriyorum günde 1 seferde mac filtreliyorum +15 onayını yapıyorum.Daha sonra bota ekliyorum kanal ayarlarından %90 Süre ekle ve ünlem 2 yapıyorum sonra önceden belirlediğim kanallardan birini seçip video emri verip kanalı kanal takipe ekliyorum video yükleme aralığı hızlı değilde ondan sonra 2-3 dakika mı öle birşey hocam sonra diğer kanala geçiyorum aynı işlemler öyle yapıyorum sonra ertesi gün girip ilk para kazanma açıyorum sonra ünlem 2 düzeltiyorum.Maillerim 1 Aydır Bekleyen Mailler Bugün kendim 2-3 tane açıp yükleme yaptım.Onlar Kapanırsa mailin açılma tarihindende olabilir.Şuana kadar klasik yaşadığım tek tük yaşadım kapanma onlarda olur. 50 videodan fazla atmıyorum genelde 40larda 30 larda atıyorum dün 65 attım bakalm durumu ne olucak İyi forumlar Teşekkürler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Şahsen ben bottan kapanmaların kaynaklandığını sanmıyorum küçük kapanmalar bottan olabilir sonuçta yani kusursuz olamaz hiçbirşey zaten ama aşırı kapanma bence bottan değil
Not:Hocam yetkili üye desteği yerine yönetici desteğinde çalışacak deneyimli r10dan falan bi bölüm açarsınız yönetici destekde çalışacaklar için sorunları vs yazarsınız oraya güncelleri onlarda oto cevap verir.Destek sıkıntısı yaşanmaz

Son düzenleme:
Saat 16 civarı video emirlerini verdim. Daha 10 kanala toplam yüklenen video 15-20. Çok yavaşlamış sistem kullanmayalı. + bayaa sunucu eklenmesi lazım normale dönmesi için.

valla client işinden anlamam ben üye olurken bi temiz gmaille client ayarlarını yaptım tek client kullanıyorum yani.İp Reset google clean ccleaner ve wise[bu yeni yaptığım işlem wise programı] temizleyip kanala giriyorum günde 1 seferde mac filtreliyorum +15 onayını yapıyorum.Daha sonra bota ekliyorum kanal ayarlarından %90 Süre ekle ve ünlem 2 yapıyorum sonra önceden belirlediğim kanallardan birini seçip video emri verip kanalı kanal takipe ekliyorum video yükleme aralığı hızlı değilde ondan sonra 2-3 dakika mı öle birşey hocam sonra diğer kanala geçiyorum aynı işlemler öyle yapıyorum sonra ertesi gün girip ilk para kazanma açıyorum sonra ünlem 2 düzeltiyorum.Maillerim 1 Aydır Bekleyen Mailler Bugün kendim 2-3 tane açıp yükleme yaptım.Onlar Kapanırsa mailin açılma tarihindende olabilir.Şuana kadar klasik yaşadığım tek tük yaşadım kapanma onlarda olur. 50 videodan fazla atmıyorum genelde 40larda 30 larda atıyorum dün 65 attım bakalm durumu ne olucak İyi forumlar Teşekkürler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Şahsen ben bottan kapanmaların kaynaklandığını sanmıyorum küçük kapanmalar bottan olabilir sonuçta yani kusursuz olamaz hiçbirşey zaten ama aşırı kapanma bence bottan değil
Not:Hocam yetkili üye desteği yerine yönetici desteğinde çalışacak deneyimli r10dan falan bi bölüm açarsınız yönetici destekde çalışacaklar için sorunları vs yazarsınız oraya güncelleri onlarda oto cevap verir.Destek sıkıntısı yaşanmaz

Bir sorum daha olacak "günde 1 seferde mac filtreliyorum" derken günlük pc'nin mac adresini mi değiştiriyorsunuz ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam yüklemelerde sorun var , gündüz 1 de yükleme verdim her videoyu 4-5 kez yüklemeyi denemiş ama yüklenmemiş.

@Web_Scripti

Hocam toplu yüklemede sıkıntı var. Geçen seferki gibi 1 haftada vs. mi düzelir. Ona göre bir yol izleyelim. Yani en azından emir vermeyelim. Emirleri erteleyelim ki bir anda yüklenme olmasın. Cevap verirseniz sevinirim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam şöyle bir uyarı çıkıyor kanal takipte ilk defa gördüm ve epey var bu uyarıdan... An client error occurred: Unknown SSL protocol error in connection to www.googleapis.com:443

---------- Spam Engelliyici 00:48 ---------- Önceki Mesaj 00:47 ----------

ve bir çok kanal kapalı gözüküyor ama kapanmamış sebebi nedir

İlk Defa Yığılma Yaşadım 100'e Yakın Yükleme Emri verdiydim hiçbiri yüklenmemiş sunucudan kaynaklı bi sorun galiba

hocam birde şu extra kanal alma olayını birazdaha ucuz hale getirseniz çok iyi olur , zaten aylık abonelik bir anda 2 sefer zam yaptınız en azından bir yerden şansımız gülsün :D

Bu botun en büyük kapanma sebebi sunucular bir anda yavaşlıyor bütün videolar birikiyor sonra sunucu bütün videoları kanallara bir anda atıyor sonra kanalların hepsi kapanıyor.

Bu eklenti bugün eşleşenleri silmiyor sanırım.. Sorun yaşayan varmı eklentide eşleşen engelli video silmede...

Arkadaşlar kanala yüklemeleri turbo moda aldığımızda seri seri mi(Dakikada 3-5 video ) yüklüyor yoksa yine 5-8 dk aralığında mı yüklüyor yani bizim belirlediğimiz dakilarda mı yüklüyor?

Arkadaşlar kanala yüklemeleri turbo moda aldığımızda seri seri mi(Dakikada 3-5 video ) yüklüyor yoksa yine 5-8 dk aralığında mı yüklüyor yani bizim belirlediğimiz dakilarda mı yüklüyor?

seri yüklüyor. (Dakikada 3-5 video) kesin sayı değildir tabiki : ) sırası gelmişse beklemedeyse sırayla yüklüyor çok hızlı yüklüyor.

arkadaşlar aynı anda birkaç kanala yükleme emri veriyor musunuz? yoksa bir kanal için verdiğiniz yüklemeler bitince mi diğer kanallara yüklemelere başlıyorsunuz?

acaba yükleme hızını turbo modda iken yine 5-8 dk yapabiliyor muyuz?
Sistem dünden beri 400 video yükleyemedi de seri yüklemeden kapansın da istemiyorum.

acaba yükleme hızını turbo modda iken yine 5-8 dk yapabiliyor muyuz?
Sistem dünden beri 400 video yükleyemedi de seri yüklemeden kapansın da istemiyorum.

Tüm bekleyen videoları sil ustad akşam 5 6 civarı emirleri ver takır takır yükler şuan sorun var kanalın kapanabilir sıkıntı yokken tekrar emir verirsinbence acele etmeye gerek yok

Tüm bekleyen videoları sil ustad akşam 5 6 civarı emirleri ver takır takır yükler şuan sorun var kanalın kapanabilir sıkıntı yokken tekrar emir verirsinbence acele etmeye gerek yok

ne zamanları sakin oluyor bilginiz var mı?
Dünden beri yüklenmedi bugün kanal yapamıyorum ondan acele ediyorum da kardeşim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri