[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] gerçekten yeter artık ya bana konunuzdan cevap verin yada şu destege bi bakında dönüş yapın gerçekten yeter
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
valla client işinden anlamam ben üye olurken bi temiz gmaille client ayarlarını yaptım tek client kullanıyorum yani.İp Reset google clean ccleaner ve wise[bu yeni yaptığım işlem wise programı] temizleyip kanala giriyorum günde 1 seferde mac filtreliyorum +15 onayını yapıyorum.Daha sonra bota ekliyorum kanal ayarlarından %90 Süre ekle ve ünlem 2 yapıyorum sonra önceden belirlediğim kanallardan birini seçip video emri verip kanalı kanal takipe ekliyorum video yükleme aralığı hızlı değilde ondan sonra 2-3 dakika mı öle birşey hocam sonra diğer kanala geçiyorum aynı işlemler öyle yapıyorum sonra ertesi gün girip ilk para kazanma açıyorum sonra ünlem 2 düzeltiyorum.Maillerim 1 Aydır Bekleyen Mailler Bugün kendim 2-3 tane açıp yükleme yaptım.Onlar Kapanırsa mailin açılma tarihindende olabilir.Şuana kadar klasik yaşadığım tek tük yaşadım kapanma onlarda olur. 50 videodan fazla atmıyorum genelde 40larda 30 larda atıyorum dün 65 attım bakalm durumu ne olucak İyi forumlar Teşekkürler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Şahsen ben bottan kapanmaların kaynaklandığını sanmıyorum küçük kapanmalar bottan olabilir sonuçta yani kusursuz olamaz hiçbirşey zaten ama aşırı kapanma bence bottan değilHocam siz nasıl yapıyorsunuz sizde sorun yoksa siz yazar mısınız ? Bende de kapanma oluyor destekten yazıyorum fakat çok geçe geri dönüş yapılıyor bazen kendi kendime diyorum "ben böyle soru sormuşmuydum ya" diye benim merak ettiklerim
kanalları eklerken client için ne yapıyorsunuz her client için farklı gmail mi ortak client mi yoksa aynı gmail farlı client mi
kanallara videoları nasıl atıyorsunuz günde 50yi geçiyormusunuz yoksa 50 atıp sonraki gün 50 daha mı atıyorsunuz
kanalı açtıktan sonra video atmadan para kazanmasını açıyormusunuz yoksa videolar atıldı izlenim geldi sonra mı açıyorsunuz ?
bunları cevaplarsanız memnun olurum![]()
valla client işinden anlamam ben üye olurken bi temiz gmaille client ayarlarını yaptım tek client kullanıyorum yani.İp Reset google clean ccleaner ve wise[bu yeni yaptığım işlem wise programı] temizleyip kanala giriyorum günde 1 seferde mac filtreliyorum +15 onayını yapıyorum.Daha sonra bota ekliyorum kanal ayarlarından %90 Süre ekle ve ünlem 2 yapıyorum sonra önceden belirlediğim kanallardan birini seçip video emri verip kanalı kanal takipe ekliyorum video yükleme aralığı hızlı değilde ondan sonra 2-3 dakika mı öle birşey hocam sonra diğer kanala geçiyorum aynı işlemler öyle yapıyorum sonra ertesi gün girip ilk para kazanma açıyorum sonra ünlem 2 düzeltiyorum.Maillerim 1 Aydır Bekleyen Mailler Bugün kendim 2-3 tane açıp yükleme yaptım.Onlar Kapanırsa mailin açılma tarihindende olabilir.Şuana kadar klasik yaşadığım tek tük yaşadım kapanma onlarda olur. 50 videodan fazla atmıyorum genelde 40larda 30 larda atıyorum dün 65 attım bakalm durumu ne olucak İyi forumlar Teşekkürler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Şahsen ben bottan kapanmaların kaynaklandığını sanmıyorum küçük kapanmalar bottan olabilir sonuçta yani kusursuz olamaz hiçbirşey zaten ama aşırı kapanma bence bottan değil
Not:Hocam yetkili üye desteği yerine yönetici desteğinde çalışacak deneyimli r10dan falan bi bölüm açarsınız yönetici destekde çalışacaklar için sorunları vs yazarsınız oraya güncelleri onlarda oto cevap verir.Destek sıkıntısı yaşanmaz
Bir sorum daha olacak "günde 1 seferde mac filtreliyorum" derken günlük pc'nin mac adresini mi değiştiriyorsunuz ?
Arkadaşlar kanala yüklemeleri turbo moda aldığımızda seri seri mi(Dakikada 3-5 video ) yüklüyor yoksa yine 5-8 dk aralığında mı yüklüyor yani bizim belirlediğimiz dakilarda mı yüklüyor?
seri yüklüyor. (Dakikada 3-5 video) kesin sayı değildir tabiki : ) sırası gelmişse beklemedeyse sırayla yüklüyor çok hızlı yüklüyor.
acaba yükleme hızını turbo modda iken yine 5-8 dk yapabiliyor muyuz?
Sistem dünden beri 400 video yükleyemedi de seri yüklemeden kapansın da istemiyorum.
Tüm bekleyen videoları sil ustad akşam 5 6 civarı emirleri ver takır takır yükler şuan sorun var kanalın kapanabilir sıkıntı yokken tekrar emir verirsinbence acele etmeye gerek yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.